9800 je zvanicni kapacitet cini mi se.shminka je napisao/la:Ne mogu staviti da je bilo 15 milja ljudi, kad je zvanični kapacitet 10, ako je i toliki
Taman takoirfo je napisao/la:Ja bih samo zamolio navijace da imaju strpljenja prema Memiji, sasvim normalno je za mladog igraca da ima oscilacija u igri, trebamo ga istrpit i on ce sigurno postati igrac za reprezentaciji a ono sto znam je da ce on od sebe uvijek dati 100% i da mali voli zelju kao malo ko
Prezadovoljan sam ukupnim dojmom sa jucerasnje utakmice.ISB87 je napisao/la:mani tih teski rijeci, ako je mislio na memiju upravu je.svi puno ocekujemo od njega a on kao da protiv vratnika igra..kontranogama je napisao/la:daj ba chwila ne rise i ostali kakav ba odron. nije bio kao sto moze al odron je previse.ChWilla je napisao/la:odron.
ma svima kapa do poda, bravo junaci, sampioni.
Ali je zato bilo i navijaca na Istoku i dijelu ispred Juga gdje nema stolica. Moralo je biti 10000 gledalaca.zubanovic89 je napisao/la:9800 je zvanicni kapacitet cini mi se.shminka je napisao/la:Ne mogu staviti da je bilo 15 milja ljudi, kad je zvanični kapacitet 10, ako je i toliki
I ja sam to isto primjetio , svako moze imati loš dan, umor, bolest ali ono je juce bilo neko prosipanje huje ili neka gluma prema nekome! Moze se ispasi pogriješiti ali onako da ne potrci za svojim igračem nekoliko puta to je bruka za nekog igrača. Ako je Aco mogao igrati sa povišenom temp. moze i on bar trčati.Neandertalac je napisao/la:Prezadovoljan sam ukupnim dojmom sa jucerasnje utakmice.ISB87 je napisao/la:mani tih teski rijeci, ako je mislio na memiju upravu je.svi puno ocekujemo od njega a on kao da protiv vratnika igra..kontranogama je napisao/la: daj ba chwila ne rise i ostali kakav ba odron. nije bio kao sto moze al odron je previse.
ma svima kapa do poda, bravo junaci, sampioni.
Malo je i par stranica da se sve pozitivno analizira , toliko tih novih, dobrih stvari koje su u konacnici dovele do tog da smo svi zajedno bili ucesnici necega o cemu ce se jos dugo pricati.
Ipak, ja ne bio bio ja kada ne bih i malo seruckao, naravno ne bez razloga. Moram takodje iz razloga, jer je to detalj koji me u potpunosti juce izbacio iz takta, a vjerujem i ne samo mene.
Slazem se u potpunosti sa @chwilinom konstatacijom za Memiju, sve stalo u jednu rijec.
Momak poznat po svojoj borbenosti, zustrini, agresivnosti, probojnosti, juce je izgledao nezainteresovano, bezvoljno, anemicno pa cak je njegov stav ba terenu bio bahat i bezobrazan prema svima nama, cjelokupnom ambijentu, vaznosti desavanja u cjelini itd.
Mislim nije prvi put da Memija u defanzivi ispada ko iz voza, losa forma traje vec polusezonu htjeli to mi priznati ili ne, ali se bar pokusavao vratiti i ispraviti gresku. Juce je min pet puta ostavio svog igraca, min jos pet puta nije pomogao, u napadu ocajan, bez volje, trke, zelje, sveukupni dojam, FUJ.
Gledam ga tako, vidi da su napravilu visak, vidi da je opasna situacija i nista, boli njega qurc.
Nadam se da ce na hladjenje, a cak bi ga i drasticnije kaznio, novcano!
Ni ti, ni ti tvoj menager niste veci od kluba. Dozovi se momak, shvati sta je dobro za tebe.
Isto kao sto imas podrsku kada pruzas dobre partije, dobijaces kritike kada one bude lose.
bio sam skeptican ali vise nemam dilema. Edis zna sta radi.pile87 je napisao/la:i da za mene najvaznije juce je pobjedio Edis njegov pristup, njegova predanost i borbenost koju je prenio na igrace pa usudicu se reci i taktika pravovremene izmjene i pokazao da ima prostora i za njega da napreduje kao trener a da zasluzuje svakako da vodi ekipu.
Uredu je, nema potrebe za tim ...Ajzea je napisao/la:Pozdrav za plavu braću, @Virtual i @Asharak, koji nisu mogli prisustvovati današnjem spektaklu.
Plači, šta me briga..AsharaK je napisao/la:Uredu je, nema potrebe za tim ...Ajzea je napisao/la:Pozdrav za plavu braću, @Virtual i @Asharak, koji nisu mogli prisustvovati današnjem spektaklu.