Potpisujem sve!Haklapuc je napisao/la:Nismo u pećinama, na Grbavici smo kad god to vrijeme dozvoljava, nebitno igra li Željo taj dan, uvijek ima nešto, imaju omladinci, imaju treninzi, uvijek je lijepo doći u DRUGI DOM. Odeš u miru da se opustiš, osjećaš da voliš klub i da tu pripadaš. Odeš lijepo na utakmicu, Željo izgubi od Viteza, a ti opet lijepo znaš zbog čega si došao i da ćeš opet doći taman Željo u kantonalnu ispao, tu pripadaš i nema puno rasprave. Pratio se Željo vjerovao ili ne i kad se za opstanak borio, ima nas i takvih bolesnika. Kao što ne napuštaš porodicu i prijatelje u problemima, tako ne napuštaš ni Želju. Ljubav.Virtu4L je napisao/la:Gmazovi koji gamižu iz pećine samo u ovakvim situacijama, a u pećini više pišu o tebi i meni nego o Želji.Neandertalac je napisao/la:Ma ko ste vi vise? Ko ste?
I ne sjećam se nešto da se dokazane lopove koji su se bogatili na račun Želje u prijašnjim upravama pozivalo na odgovornost. A bilo je tu materijala i za krivičnih prijava. Svaki potez ljudi u klubu sad se gleda kroz prizmu, a na stranu što se iznosi previše informacija iz kluba i što to još nismo iskorijenili. Izbacimo mahalu iz sebe i pustimo ljude da rade.
Što ovo pričam? Jer dođe Neandertalac poslije bana ko s lanca pušten i priča o nekim podjelama, a prvi on to radi, poziva nas sve da pozovemo ljude na odgovornost isto k'o da smo mutavi. Znamo mi svi vrlo dobro razmišljati svojom glavom i bez vas dvojice, niste baš pokupili svu pamet ovoga svijeta. Niti volite Želju više od mene ili bilo koga drugog s ovog foruma. Znamo mi i sami gdje se griješi, znaju ljudi šta je dobro za klub, a šta nije, ne treba mi neko soliti pamet na forumu i pozivati na neku odgovornost, koja se usput rečeno nikad preko zvanične stranice kluba nije oglašavala.
Šta mislite ti i tvoj prijatelj šta znači udaljavanje Uprave od sportskog dijela kluba? Da li logički možete zaključiti da su ljudi shvatili svoje greške, shvatili da ne znaju to raditi i povukli se, je li to neka vrsta priznavanja odgovornosti. Postoji li Skupština kluba svake godine? Iznosi li se finansijski izvještaj na istoj? Ko smo mi da brinemo o platama igrača?
Jednostavno ne mogu više da čitam ove nebuloze, preko glave mi je. Pa lik dođe i ko grom iz vedra neba izjavi da bi se trebalo objaviti kome je kolika plata. Priznati odgovornost preko zvanične stranice. Svakih par dana se pojavi s nekom bolesnom idejom. Ovo više nije ni smiješno.
I još uz to ne poštuje tuđe mišljenje, tvrdoglavo gura svoje i nameće ga drugima. Pa nismo djeca, svako ima izgrađeno mišljenje i bez njega.
Neću da ga citiram, svakako će i mene nazvati plaćenikom. A par puta sam ga pitao za njegovo mišljenje o konkretnom rješenju problema, taj dio svaki put preskoči. Mislio sam da je slučajno, ali vidim da i ostalim to radi.
Haklapuc mnogi placu za starim vremenima kada se kralo u milionskim iznosima i zbog toga im nikad niko nece valjati iz uprave koji se nije utalio sa njima.Sto ti rece mnogi od nas su cjeli zivot tu,na Grbavici,uz Zelju i znamo mnogo,pogotovo mi stariji a nije za pisati javno da nam se dušmani ne nasladjuju.Oni su kratkog vjeka a Zeljo je vjecan samo zbog ljubavi njegovih navijaca koja je bez interesa i nije uslovljena nicim.Zbog te naše ljubavi je Zeljo i opstao i odolio mnogim teznjama za njegovim uništenjem kroz istoriju.Haklapuc je napisao/la:Nismo u pećinama, na Grbavici smo kad god to vrijeme dozvoljava, nebitno igra li Željo taj dan, uvijek ima nešto, imaju omladinci, imaju treninzi, uvijek je lijepo doći u DRUGI DOM. Odeš u miru da se opustiš, osjećaš da voliš klub i da tu pripadaš. Odeš lijepo na utakmicu, Željo izgubi od Viteza, a ti opet lijepo znaš zbog čega si došao i da ćeš opet doći taman Željo u kantonalnu ispao, tu pripadaš i nema puno rasprave. Pratio se Željo vjerovao ili ne i kad se za opstanak borio, ima nas i takvih bolesnika. Kao što ne napuštaš porodicu i prijatelje u problemima, tako ne napuštaš ni Želju. Ljubav.Virtu4L je napisao/la:Gmazovi koji gamižu iz pećine samo u ovakvim situacijama, a u pećini više pišu o tebi i meni nego o Želji.Neandertalac je napisao/la:Ma ko ste vi vise? Ko ste?
I ne sjećam se nešto da se dokazane lopove koji su se bogatili na račun Želje u prijašnjim upravama pozivalo na odgovornost. A bilo je tu materijala i za krivičnih prijava. Svaki potez ljudi u klubu sad se gleda kroz prizmu, a na stranu što se iznosi previše informacija iz kluba i što to još nismo iskorijenili. Izbacimo mahalu iz sebe i pustimo ljude da rade.
Što ovo pričam? Jer dođe Neandertalac poslije bana ko s lanca pušten i priča o nekim podjelama, a prvi on to radi, poziva nas sve da pozovemo ljude na odgovornost isto k'o da smo mutavi. Znamo mi svi vrlo dobro razmišljati svojom glavom i bez vas dvojice, niste baš pokupili svu pamet ovoga svijeta. Niti volite Želju više od mene ili bilo koga drugog s ovog foruma. Znamo mi i sami gdje se griješi, znaju ljudi šta je dobro za klub, a šta nije, ne treba mi neko soliti pamet na forumu i pozivati na neku odgovornost, koja se usput rečeno nikad preko zvanične stranice kluba nije oglašavala.
Šta mislite ti i tvoj prijatelj šta znači udaljavanje Uprave od sportskog dijela kluba? Da li logički možete zaključiti da su ljudi shvatili svoje greške, shvatili da ne znaju to raditi i povukli se, je li to neka vrsta priznavanja odgovornosti. Postoji li Skupština kluba svake godine? Iznosi li se finansijski izvještaj na istoj? Ko smo mi da brinemo o platama igrača?
Jednostavno ne mogu više da čitam ove nebuloze, preko glave mi je. Pa lik dođe i ko grom iz vedra neba izjavi da bi se trebalo objaviti kome je kolika plata. Priznati odgovornost preko zvanične stranice. Svakih par dana se pojavi s nekom bolesnom idejom. Ovo više nije ni smiješno.
I još uz to ne poštuje tuđe mišljenje, tvrdoglavo gura svoje i nameće ga drugima. Pa nismo djeca, svako ima izgrađeno mišljenje i bez njega.
Neću da ga citiram, svakako će i mene nazvati plaćenikom. A par puta sam ga pitao za njegovo mišljenje o konkretnom rješenju problema, taj dio svaki put preskoči. Mislio sam da je slučajno, ali vidim da i ostalim to radi.
Jedan takav učenjak od tolikog posta izvukao samo ovo smece, da me diakredituje?ChWilla je napisao/la:evo ja ću reći ko je, a rekao sam i ranije. gospodin kojem je malo da bude samo dekan EFSA, koji poslije željinog poraza ne samo da zna sve kako i šta treba - nego još i slaže da ne dolazi na utakmice, a dolazi. sam se odao.Neandertalac je napisao/la:Ma ko ste vi vise? Ko ste?DANAN je napisao/la:Ko si ti da odredjujes ko je provjeren a ko nije?
Sta vise koji klinac namigujete i sapirate nas frazama;
Znamo ko stoji iza ovoga.
Kakav je bio rostilj?
Sada znamo odakle vjetar puse!
Opzicija na izdisaju
Pa namignete jos jednom ili dva puta da se mladji uhvate provjerenih insajdera i prave konstrukcije, sbbkbb.
Javno, jasno i glasno se izjasnite!
Sta namigujete i mahalate ko kakve zene. Muski, u kost!
Storm@ nemam vremena sada, nisam ni procitao a vidim postao si. Pa kasnije odgovorim. Pozz
jel nije dovoljno konkretno, fali ime i prezime?
i on to svoje nezadovoljstvo ne izražava (samo) na forumima.
Hurmasica je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Jedan takav učenjak od tolikog posta izvukao samo ovo smece, da me diakredituje?ChWilla je napisao/la:evo ja ću reći ko je, a rekao sam i ranije. gospodin kojem je malo da bude samo dekan EFSA, koji poslije željinog poraza ne samo da zna sve kako i šta treba - nego još i slaže da ne dolazi na utakmice, a dolazi. sam se odao.Neandertalac je napisao/la:
Ma ko ste vi vise? Ko ste?
Sta vise koji klinac namigujete i sapirate nas frazama;
Znamo ko stoji iza ovoga.
Kakav je bio rostilj?
Sada znamo odakle vjetar puse!
Opzicija na izdisaju
Pa namignete jos jednom ili dva puta da se mladji uhvate provjerenih insajdera i prave konstrukcije, sbbkbb.
Javno, jasno i glasno se izjasnite!
Sta namigujete i mahalate ko kakve zene. Muski, u kost!
Storm@ nemam vremena sada, nisam ni procitao a vidim postao si. Pa kasnije odgovorim. Pozz
jel nije dovoljno konkretno, fali ime i prezime?
i on to svoje nezadovoljstvo ne izražava (samo) na forumima.
A jos neistina, kategoricki tvrdim!
E aferim mu na diplomi, buducoj.
Čestitam usput.
Samo rokaj Lars@ kada su mene, danima, mjesecima vrijedjali sutio si ko zaliven. Doduse znao si koji smajli bacit, njima u podrsku ili cak i mene neopravdano banovat.
To kume
E ovakvih postova nam treba i fali, čovjek iznese šta bi promijenio i kako konkretno, bez ikakve šuplje, a sve u cilju napretka kluba. Od gledanja u prošlost i traženja krivaca klub nema apsolutno ništa, samo od ovakvih stvari može imati.omladina1921zeljina je napisao/la:Hurmasica je napisao/la:![]()
![]()
A sad o ozbiljnijoj temi. Tema: skauting.
Mi kao najtrofejniji i najveći klub u jednoj državi nemamo dovoljno razvijen skauting. Ne treba daleko ići pa da imaš primjer, Dinamo/Zvezda/Partizan.
A ništa lakše nego oformiti ekipu skauta. Ako nema dovoljno dobrog kadra kod nas, ima ljudi iz Hrvatske i Srbije, vezat ih radnim ugovorom, recimo dvojicu, i Ćenan bi im bio chief scout, tj. on bi bi dirigovao kuda oči da gledaju. Uz njega naravno. Mislim da kad imaš tri mišljenja o nekom igraču od ljudi koji žive od tog kako će ocijeniti nekoga, imaš dovoljno materijala za donošenje odluka. Jednog vezuješ da prati juniore i kadete, drugog vezuješ da prati ligu Federacije i RS.
Time bi prešpartlali BiH, a sudeći kako kako naši klubovi tretiraju omladince, to bi bila doslovno krađa. Doduše, skauting bi trebao imat neki budžet, koji bi pokrio troškove putovanja, odsjedanja i sl.
Mi se nalazimo u specifičnoj situaciji gdje imaš trenera koji je takav, da vodi evidencije o svim igračima. Ipak i on je čovjek, a ovim nekim skauting sistemom rasteretili bi i njega.
Moramo poraditi na tome. Ne možeš se osloniti na to da će se u svakoj generaciji baziranoj u Sarajevu, pojaviti jedna-dvije zlatne koke. Jedan takav se može pojaviti u Bihaću, ili u Mostaru, jer to se nikad ne zna, a sa skauting sistemom imali bi prednost nad svima.
šta je neistina i šta misliš da tebe diskredituje? ovo je odgovor na pitanje ko je ta opozicija...Neandertalac je napisao/la:
Jedan takav učenjak od tolikog posta izvukao samo ovo smece, da me diakredituje?
Čestitam usput.
Samo rokaj Lars@ kada su mene, danima, mjesecima vrijedjali sutio si ko zaliven. Doduse znao si koji smajli bacit, njima u podrsku ili cak i mene neopravdano banovat.
To kume
Kako mislis da su Odovica igraci otjerali? Neki bojkot? Ako je tako onda se pitam sta su ti isti igraci radili u klubu i kako su uspjeli docekati da bojkotuju jos jednog trenera jer kazes da je isto s Kosticem bilo.tm8782 je napisao/la:Evo da pozdravom druga Neandertalca. Vidim opet se raspisao. Nešto malo sam procitao, nisam sve. Vidim Tuborg verzije informacija pa rekoh da i ja bacim neko svoju 'plačeničku' verziju. Fula je bila u trenerima do sada. Fula je bila sto je oda otjeran. Otjeran je od strane igrača, jer nekome nije odgovarao zbog rezultata, citajte izmedju redova. Došao je Capljic zato što ga je neko doveo, a trebao je Edis to odmah biti. Edis je trebao biti potrcko koji bi svojim rez trebao otjerati ovu garnituru. Doveden je Kostić pa mu se desilo isto kao sa Odom. Isti scenariji. Pripremljeni su članci za neke portale i plaćeni jer su neki mislili da je to to od ove garniture ljudi. Da im je noga. Dodje Slavko nenadano. Mnogi su priželjkivali i htjeli Musu. Musa je bio izbor ovih prethodnika čiji je izbor bio i Edis. Eh tu su se konci pogubili od opozicije. Kostić nije naplatio otpremninu o kojoj se piše. Ni Lešnik. Ovih 5 igrača kao i svi drugi su dovedeni uz paraf trenera. Sve je dokumentirano. Znaci greška je što se daje puno slobode trenerima, a po meni je to ok. Svi volimo slobodu u radu. Naravno neki igrači ne trebaju trenerima i raskinuli smo ugovore. Neki su naplatili nešto ali nije to baš tako veliko kako se piše ovdje. I da evo za Neandertalca jedna vijest. Na nagovor ljudi u uo Dejan Nikolić će da bude g.sekretar kluba. Povući će se iz sportskog dijela kao i Senad. Sad idemo krupnim koracima... Poz
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Pojasni malo haveru, pre duboko mi je ovo. Direktno.ChWilla je napisao/la:šta je neistina i šta misliš da tebe diskredituje? ovo je odgovor na pitanje ko je ta opozicija...Neandertalac je napisao/la:
Jedan takav učenjak od tolikog posta izvukao samo ovo smece, da me diakredituje?
Čestitam usput.
To kume