Procitao sam vec dva puta, ali realno nisi nista rekao. Otprilike da su pogrijesili Odovic, Alihodzic i jos neko, onda se odlucilo da Dejo malo pomogne i preuzme sportski segment. Otkako je on preuzeo sportski segment: Otisao Odovic, dosao Capljic, otisao on, a dosao Edis, otisao on, dosao Kostic, otisao on, dosao Petrovic. Nadam se da nema potrebe da nabrojim pedesetak igraca koji su dosli i OTJERANI.boccaccio je napisao/la:@sergejevic, sve sam objasnio,imas,procitaj,ako se ne slazes, meni je to potpuno u redu prijatelju. Ja bi volio da opet malo razmislis, poslozis kockice i vidjeces da je ovako. Da li trebam opet da ponovim da je neupitno da su oni napravili greške. Zašto stalno jedna te ista priča.
Djeca su to još uvijek. Evo šta kaže neko je radio s njima "Stvarno mali sve sa loptom zna, sut strasan. Ali lijen, nece da radi."LARS1921 je napisao/la:Jel to već zatvaraju lokale
Tako je..Samo da im je da se svadjaju..Morzhy je napisao/la:Nevjerovatno je koliko se ljudi bore da dokažu da neko nije upravu, a neko jeste...kako se lako hvataju na priče o crnjacima, blaćenju i sl. Ovdje ljude ne zanima Željo, nego Amar, Senad, Dejan, Vedran, Dado, @Izlija, @Neandertalac itd.! Dokaz za to je @Hurmašica, čovjek se trudi da postavlja što više članaka i zanimljivosti iz Željine istorije, niko ni habera o tome, ma ni like...ili ne znam ko 3 puta pita za tekmu protiv Viteza danas, niko ništa...ali zato upirati prstom u svakog neistomišljenika, ili pisati eseje o Damiru Sadikoviću je farz čim se pojavi kakav post...blago nama s nama. I ja sam svašta pisao, ali glupo bi bilo svaki dan ponavljati k'o papagaj! Ljudi, ŽELJO JE JEDINI BITAN, ne znam za vas, ali ja jedva čekam slijedeću subotu i našu Dolinu ćupova obasjanu reflektorima...BIĆE ŽELJO OPET ŠAMPION!
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Rezime ovog foruma u zadnje vrijeme. Nit se bavimo terenom i igracima, detaljima na stadionu, fan shopom, navijacima, historijom, statistikom, legendama, ma nista, samo se prica o administraciji kluba, ko je ciji, ko je skim, sta je ovaj donio, sta je drugi odnio, bla bla bla...Morzhy je napisao/la:Nevjerovatno je koliko se ljudi bore da dokažu da neko nije upravu, a neko jeste...kako se lako hvataju na priče o crnjacima, blaćenju i sl. Ovdje ljude ne zanima Željo, nego Amar, Senad, Dejan, Vedran, Dado, @Izlija, @Neandertalac itd.! Dokaz za to je @Hurmašica, čovjek se trudi da postavlja što više članaka i zanimljivosti iz Željine istorije, niko ni habera o tome, ma ni like...ili ne znam ko 3 puta pita za tekmu protiv Viteza danas, niko ništa...ali zato upirati prstom u svakog neistomišljenika, ili pisati eseje o Damiru Sadikoviću je farz čim se pojavi kakav post...blago nama s nama. I ja sam svašta pisao, ali glupo bi bilo svaki dan ponavljati k'o papagaj! Ljudi, ŽELJO JE JEDINI BITAN, ne znam za vas, ali ja jedva čekam slijedeću subotu i našu Dolinu ćupova obasjanu reflektorima...BIĆE ŽELJO OPET ŠAMPION!
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Sasvim solidna ekipa za našu ligu, da ne kažem odlična. Ako igrači odgovore kako treba sigurno ćemo napraviti fin niz dobrih rezultata, u to nema sumnje uopštePlava Porodica je napisao/la:Znaci ovih 11. sto su danas igrali su vjerovatno prvih 11. za nastavak sezone.
S tim da ce Blagojevic kad odradi suspenziju upasti mjesto Secerovica, a mozda i umjesto Ugljese.Mada tipujem vise na Secera,iako je to Slavkov igrac, on najbolje zna koliko Secer moze,i koji su mu dometi.
Takodje vjerujem da ce Vedran umjesto Fejzica, te vjerovatno rotacije na lijevom krilu izmedju Krizmana i Lazica.
Krizmana je pravo nahvalio Slavko, sto znaci da je on prvi izbor, a isto tako i Lazic je njegov igrac i vjerujem da zna koji su njegovi dometi.
Sad nebuloza ostaje na lijevom beku gdje vjerovatno ima prednost Stanic nad Besirovicem iako nije spreman sto moze predstavljati problem, ali ko zna , niko sretniji kada bi se ovaj mali pokazao, a raja govori da je veliki talenat.Postoji i opcija da Lazic bude vracen na beka,igrao je to u Radniku,ako nam i dalje bude skripalo na bekovskoj poziciji a Krizman ispred njega.