Ovo boldirano je veoma teška optužba. Moramo biti svjesni da se ne može svakome vjerovati. Ono što vidim i čujem svojim ušima na licu mjesta onda sam siguran, ali se opet preispitam da slučajno što nisam pogrešno shvatio, vidio, čuo.Neandertalac je napisao/la:Prihvaceno. Izvini i ti ako sam burno odreagovao vise mi se prividja od postova, najrahatniji sam u Banovicima.avlami97 je napisao/la:Neandertalac, nemoj da se ljutiš, ali zaista ništa nisam loše mislio. Stavio sam "Tvoja opozicija" pod navodnike, jer si ti u jednom svom postu napisao "opozicija" sa navodnicima.
Zaista nemaš ni najmanji razlog za ljutnju, niti sam pomislio da ćeš to protumačiti kao nizak udarac. Pokušavam biti korektan. Ukoliko sam te uvrijedio - izvini, jer namjera ne postoji. Volim se boriti argumentima, riječima...
Pa vidis ti argumenti, citav dan sam pisao, sa argumentima, povlacio parlelele i upucivao pitanja, tek njih par se sjetilo da diskutuju konstruktivno.
Meni spocitavaju da gadim neke jer ih branim slijepo a oni isto rade.
Pod opozicija se vodi vise ko zna ko, i ko treba i ko ne treba.
Ja tebe pitam jos jednom, je li moguce da bas svi koji su otisli ne valjaju i da im se nasla mana dok se sa druge strane neopravdano brani ama bas svaki potez?
Nema logike zar ne?
Kao danas, molim te lijepo kaze;
Sazvakana tema, pusti to.
Sta je bolan sazvakano, naguzimo se svi da skupimo pare za stolice a neko spicka pola miliona i nikom nista.
Opet, nema logike.
I da ne cekamo Storma@ vise.
Doslo je do neslaganja ova dva clana sa Misimovicem jer se mijesao u sastav. Traje to odavno a sada je eskaliralo. Pisao sam Stormu@ pp mislim posle Slobode bas o ovome.
To ja trubim vec godinu i po.
Nedopustivo je da sebi neko ko voli Zelju dopusti taj luxuz. Pa valjda je avjestan da ne zna, da ima ko bolje zna.
Gdje je Zeljo u svemu tome?
O igracima ce se jos pricati, vjeruj da i tu ima nejasnoca velikih.
Dobra razmisljanja. Sta je sad istina, ne znamo, ali nije ovo daleko toliko. Ja i dalje neke igrace ocima ne mogu, iako sada ismijavaju bojkot koji smo mi spominjali. Meni to uopste nije za smijanje, nego haos ozbiljna stvar. Sve je to previse sumnjivo. Nadali se momci da ce Musa doci, a znamo sta bi s Musom bili, sigurno losi rezultati. I dodje Slavko i kaze, ne budete li igrali, juniore cu izvesti na teren. Fakat bi volio da ako neko zna nesto vise ida je upucen, da mi posalje pm ako vec ne moze javno da se objavi.sergejevic je napisao/la:Ma moze se do sutra citati, al ja ga ***** ko skonta sve ovo.ChWilla je napisao/la:pročitaj ponovo, višeznačno je...i nije dao ostavku kad je oda smijenjen nego kad je čapljić.sergejevic je napisao/la: E ne znam onda, izgleda da je lagao neko.
Danas tm8782... napise da je najveca greska smjena Odovica kojeg su igraci otjerali, a uprava presla preko toga. Onda kaze da je bio plan da se postavi Edis i to od ove "opozicije" da bi valjda imao lose rezultate sto bi otjeralo ovu upravu. Jos rece da je Oda smijenjen jer je imao "rezultate". Nisam shvatio da li je to bilo ironicno ili jer je nekome smetalo sto Zeljo igra dobro. U pola frke je nadrljao Capljic koji se nasao u nekoj igri izmedju "njih" i "njih." Onda kaze da je isto bilo sa Kosticem kao s Odovicem. Onda se pitam da li je realno da ova uprava sve zna i gleda kako igraci i neka opozicija koja ima svoje trenere i igrace u Zelji pod njihovom komandom. Kako je to moguce?
Gredic je rekao da je on licno obecao Odovicu da ce biti trener Zelje dok je on u klubu, jer je ovaj otisao iz Celika da potpise sa Zeljom. Na kraju kaze:"Nastavak znate." Ja sam zakljucio da je on i otisao jer se nije slagao sa smjenom Odovica. I sada avlami napise da je Greda smijenio Odovica. Onda sam dosao do zakljucka da neko tu laze.
Pitanje je ko?
Grdić je uručio otkaz Odoviću, potom imenovao Čapljića,, pa i njemu uručio otkaz, zatim imenovao Mulalića, a potom podnio ostavku. Namjerno pišem Gredić, jer je on tada bio Predsjednik UO, za sve što sam ti nabrojao. Gredića sam branio i želio da i dalje nastavi sa radom, ali čovjek jednostavno nije mogao izdržati neviđenu medijsku kampanju na "prijepoljca" iako je i Misimović bio za njegov ostanak na čelu Kluba.sergejevic je napisao/la:Ma moze se do sutra citati, al ja ga ***** ko skonta sve ovo.ChWilla je napisao/la:pročitaj ponovo, višeznačno je...i nije dao ostavku kad je oda smijenjen nego kad je čapljić.sergejevic je napisao/la: E ne znam onda, izgleda da je lagao neko.
Danas tm8782... napise da je najveca greska smjena Odovica kojeg su igraci otjerali, a uprava presla preko toga. Onda kaze da je bio plan da se postavi Edis i to od ove "opozicije" da bi valjda imao lose rezultate sto bi otjeralo ovu upravu. Jos rece da je Oda smijenjen jer je imao "rezultate". Nisam shvatio da li je to bilo ironicno ili jer je nekome smetalo sto Zeljo igra dobro. U pola frke je nadrljao Capljic koji se nasao u nekoj igri izmedju "njih" i "njih." Onda kaze da je isto bilo sa Kosticem kao s Odovicem. Onda se pitam da li je realno da ova uprava sve zna i gleda kako igraci i neka opozicija koja ima svoje trenere i igrace u Zelji pod njihovom komandom. Kako je to moguce?
Gredic je rekao da je on licno obecao Odovicu da ce biti trener Zelje dok je on u klubu, jer je ovaj otisao iz Celika da potpise sa Zeljom. Na kraju kaze:"Nastavak znate." Ja sam zakljucio da je on i otisao jer se nije slagao sa smjenom Odovica. I sada avlami napise da je Greda smijenio Odovica. Onda sam dosao do zakljucka da neko tu laze.
Pitanje je ko?
Mane1921.ba je napisao/la:Josip Bukal: "Nosite Željin dres! To je privilegija a ne posao. Izađite ponosno sa Željinim grbom na grudima i ostavite srce na terenu!"
Isto pitanje imam, odgovor molim.cala je napisao/la:Moze li se sutra doci na komemoraciju ili je samo za pozvane?
Bravo drugSouthboy je napisao/la:Digla se prasina bas dosta u zadnje vrijeme.Nekima je to i bio cilj.Vecina navijaca je zadovoljna radom ove uprave jer je bilo mnogo mnogo pozitivnih stvari u odnosu na neke ranije,tako da ima i onih koji su izgubili neku korist i onda ovdje seru iz sjene i galame na sav glas (iz tuborga,makijata,kapucina iz pm,svi se prave pametni) a kada ih pitas sta bi oni uradili sute ko zaliveni..niko od njih nema rjesenja ili nesto pametno da predlozi.Ali bitno je malo srati iz udobne stolice..
Ljudi su svjesni situacije i priznali greske gdje najvise skripi..postavljeni su ljudi koji se bolje razumiju i nadam se da cemo to vidjeti vec u januaru u prelaznom roku.
Ja samo apelujem na normalne i istinske navijace i Manijake da svi ostanu slozni i jedni uz druge jer se rezultat nalazi u turbulenciji trenutno i garantujem sa pobjedom protiv Krupe da ce se ove stvari zaboraviti i da ce se dizati euforija da imamo najjaci tim i igrace i mrvicu i sve..
Ljudi smo svi,neki mogu da trpe duze neki krace uvrede i optuzivanja.
Ako kerovi budu glasni mozda i uspiju u svojoj namjeri da smjene trenutne ljude i onda smo tek u belaju...i onda stavi kljuc u bravu jer bi se ugasili za 6 mjeseci..
Vjerni do kraja! Sretno laFFcine..rodrigo87 je napisao/la:Sretan rodjendan nasoj Fedelti
Šta učiniti? Pratim ovaj forum svaki dan i iskreno nisam vidio da si o tome pisao, uvijek neka demagogija, nikad ništa konkretno. I ako si pisao, daj napiši opet. Kad možeš sto puta ponavljati iste stvari, možeš i ovu napisati x+1 put.Neandertalac je napisao/la:A to sta uciniti, napisao sam x puta. Ako ti nije mrsko prelistaj drug.