Nesto se moze skontati..Morzhy je napisao/la:http://best-times.jp/articles/-/3020
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Imas i na google chrome sam ti prevede pa ne moras preko G.translate da se peglate.storm_raider je napisao/la:Nesto se moze skontati..Morzhy je napisao/la:http://best-times.jp/articles/-/3020
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
https://translate.google.com/translate? ... t=&act=url" target="_blank
Al nista ni sa cim realnoVrag je napisao/la:All hail google
Bilo bi fer i posteno kada bi se iz kluba udostojili da pokazu odgovornost. Tjeranje Nikolica za pocetak, cisto poslovno, nista licno.storm_raider je napisao/la:Pa on da ima upola u mozgu kao sto ima u nogama bio bi legitimno pojacanje. Ali, dovodjenje njega, sa svim svojim manama, je propust onoga ko ga je doveo, to je jasno.
Neandertalac je napisao/la:Moze, nije problem. Sutra, sada sam vec pod gasom. Ne zamjeri.Haklapuc je napisao/la:Šta učiniti? Pratim ovaj forum svaki dan i iskreno nisam vidio da si o tome pisao, uvijek neka demagogija, nikad ništa konkretno. I ako si pisao, daj napiši opet. Kad možeš sto puta ponavljati iste stvari, možeš i ovu napisati x+1 put.Neandertalac je napisao/la:A to sta uciniti, napisao sam x puta. Ako ti nije mrsko prelistaj drug.
Nikolic nece biti na ovoj poziciji koliko znam, on ce otici na drugu gdje ce biti mnogo korisniji.Neandertalac je napisao/la:Bilo bi fer i posteno kada bi se iz kluba udostojili da pokazu odgovornost. Tjeranje Nikolica za pocetak, cisto poslovno, nista licno.storm_raider je napisao/la:Pa on da ima upola u mozgu kao sto ima u nogama bio bi legitimno pojacanje. Ali, dovodjenje njega, sa svim svojim manama, je propust onoga ko ga je doveo, to je jasno.
Kao i u svakoj firmi, nesavjesno poslovanje, poslovanje na stetu firme, kaznjava se, cak i krivicno.
U vezi Husica. Nemam pojma, nista cuo nisam. Ma ne vjerujem, on je igrao dzaba i platio je nama da ide.
A jos jednom. Nista mi nisi komentarisao za ova dva clana uprave
Rekoh ti ja tenzije su. I zasto.
Neandertalac je napisao/la:Moze, nije problem. Sutra, sada sam vec pod gasom. Ne zamjeri.Haklapuc je napisao/la:Šta učiniti? Pratim ovaj forum svaki dan i iskreno nisam vidio da si o tome pisao, uvijek neka demagogija, nikad ništa konkretno. I ako si pisao, daj napiši opet. Kad možeš sto puta ponavljati iste stvari, možeš i ovu napisati x+1 put.Neandertalac je napisao/la:A to sta uciniti, napisao sam x puta. Ako ti nije mrsko prelistaj drug.
17 h..Okolele je napisao/la:U koliko je danas utakmica sa Vitezom..
Hajde čekam te, obećao si da ćeš napisati. Nemoj biti pakšu i ne napisatiNeandertalac je napisao/la:
Jesi svega mi, bilo je vrh. Nacugali se drama, jos potkacimo neke `open minded` Amerikanke dovoljno stare da same putuju.
Cuj jesi li propustio
Kao sto sam ti jednom napisao ovdje, sudicu (kao i svi mi) na kraju sezone kada vidimo rezultate rada. Ne mislim naravno samo na teren, vec i na stadion.Neandertalac je napisao/la:Pa i mene interesuje teren i stadion.
Gsn Nikolic je avojim radom direktno naštetitio klubu, kako na terenu tako i na `tribinama`.
Slazes li se da jeste?
A ova dvojica sto odose. Mogli su se vala i ranije sjetiti pa probati zaustaviti sumanute menagere amatere.
ChWilla je napisao/la:i hoće otići, sam, ne treba ga niko tjerati.
a oni koji su newcastle za godinu i po pretvorili u klub bez para, ili tri titule u četiri godine u klub na rubu opstanka godinu i po poslije zadnje, a bili bi upamćeni kao dino konaković za kk bosnu da im nije bilo amara - e oni gledaju da se vrate kao spasitelji. jebiga nismo svi isti.