Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

1921.ba
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet sep 01, 2016 10:36 pm

a stručnjaka svakakvih...
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

avlami97
Kontakt:

čet sep 01, 2016 10:38 pm

Neandertalac je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Neandertalac, nemoj da se ljutiš, ali zaista ništa nisam loše mislio. Stavio sam "Tvoja opozicija" pod navodnike, jer si ti u jednom svom postu napisao "opozicija" sa navodnicima.
Zaista nemaš ni najmanji razlog za ljutnju, niti sam pomislio da ćeš to protumačiti kao nizak udarac. Pokušavam biti korektan. Ukoliko sam te uvrijedio - izvini, jer namjera ne postoji. Volim se boriti argumentima, riječima...
Prihvaceno. Izvini i ti ako sam burno odreagovao vise mi se prividja od postova, najrahatniji sam u Banovicima.

Pa vidis ti argumenti, citav dan sam pisao, sa argumentima, povlacio parlelele i upucivao pitanja, tek njih par se sjetilo da diskutuju konstruktivno.
Meni spocitavaju da gadim neke jer ih branim slijepo a oni isto rade.
Pod opozicija se vodi vise ko zna ko, i ko treba i ko ne treba.
Ja tebe pitam jos jednom, je li moguce da bas svi koji su otisli ne valjaju i da im se nasla mana dok se sa druge strane neopravdano brani ama bas svaki potez?
Nema logike zar ne?

Kao danas, molim te lijepo kaze;
Sazvakana tema, pusti to.
Sta je bolan sazvakano, naguzimo se svi da skupimo pare za stolice a neko spicka pola miliona i nikom nista.
Opet, nema logike.

I da ne cekamo Storma@ vise.
Doslo je do neslaganja ova dva clana sa Misimovicem jer se mijesao u sastav. Traje to odavno a sada je eskaliralo. Pisao sam Stormu@ pp mislim posle Slobode bas o ovome.

To ja trubim vec godinu i po.
Nedopustivo je da sebi neko ko voli Zelju dopusti taj luxuz. Pa valjda je avjestan da ne zna, da ima ko bolje zna.
Gdje je Zeljo u svemu tome?
O igracima ce se jos pricati, vjeruj da i tu ima nejasnoca velikih.
Ovo boldirano je veoma teška optužba. Moramo biti svjesni da se ne može svakome vjerovati. Ono što vidim i čujem svojim ušima na licu mjesta onda sam siguran, ali se opet preispitam da slučajno što nisam pogrešno shvatio, vidio, čuo.
Ja ne mogu vjerovati u takvu stvar. Sumnjivo bi mi bilo da si to čuo od nekoga koje blizak Klubu, jer bi taj "prepričavalac" mogao raditi za nečije ili sopstvene interese.
Vjeruj mi da nisam paranoičan.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Neandertalac

čet sep 01, 2016 10:39 pm

Ajzea@

Iskreno ne znam, kako je dosao Slavko nisam upucen. Dok je bio Kostic u velikoj mjeri.
Edit. Pitanje je zasto bas sada, ako se ne mijesa a nw prije dok se mijesao.

A to sta uciniti, napisao sam x puta. Ako ti nije mrsko prelistaj drug.
A mozemo i sutra nastaviti, radim pa sam van ozbiljne diskusije, poremecena koncentracija totalno.
Željeznicar za život cijeli!

Hurmasica
Kontakt:

čet sep 01, 2016 10:42 pm

Sutra ko može neka dođe na Grbavicu u 16:00 i podrži našu mladu repku!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet sep 01, 2016 10:42 pm

sergejevic je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
sergejevic je napisao/la: E ne znam onda, izgleda da je lagao neko.
pročitaj ponovo, višeznačno je...i nije dao ostavku kad je oda smijenjen nego kad je čapljić.
Ma moze se do sutra citati, al ja ga ***** ko skonta sve ovo.
Danas tm8782... napise da je najveca greska smjena Odovica kojeg su igraci otjerali, a uprava presla preko toga. Onda kaze da je bio plan da se postavi Edis i to od ove "opozicije" da bi valjda imao lose rezultate sto bi otjeralo ovu upravu. Jos rece da je Oda smijenjen jer je imao "rezultate". Nisam shvatio da li je to bilo ironicno ili jer je nekome smetalo sto Zeljo igra dobro. U pola frke je nadrljao Capljic koji se nasao u nekoj igri izmedju "njih" i "njih." Onda kaze da je isto bilo sa Kosticem kao s Odovicem. Onda se pitam da li je realno da ova uprava sve zna i gleda kako igraci i neka opozicija koja ima svoje trenere i igrace u Zelji pod njihovom komandom. Kako je to moguce?
Gredic je rekao da je on licno obecao Odovicu da ce biti trener Zelje dok je on u klubu, jer je ovaj otisao iz Celika da potpise sa Zeljom. Na kraju kaze:"Nastavak znate." Ja sam zakljucio da je on i otisao jer se nije slagao sa smjenom Odovica. I sada avlami napise da je Greda smijenio Odovica. Onda sam dosao do zakljucka da neko tu laze.
Pitanje je ko?
Dobra razmisljanja. Sta je sad istina, ne znamo, ali nije ovo daleko toliko. Ja i dalje neke igrace ocima ne mogu, iako sada ismijavaju bojkot koji smo mi spominjali. Meni to uopste nije za smijanje, nego haos ozbiljna stvar. Sve je to previse sumnjivo. Nadali se momci da ce Musa doci, a znamo sta bi s Musom bili, sigurno losi rezultati. I dodje Slavko i kaze, ne budete li igrali, juniore cu izvesti na teren. Fakat bi volio da ako neko zna nesto vise ida je upucen, da mi posalje pm ako vec ne moze javno da se objavi.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

1921.ba
Kontakt:

čet sep 01, 2016 10:43 pm

Josip Bukal: "Nosite Željin dres! To je privilegija a ne posao. Izađite ponosno sa Željinim grbom na grudima i ostavite srce na terenu!"
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

avlami97
Kontakt:

čet sep 01, 2016 10:46 pm

sergejevic je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
sergejevic je napisao/la: E ne znam onda, izgleda da je lagao neko.
pročitaj ponovo, višeznačno je...i nije dao ostavku kad je oda smijenjen nego kad je čapljić.
Ma moze se do sutra citati, al ja ga ***** ko skonta sve ovo.
Danas tm8782... napise da je najveca greska smjena Odovica kojeg su igraci otjerali, a uprava presla preko toga. Onda kaze da je bio plan da se postavi Edis i to od ove "opozicije" da bi valjda imao lose rezultate sto bi otjeralo ovu upravu. Jos rece da je Oda smijenjen jer je imao "rezultate". Nisam shvatio da li je to bilo ironicno ili jer je nekome smetalo sto Zeljo igra dobro. U pola frke je nadrljao Capljic koji se nasao u nekoj igri izmedju "njih" i "njih." Onda kaze da je isto bilo sa Kosticem kao s Odovicem. Onda se pitam da li je realno da ova uprava sve zna i gleda kako igraci i neka opozicija koja ima svoje trenere i igrace u Zelji pod njihovom komandom. Kako je to moguce?
Gredic je rekao da je on licno obecao Odovicu da ce biti trener Zelje dok je on u klubu, jer je ovaj otisao iz Celika da potpise sa Zeljom. Na kraju kaze:"Nastavak znate." Ja sam zakljucio da je on i otisao jer se nije slagao sa smjenom Odovica. I sada avlami napise da je Greda smijenio Odovica. Onda sam dosao do zakljucka da neko tu laze.
Pitanje je ko?
Grdić je uručio otkaz Odoviću, potom imenovao Čapljića,, pa i njemu uručio otkaz, zatim imenovao Mulalića, a potom podnio ostavku. Namjerno pišem Gredić, jer je on tada bio Predsjednik UO, za sve što sam ti nabrojao. Gredića sam branio i želio da i dalje nastavi sa radom, ali čovjek jednostavno nije mogao izdržati neviđenu medijsku kampanju na "prijepoljca" iako je i Misimović bio za njegov ostanak na čelu Kluba. :kafa:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Brkoo
Kontakt:

čet sep 01, 2016 10:48 pm

1921.ba je napisao/la:Josip Bukal: "Nosite Željin dres! To je privilegija a ne posao. Izađite ponosno sa Željinim grbom na grudima i ostavite srce na terenu!"
Mane :cry:
:zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

kontranogama
Kontakt:

čet sep 01, 2016 10:50 pm

Evo sad iz kafane cijelu noc pricao sa Cobinim kumom. Prisjecali se Skije.Maneta.Kojovica...
A onda procitam ovih 20 strana pa me lijepo mozak zaboli.
Nemam snage da nesto filozofiram jer su mnogi ovde zajebali i Kanta i Hegela .
'ajte lijepo svi malo od neand. do vraga odmorite. Kolko god volili Zelju malo vam treba vremena da skontate da ova institucija zvana FK Zeljezicar nikad nece biti savrsena al ce biti uvijek voljena. Iz tog razloga necu vise za neko vrijeme pisati ovde jer nista ne cemo s time postici. Volim ja Zelju al ne volim naduravanje koje nicemu ne vodi.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Plava Porodica
Kontakt:

čet sep 01, 2016 10:51 pm

Svi sve znaju,svi se brinu o klubu duse drage, ja nista ne znam i rahat sam.
Takav sam vazda bio.
Zelju godinama pratim,ma gdje bio,volim ga i navijam.To mene ispunjava, to je dio mene.
Nema dana a da ne pomislim hiljadu puta na Zelju,ne na Misketa,ne na Miroslava, nego na cjelokupnog Zelju.
Za mene je Zeljo onih 11. na terenu, i nas par hiljada na tribinama.
Time sam se vazda vodio.Nikad prije nisam visio po forumima.Znao sam tek onoliko koliko svaki navijac zna koji dodje na utakmicu.Tako je i najbolje.
Ali eto neki me djavo natjera da se prosle godine registrujem na forum, radi informacija ko bi nam mogao doci, te drugi stvari u i oko kluba.To mi je vjerovatno najveca greska.Od tada mi Zeljo vise nije ono sto je prije bio, 11. ratnika i nas par hiljada na tribinama.Sada je to prosiren pojam.Sada je to i Miske i Dejo i Bajramovic i Vukotic i Koldzo i Violina i Hatibovic i komplet SD.
Samo vise informacija od kojih te boli glava, jer ti u biti ne znas istinu.Jedan kaze jedno,drugi kaze drugo.
Ali ponosan sam sto sad imamo velike ljude u UO, prave Zeljovce, bez ikakvih namjera.
Ali ja se vise necu baviti tim, zamaram samo sebe, vracam se na staro, onih 11.igraca na terenu,i nas par hiljada na tribinama.
To je moj Zeljo.
To je ono uz sta sam odrastao, to je ono uz sta cu ostariti.
VTZ!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sergejevic

čet sep 01, 2016 10:57 pm

Ma ne vjerujem ja ni tebi realno. :D A i ne bih se vise zamarao takvim stvarima.
@Omar500
Otprilike imas ljude kao hrasno1921 koji su bili s Violinom i kompanijom pa je primjetna promjena u njegovom pisanju nakon dogovora izmedju sd i fk. Pored njega razne struje koje bi da ruse upravu i da se vrati Zujo koji je rekao da bi on s parama od Evrope iz Odinog mandata, prodajom Bajica i Kvesica osvojio barem dvije titule.
Onda imas Aldina o kojem bih ja volio napraviti psiholosko istrazivanje. Covjek ima sve godisnje i clanske ulaznice i mislim da je postavio sliku kada mu je neko trazio, a opet pljuje po svemu. Niko ne zna zasto.
Takodjer pisu ljudi iz uprave i oni njima bliski. Njima naravno sve valja i sve je idealno.
Mnogo djecurlije koja su opet u svom fazonu i ne zanimaju ih mnogo ozbiljnije diskusije.
Sve igre oko kluba se igraju i na forumima. Tu se normalna raja pogubi i nema pojma o mnogim stvarima.
Ja cu se lagano za Riosom i ostatkom ekipe na pauzu.

shzna
Kontakt:

čet sep 01, 2016 10:58 pm

1987

cala
Kontakt:

čet sep 01, 2016 11:05 pm

Moze li se sutra doci na komemoraciju ili je samo za pozvane?

rodrigo87
Kontakt:

čet sep 01, 2016 11:26 pm

Sretan rodjendan nasoj Fedelti

exbabilon
Kontakt:

čet sep 01, 2016 11:28 pm

cala je napisao/la:Moze li se sutra doci na komemoraciju ili je samo za pozvane?
Isto pitanje imam, odgovor molim.

Southboy
Kontakt:

čet sep 01, 2016 11:28 pm

Digla se prasina bas dosta u zadnje vrijeme.Nekima je to i bio cilj.Vecina navijaca je zadovoljna radom ove uprave jer je bilo mnogo mnogo pozitivnih stvari u odnosu na neke ranije,tako da ima i onih koji su izgubili neku korist i onda ovdje seru iz sjene i galame na sav glas (iz tuborga,makijata,kapucina iz pm,svi se prave pametni) a kada ih pitas sta bi oni uradili sute ko zaliveni..niko od njih nema rjesenja ili nesto pametno da predlozi.Ali bitno je malo srati iz udobne stolice..
Ljudi su svjesni situacije i priznali greske gdje najvise skripi..postavljeni su ljudi koji se bolje razumiju i nadam se da cemo to vidjeti vec u januaru u prelaznom roku.

Ja samo apelujem na normalne i istinske navijace i Manijake da svi ostanu slozni i jedni uz druge jer se rezultat nalazi u turbulenciji trenutno i garantujem sa pobjedom protiv Krupe da ce se ove stvari zaboraviti i da ce se dizati euforija da imamo najjaci tim i igrace i mrvicu i sve..

Ljudi smo svi,neki mogu da trpe duze neki krace uvrede i optuzivanja.
Ako kerovi budu glasni mozda i uspiju u svojoj namjeri da smjene trenutne ljude i onda smo tek u belaju...i onda stavi kljuc u bravu jer bi se ugasili za 6 mjeseci..

ellaxaz
Kontakt:

čet sep 01, 2016 11:31 pm

Tacno sam vidio ko se sve okoristio od Zelje, ko sve planira da se okoristi i ko nikad nije, niti ce.
Hvala vam.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet sep 01, 2016 11:32 pm

Southboy je napisao/la:Digla se prasina bas dosta u zadnje vrijeme.Nekima je to i bio cilj.Vecina navijaca je zadovoljna radom ove uprave jer je bilo mnogo mnogo pozitivnih stvari u odnosu na neke ranije,tako da ima i onih koji su izgubili neku korist i onda ovdje seru iz sjene i galame na sav glas (iz tuborga,makijata,kapucina iz pm,svi se prave pametni) a kada ih pitas sta bi oni uradili sute ko zaliveni..niko od njih nema rjesenja ili nesto pametno da predlozi.Ali bitno je malo srati iz udobne stolice..
Ljudi su svjesni situacije i priznali greske gdje najvise skripi..postavljeni su ljudi koji se bolje razumiju i nadam se da cemo to vidjeti vec u januaru u prelaznom roku.

Ja samo apelujem na normalne i istinske navijace i Manijake da svi ostanu slozni i jedni uz druge jer se rezultat nalazi u turbulenciji trenutno i garantujem sa pobjedom protiv Krupe da ce se ove stvari zaboraviti i da ce se dizati euforija da imamo najjaci tim i igrace i mrvicu i sve..

Ljudi smo svi,neki mogu da trpe duze neki krace uvrede i optuzivanja.
Ako kerovi budu glasni mozda i uspiju u svojoj namjeri da smjene trenutne ljude i onda smo tek u belaju...i onda stavi kljuc u bravu jer bi se ugasili za 6 mjeseci..
Bravo drug :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Southboy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet sep 01, 2016 11:34 pm

rodrigo87 je napisao/la:Sretan rodjendan nasoj Fedelti
Vjerni do kraja! Sretno laFFcine..

Haklapuc
Kontakt:

čet sep 01, 2016 11:38 pm

Neandertalac je napisao/la:A to sta uciniti, napisao sam x puta. Ako ti nije mrsko prelistaj drug.
Šta učiniti? Pratim ovaj forum svaki dan i iskreno nisam vidio da si o tome pisao, uvijek neka demagogija, nikad ništa konkretno. I ako si pisao, daj napiši opet. Kad možeš sto puta ponavljati iste stvari, možeš i ovu napisati x+1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava