ChWilla je napisao/la:iza amara se od njegovog prvog sjedanja na klupu pa sve do danas kriju ljudi, koji bi, kako rekoh, da im nije bilo njega bili upamćeni kao konaković u kk bosni. veliki biznismeni koji su toliko para donijeli i uložili da je on sam morao davati pare za igrače. oni se poistovjećuju, guraju u paket sa njim. taj scenario se odigrava i danas. a majstori su pretvaranja nečega u ništa i dug.
Brate, ovo je strašno. Ti, znači, braniš ljude iz uprave, tako što govoriš da je Amar kupovao titule... Kad pitar napiše da smo kupili titule, pa hajde, frustracija koja se može razumjeti. Ali da ti, da odbraniš nekakvog Deju i neke lance odlučivanja, pišeš da su prethodne titule tvog kluba ustvari kupljene, to fakat dosad nigdje nisam vidio.Izlija je napisao/la:I ja kao i ti znam da Amar radi iza leđa ovim ljudima zbog para ( i to nemale svote ) koje nije mogao da dokaže da je dao klubu a kada su mu ponudili da ti ljudi napišu izjavu kako bi mu mogli vratiti te novce niko se nije ponudio i svi su se razbježali, zbog Dade preko kojeg je htjeo izvući neku lovu, zbog razbijenih talova preko igrača.......... Neću zbog Želje da nastavim a ti se samo zapitaj zbog čega smo slavili titulu pred mrvicom navijača i ko je više griješio, više su nam štete nanjele kupljene titule nego Dejino dovođenje igrača i to nemjerljivo više puta a pogotovo što Dejo nije jedini čovjek u lancu odlučivanja.Neandertalac je napisao/la:Izlija@
Takodje, ni ja tebi nisam jedan od ove djecice!
To sto ti mislis da ja imam i iznosim tudje misljenje je tvoj problem, to vise govori o tebi a ne o meni.
Dalje; je li to, ja svoje misljenje zasnivam na Amarovom, a svi vide sta ja pisem, znaci kako se smatra da i Amar razmislja poput mene, tj kritikuje, ili kao sto kazete da ja rusim klub radi interesa?
Hoces reci da je Amar protiv nekoga?
Deje?
Tako je, svi su na nekoj strani, svi fol nekog znaju, a kao znaju se i medjusobno dok se svadjaju, neki su u tuborgu, neki u makiatu, a samo peru nas koji smo ovdje rad normalnog druzenja i diskusije bez ikakvog interesa. Nenadrtalac i kompanija kontra njega, odite na kafu/pivu i perite se medjusobno do besvijesti umjesto sto danima zmigate i bacate sifre po forumu.Lendric Ivan je napisao/la:Pa dokle cete vise glumiti neke znalce i gurati svoje teme , do kad cete tjerati raju s foruma radi svojih divljackih nagona da bi se nekome dokazali da ste upravu i da sve znate ? Pravite cirkus od foruma pojedinci... Sto mene boli neka stvar ko je ciji menager , ko ima od vas uticaj u klubu , jebe mi se i za dadu i bekrica i volinu i svu pricu koju vrtite mjesecima vec ovdje i pametujete ..uleti pojedinac baci flesku i onda 28 stranica pranja. Pustite nas koji smo tu zbog Zelje da se druzimo i normalno diskutujemo a vi napravite svoju temu ili kuci sa zenom , mamom , bratom , s kim vec se prepirite jer ovako tjerate normalnu raju s foruma.. Lijep pozz
A fuli Perez sa igracima a ne Dejo.Roberto Baggio je napisao/la:Brate, ovo je strašno. Ti, znači, braniš ljude iz uprave, tako što govoriš da je Amar kupovao titule... Kad pitar napiše da smo kupili titule, pa hajde, frustracija koja se može razumjeti. Ali da ti, da odbraniš nekakvog Deju i neke lance odlučivanja, pišeš da su prethodne titule tvog kluba ustvari kupljene, to fakat dosad nigdje nisam vidio.Izlija je napisao/la:I ja kao i ti znam da Amar radi iza leđa ovim ljudima zbog para ( i to nemale svote ) koje nije mogao da dokaže da je dao klubu a kada su mu ponudili da ti ljudi napišu izjavu kako bi mu mogli vratiti te novce niko se nije ponudio i svi su se razbježali, zbog Dade preko kojeg je htjeo izvući neku lovu, zbog razbijenih talova preko igrača.......... Neću zbog Želje da nastavim a ti se samo zapitaj zbog čega smo slavili titulu pred mrvicom navijača i ko je više griješio, više su nam štete nanjele kupljene titule nego Dejino dovođenje igrača i to nemjerljivo više puta a pogotovo što Dejo nije jedini čovjek u lancu odlučivanja.Neandertalac je napisao/la:Izlija@
Takodje, ni ja tebi nisam jedan od ove djecice!
To sto ti mislis da ja imam i iznosim tudje misljenje je tvoj problem, to vise govori o tebi a ne o meni.
Dalje; je li to, ja svoje misljenje zasnivam na Amarovom, a svi vide sta ja pisem, znaci kako se smatra da i Amar razmislja poput mene, tj kritikuje, ili kao sto kazete da ja rusim klub radi interesa?
Hoces reci da je Amar protiv nekoga?
Deje?
BRAVO drug, to je pravo razmisljanje, ali ja vjerujem da tu rade mnogi interesi pa se to mijenjaEisenbahner1921 je napisao/la:Upoređivati Amara i Misketa po istim segmentima je nezahvalno. Amar je prije svega šef stručnog štaba, trener, a Miske čovjek iz uprave. Obojica su dosta toga uradili, pa se proširili i na ostale segmente poslovanja Kluba. Amar će donijeti titulu prije svega dobrim vođenjem prvog tima, Miske to ne može, ali može, sa svojim kolegama, obezbijediti sve da trener ima sve uvjete za titulu.
Drugo, neka konstruktivne diskusije, ali problem dolazi kad neko treba dokazati svoje teze, a te stvari nisu za foruma. Eh onda idu floskule, pa ringišpil, što ne vodi ničemu. Očigledno da se neće mak istjerati na konac, dok svako ne kaže stvari iz Kluba koje nisu za (javnog) foruma.
Pozvao bih na strpljenje, ali opet će doći neko ko će reći da smo mi strpljivi 3 godine. I jesmo i hajmo biti još malo, u te 3 godine desilo se puuuuuno stvari, puno previranja. Okrenuli smo se bukvalno za 360 stepeni, Željo je opet Željo, na svom putu, ali promijenile su se stvari. Za 6-7 dana će Odi godišnjica otkad nas je napustio, a nama (barem meni) se čini da je prošlo puno više, jer se dogodilo stvari za 10 godina. Kad konačno nađemo svoj pravac da možemo ploviti mirnim morem u SVIM segmentima Kluba, onda možemo očekivati puno više, pa i Europu.
Nadam se danas pobjedi koja će nas psihološki ojačati, a da o Krupi ne govorim
E nemam informaciju, ne piše se ništa..LARS1921 je napisao/la:MirsoNi ko ga dade za vitez
Eisenbahner1921 je napisao/la:Upoređivati Amara i Misketa po istim segmentima je nezahvalno. Amar je prije svega šef stručnog štaba, trener, a Miske čovjek iz uprave. Obojica su dosta toga uradili, pa se proširili i na ostale segmente poslovanja Kluba. Amar će donijeti titulu prije svega dobrim vođenjem prvog tima, Miske to ne može, ali može, sa svojim kolegama, obezbijediti sve da trener ima sve uvjete za titulu.
Drugo, neka konstruktivne diskusije, ali problem dolazi kad neko treba dokazati svoje teze, a te stvari nisu za foruma. Eh onda idu floskule, pa ringišpil, što ne vodi ničemu. Očigledno da se neće mak istjerati na konac, dok svako ne kaže stvari iz Kluba koje nisu za (javnog) foruma.
Pozvao bih na strpljenje, ali opet će doći neko ko će reći da smo mi strpljivi 3 godine. I jesmo i hajmo biti još malo, u te 3 godine desilo se puuuuuno stvari, puno previranja. Okrenuli smo se bukvalno za 360 stepeni, Željo je opet Željo, na svom putu, ali promijenile su se stvari. Za 6-7 dana će Odi godišnjica otkad nas je napustio, a nama (barem meni) se čini da je prošlo puno više, jer se dogodilo stvari za 10 godina. Kad konačno nađemo svoj pravac da možemo ploviti mirnim morem u SVIM segmentima Kluba, onda možemo očekivati puno više, pa i Europu.
Nadam se danas pobjedi koja će nas psihološki ojačati, a da o Krupi ne govorim
Upravo tako..ali nece oni to bolje za tastaturom sjediti i samo tipkati , covjek kad ih slusa zapita se kako to da oni ne sjede u foteljama ne samo u Zelji vec u parlamentu jer oni sve znaju i strucni su u svemu..nisam nikog htio spomenuti ali kad si vec spomenuo bas taj Neandertalac je pokretac svega i vec mjesecima pratim kad god se vrati nakon banovica kako uleti i poljulja stanje na forumu.. Doticni gospodine zadrzi za sebe sta imas , odi od kluba zatrazi pohvalnicu za forumasa koji je u svemu strucan i usput povedi dadu kuci i zaposli ga kao kucnog pomocnika.. Tolikocikazubo je napisao/la:Tako je, svi su na nekoj strani, svi fol nekog znaju, a kao znaju se i medjusobno dok se svadjaju, neki su u tuborgu, neki u makiatu, a samo peru nas koji smo ovdje rad normalnog druzenja i diskusije bez ikakvog interesa. Nenadrtalac i kompanija kontra njega, odite na kafu/pivu i perite se medjusobno do besvijesti umjesto sto danima zmigate i bacate sifre po forumu.Lendric Ivan je napisao/la:Pa dokle cete vise glumiti neke znalce i gurati svoje teme , do kad cete tjerati raju s foruma radi svojih divljackih nagona da bi se nekome dokazali da ste upravu i da sve znate ? Pravite cirkus od foruma pojedinci... Sto mene boli neka stvar ko je ciji menager , ko ima od vas uticaj u klubu , jebe mi se i za dadu i bekrica i volinu i svu pricu koju vrtite mjesecima vec ovdje i pametujete ..uleti pojedinac baci flesku i onda 28 stranica pranja. Pustite nas koji smo tu zbog Zelje da se druzimo i normalno diskutujemo a vi napravite svoju temu ili kuci sa zenom , mamom , bratom , s kim vec se prepirite jer ovako tjerate normalnu raju s foruma.. Lijep pozz