Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Vidno Naelektrisani
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub sep 03, 2016 5:49 pm

Pa dokle cete vise glumiti neke znalce i gurati svoje teme , do kad cete tjerati raju s foruma radi svojih divljackih nagona da bi se nekome dokazali da ste upravu i da sve znate ? Pravite cirkus od foruma pojedinci... Sto mene boli neka stvar ko je ciji menager , ko ima od vas uticaj u klubu , jebe mi se i za dadu i bekrica i volinu i svu pricu koju vrtite mjesecima vec ovdje i pametujete ..uleti pojedinac baci flesku i onda 28 stranica pranja. Pustite nas koji smo tu zbog Zelje da se druzimo i normalno diskutujemo a vi napravite svoju temu ili kuci sa zenom , mamom , bratom , s kim vec se prepirite jer ovako tjerate normalnu raju s foruma.. Lijep pozz
A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu..
1921
Ex nick: Lendric Ivan

LARSSON
Kontakt:

sub sep 03, 2016 5:53 pm

Ne moze covjek ni na prijateljskoj sacuvat gol :lol:

ChWilla
Kontakt:

sub sep 03, 2016 5:54 pm

iza amara se od njegovog prvog sjedanja na klupu pa sve do danas kriju ljudi, koji bi, kako rekoh, da im nije bilo njega bili upamćeni kao konaković u kk bosni. veliki biznismeni koji su toliko para donijeli i uložili da je on sam morao davati pare za igrače. oni se poistovjećuju, guraju u paket sa njim. taj scenario se odigrava i danas. a majstori su pretvaranja nečega u ništa i dug.
gradi željo boli te *****

SWRA_1921
Kontakt:

sub sep 03, 2016 5:55 pm

ChWilla je napisao/la:iza amara se od njegovog prvog sjedanja na klupu pa sve do danas kriju ljudi, koji bi, kako rekoh, da im nije bilo njega bili upamćeni kao konaković u kk bosni. veliki biznismeni koji su toliko para donijeli i uložili da je on sam morao davati pare za igrače. oni se poistovjećuju, guraju u paket sa njim. taj scenario se odigrava i danas. a majstori su pretvaranja nečega u ništa i dug.
:palacgore: :palacgore: :palacgore:

Roberto Baggio
Kontakt:

sub sep 03, 2016 5:56 pm

Izlija je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Izlija@

Takodje, ni ja tebi nisam jedan od ove djecice!
To sto ti mislis da ja imam i iznosim tudje misljenje je tvoj problem, to vise govori o tebi a ne o meni.
Dalje; je li to, ja svoje misljenje zasnivam na Amarovom, a svi vide sta ja pisem, znaci kako se smatra da i Amar razmislja poput mene, tj kritikuje, ili kao sto kazete da ja rusim klub radi interesa?
Hoces reci da je Amar protiv nekoga?
Deje?
I ja kao i ti znam da Amar radi iza leđa ovim ljudima zbog para ( i to nemale svote ) koje nije mogao da dokaže da je dao klubu a kada su mu ponudili da ti ljudi napišu izjavu kako bi mu mogli vratiti te novce niko se nije ponudio i svi su se razbježali, zbog Dade preko kojeg je htjeo izvući neku lovu, zbog razbijenih talova preko igrača.......... Neću zbog Želje da nastavim a ti se samo zapitaj zbog čega smo slavili titulu pred mrvicom navijača i ko je više griješio, više su nam štete nanjele kupljene titule nego Dejino dovođenje igrača i to nemjerljivo više puta a pogotovo što Dejo nije jedini čovjek u lancu odlučivanja.
Brate, ovo je strašno. Ti, znači, braniš ljude iz uprave, tako što govoriš da je Amar kupovao titule... Kad pitar napiše da smo kupili titule, pa hajde, frustracija koja se može razumjeti. Ali da ti, da odbraniš nekakvog Deju i neke lance odlučivanja, pišeš da su prethodne titule tvog kluba ustvari kupljene, to fakat dosad nigdje nisam vidio.
FK Željezničar 1921

cikazubo
Kontakt:

sub sep 03, 2016 5:59 pm

Lendric Ivan je napisao/la:Pa dokle cete vise glumiti neke znalce i gurati svoje teme , do kad cete tjerati raju s foruma radi svojih divljackih nagona da bi se nekome dokazali da ste upravu i da sve znate ? Pravite cirkus od foruma pojedinci... Sto mene boli neka stvar ko je ciji menager , ko ima od vas uticaj u klubu , jebe mi se i za dadu i bekrica i volinu i svu pricu koju vrtite mjesecima vec ovdje i pametujete ..uleti pojedinac baci flesku i onda 28 stranica pranja. Pustite nas koji smo tu zbog Zelje da se druzimo i normalno diskutujemo a vi napravite svoju temu ili kuci sa zenom , mamom , bratom , s kim vec se prepirite jer ovako tjerate normalnu raju s foruma.. Lijep pozz
Tako je, svi su na nekoj strani, svi fol nekog znaju, a kao znaju se i medjusobno dok se svadjaju, neki su u tuborgu, neki u makiatu, a samo peru nas koji smo ovdje rad normalnog druzenja i diskusije bez ikakvog interesa. Nenadrtalac i kompanija kontra njega, odite na kafu/pivu i perite se medjusobno do besvijesti umjesto sto danima zmigate i bacate sifre po forumu.

LARSSON
Kontakt:

sub sep 03, 2016 6:02 pm

MirsoNi ko ga dade za vitez :lol:

Bruda.TM
Kontakt:

sub sep 03, 2016 6:04 pm

Roberto Baggio je napisao/la:
Izlija je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Izlija@

Takodje, ni ja tebi nisam jedan od ove djecice!
To sto ti mislis da ja imam i iznosim tudje misljenje je tvoj problem, to vise govori o tebi a ne o meni.
Dalje; je li to, ja svoje misljenje zasnivam na Amarovom, a svi vide sta ja pisem, znaci kako se smatra da i Amar razmislja poput mene, tj kritikuje, ili kao sto kazete da ja rusim klub radi interesa?
Hoces reci da je Amar protiv nekoga?
Deje?
I ja kao i ti znam da Amar radi iza leđa ovim ljudima zbog para ( i to nemale svote ) koje nije mogao da dokaže da je dao klubu a kada su mu ponudili da ti ljudi napišu izjavu kako bi mu mogli vratiti te novce niko se nije ponudio i svi su se razbježali, zbog Dade preko kojeg je htjeo izvući neku lovu, zbog razbijenih talova preko igrača.......... Neću zbog Želje da nastavim a ti se samo zapitaj zbog čega smo slavili titulu pred mrvicom navijača i ko je više griješio, više su nam štete nanjele kupljene titule nego Dejino dovođenje igrača i to nemjerljivo više puta a pogotovo što Dejo nije jedini čovjek u lancu odlučivanja.
Brate, ovo je strašno. Ti, znači, braniš ljude iz uprave, tako što govoriš da je Amar kupovao titule... Kad pitar napiše da smo kupili titule, pa hajde, frustracija koja se može razumjeti. Ali da ti, da odbraniš nekakvog Deju i neke lance odlučivanja, pišeš da su prethodne titule tvog kluba ustvari kupljene, to fakat dosad nigdje nisam vidio.
A fuli Perez sa igracima a ne Dejo.
Sta sad treba, pogrijesio i Boze moj. Pa svi grijese pa i on.
I Amar kao nas najveci trener je znao fulit pa sta!?

Sabura ljudi, bit ce sve ovo dobro.
Just do it.
:zeljeznicar1:

Pyongyang 🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵

vrbanjusa
Kontakt:

sub sep 03, 2016 6:04 pm

Jedno pitanje. Nisam upratio ali sto je @neandertalac opet banovan?
21 10 4

Petrović Slavko

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub sep 03, 2016 6:05 pm

Sta vam je ljudi bolan, ovako lijep dan. Izadjite, opustite se, popijte kafu, nemojte unistavat forum molim vas svojim glupostima ...
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

sub sep 03, 2016 6:06 pm

I izlija i neandertalac su banovaNi, pa nek se hlade i pričaju o amaru negdje drugo

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub sep 03, 2016 6:07 pm

Upoređivati Amara i Misketa po istim segmentima je nezahvalno. Amar je prije svega šef stručnog štaba, trener, a Miske čovjek iz uprave. Obojica su dosta toga uradili, pa se proširili i na ostale segmente poslovanja Kluba. Amar će donijeti titulu prije svega dobrim vođenjem prvog tima, Miske to ne može, ali može, sa svojim kolegama, obezbijediti sve da trener ima sve uvjete za titulu.
Drugo, neka konstruktivne diskusije, ali problem dolazi kad neko treba dokazati svoje teze, a te stvari nisu za foruma. Eh onda idu floskule, pa ringišpil, što ne vodi ničemu. Očigledno da se neće mak istjerati na konac, dok svako ne kaže stvari iz Kluba koje nisu za (javnog) foruma.
Pozvao bih na strpljenje, ali opet će doći neko ko će reći da smo mi strpljivi 3 godine. I jesmo i hajmo biti još malo, u te 3 godine desilo se puuuuuno stvari, puno previranja. Okrenuli smo se bukvalno za 360 stepeni, Željo je opet Željo, na svom putu, ali promijenile su se stvari. Za 6-7 dana će Odi godišnjica otkad nas je napustio, a nama (barem meni :) ) se čini da je prošlo puno više, jer se dogodilo stvari za 10 godina. Kad konačno nađemo svoj pravac da možemo ploviti mirnim morem u SVIM segmentima Kluba, onda možemo očekivati puno više, pa i Europu.
Nadam se danas pobjedi koja će nas psihološki ojačati, a da o Krupi ne govorim :)
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

SWRA_1921
Kontakt:

sub sep 03, 2016 6:07 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Upoređivati Amara i Misketa po istim segmentima je nezahvalno. Amar je prije svega šef stručnog štaba, trener, a Miske čovjek iz uprave. Obojica su dosta toga uradili, pa se proširili i na ostale segmente poslovanja Kluba. Amar će donijeti titulu prije svega dobrim vođenjem prvog tima, Miske to ne može, ali može, sa svojim kolegama, obezbijediti sve da trener ima sve uvjete za titulu.
Drugo, neka konstruktivne diskusije, ali problem dolazi kad neko treba dokazati svoje teze, a te stvari nisu za foruma. Eh onda idu floskule, pa ringišpil, što ne vodi ničemu. Očigledno da se neće mak istjerati na konac, dok svako ne kaže stvari iz Kluba koje nisu za (javnog) foruma.
Pozvao bih na strpljenje, ali opet će doći neko ko će reći da smo mi strpljivi 3 godine. I jesmo i hajmo biti još malo, u te 3 godine desilo se puuuuuno stvari, puno previranja. Okrenuli smo se bukvalno za 360 stepeni, Željo je opet Željo, na svom putu, ali promijenile su se stvari. Za 6-7 dana će Odi godišnjica otkad nas je napustio, a nama (barem meni :) ) se čini da je prošlo puno više, jer se dogodilo stvari za 10 godina. Kad konačno nađemo svoj pravac da možemo ploviti mirnim morem u SVIM segmentima Kluba, onda možemo očekivati puno više, pa i Europu.
Nadam se danas pobjedi koja će nas psihološki ojačati, a da o Krupi ne govorim :)
BRAVO drug, to je pravo razmisljanje, ali ja vjerujem da tu rade mnogi interesi pa se to mijenja ;)

Plava Porodica
Kontakt:

sub sep 03, 2016 6:10 pm

Fuj, mene stid umjesto Vas.
Fuj, ko se sve naziva navijacem Zelje.
Fuj, jezik vam je brzi od pameti.
Nama ne treba niko da nam otvara oci i da nas gura u dubiozu, sami sebe guramo.
Fuj fuj fuj

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Brkoo
Kontakt:

sub sep 03, 2016 6:10 pm

Jedina istina je da su Amar, Gredic i Misimovic u odlicnim odnosima, ostalo su sve price sbbkbb. Ja sam vec ponovio da Amaru jedino zamjeram sto je sve bilo podredjeno rezultatu a sto su ostali segmenti kluba bili na amaterskom nivou..
p.s. @Eisnenbahner, nismo se okrenuli za 360 stepeni, ti ko Nikola Nikic :rofl1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

MirsoNi
Kontakt:

sub sep 03, 2016 6:11 pm

LARS1921 je napisao/la:MirsoNi ko ga dade za vitez :lol:
E nemam informaciju, ne piše se ništa.. :cry:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub sep 03, 2016 6:12 pm

Al do cega mi dodjosmo, ovo je nevjerovatno. Mi smo ludjaci. :rofl:
Željezničar ante portas !

Dr. Adzem
Kontakt:

sub sep 03, 2016 6:14 pm

Mirso gdje pratiš tekstualni prenosi?
Cuva Bog Zelju svog!

Hurmasica
Kontakt:

sub sep 03, 2016 6:14 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Upoređivati Amara i Misketa po istim segmentima je nezahvalno. Amar je prije svega šef stručnog štaba, trener, a Miske čovjek iz uprave. Obojica su dosta toga uradili, pa se proširili i na ostale segmente poslovanja Kluba. Amar će donijeti titulu prije svega dobrim vođenjem prvog tima, Miske to ne može, ali može, sa svojim kolegama, obezbijediti sve da trener ima sve uvjete za titulu.
:palacgore: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Vidno Naelektrisani
Kontakt:

sub sep 03, 2016 6:15 pm

cikazubo je napisao/la:
Lendric Ivan je napisao/la:Pa dokle cete vise glumiti neke znalce i gurati svoje teme , do kad cete tjerati raju s foruma radi svojih divljackih nagona da bi se nekome dokazali da ste upravu i da sve znate ? Pravite cirkus od foruma pojedinci... Sto mene boli neka stvar ko je ciji menager , ko ima od vas uticaj u klubu , jebe mi se i za dadu i bekrica i volinu i svu pricu koju vrtite mjesecima vec ovdje i pametujete ..uleti pojedinac baci flesku i onda 28 stranica pranja. Pustite nas koji smo tu zbog Zelje da se druzimo i normalno diskutujemo a vi napravite svoju temu ili kuci sa zenom , mamom , bratom , s kim vec se prepirite jer ovako tjerate normalnu raju s foruma.. Lijep pozz
Tako je, svi su na nekoj strani, svi fol nekog znaju, a kao znaju se i medjusobno dok se svadjaju, neki su u tuborgu, neki u makiatu, a samo peru nas koji smo ovdje rad normalnog druzenja i diskusije bez ikakvog interesa. Nenadrtalac i kompanija kontra njega, odite na kafu/pivu i perite se medjusobno do besvijesti umjesto sto danima zmigate i bacate sifre po forumu.
Upravo tako..ali nece oni to bolje za tastaturom sjediti i samo tipkati , covjek kad ih slusa zapita se kako to da oni ne sjede u foteljama ne samo u Zelji vec u parlamentu jer oni sve znaju i strucni su u svemu..nisam nikog htio spomenuti ali kad si vec spomenuo bas taj Neandertalac je pokretac svega i vec mjesecima pratim kad god se vrati nakon banovica kako uleti i poljulja stanje na forumu.. Doticni gospodine zadrzi za sebe sta imas , odi od kluba zatrazi pohvalnicu za forumasa koji je u svemu strucan i usput povedi dadu kuci i zaposli ga kao kucnog pomocnika.. Toliko
Zadnja izmjena: Vidno Naelektrisani, dana/u sub sep 03, 2016 6:22 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu..
1921
Ex nick: Lendric Ivan

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava