Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet sep 01, 2016 1:35 pm

Hurmasica je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Eto bilo je profesionalno prije ove uprave, daj molim te...ovaj neandertalac kao da je s marsa pao, ali prije da se pravi lud.
Nego zna li neko ko je ovaj treci omladinac? :DD:
Ne možeš ni doći do odgovora na ovo pitanje kad se svako malo ponavlja ista priča, dado, dogan, plate, sportski segment. Jbt isto hipnoza...
Da nije Hasanovic mali ?

Hurmasica
Kontakt:

čet sep 01, 2016 1:36 pm

Minjore je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Eto bilo je profesionalno prije ove uprave, daj molim te...ovaj neandertalac kao da je s marsa pao, ali prije da se pravi lud.
Ne možeš ni doći do odgovora na ovo pitanje kad se svako malo ponavlja ista priča, dado, dogan, plate, sportski segment. Jbt isto hipnoza...
Da nije Hasanovic mali ?
Znam samo da je momak, barem jučer na treningu, desno krilo igrao...
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u čet sep 01, 2016 1:37 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Okolele
Kontakt:

Opet rasprave neke..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSON
Kontakt:

Zar nije on u Italiji?

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet sep 01, 2016 1:37 pm

Hurmasica je napisao/la:
Dodjem na forum, vidim par novih stranica, kontam sta li se ovo desilo, kad ono neandertalac i pola foruma raspravljaju o vec prezvakanim temama. :rofl: :rofl:
Neandertalac, de nam reci, posto si upucen u omladinski pogon, barem tako kazes, ko je ovaj treci momak, koju poziciju igra, ili ako ne znas, saznaj nam. Eto :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Minjore
Kontakt:

čet sep 01, 2016 1:37 pm

Hajdarevic ili Bijedic ja mislim.

LARSSON
Kontakt:

čet sep 01, 2016 1:39 pm

Minjore je napisao/la:Hajdarevic ili Bijedic ja mislim.
Armin Bijedic 100%

ž'21
Kontakt:

čet sep 01, 2016 1:41 pm

Ma Hajdarević vjerovatno što je dao go Salzburgu.

Minjore
Kontakt:

čet sep 01, 2016 1:42 pm

LARS1921 je napisao/la:
Armin Bijedic 100%
Impresionirao je Slavka svojim pjevackim umijecem :lol:

Jaozinho22

čet sep 01, 2016 1:43 pm

LARS1921 je napisao/la:Zar nije on u Italiji?
Napadač kadeta je u Italiji Ahmed Hasanović.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

LARSSON
Kontakt:

Minjore je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Armin Bijedic 100%
Impresionirao je Slavka svojim pjevackim umijecem :lol:
:rofl: :rofl:

Iza Bijedic, jel ono on trebao nesto u Hajduk da ide

Hurmasica
Kontakt:

Spoiler:
slika

slika

slika

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

salle86
Kontakt:

čet sep 01, 2016 1:46 pm

Hurmasica je napisao/la:
Na zalost uprava je postavila previse ljestvicu visoko pa smo svi malo razocarani. A kontali smo da cemo vec sad biti prvi na tabeli, u ekipi 3 juniora, Memija u Andrlehtu a istocna tribina solidno popunjena na svim utakmicama. Pa onda na sve gledamo jos crnje nego jeste. A malo je iskljucivo samo do njih. Vrlo vrlo malo...jedino sto im ja licno zamjeram je sto nemaju crvstu ruku da sankcionisu sve karcinome.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Neandertalac

čet sep 01, 2016 1:50 pm

Omar500@

Ne znam, iskreno. Uglavnom drago mi je sto ce se na nasu djecu ponovo malo vise obrati paznja, dobit ce sansu da se pokažu i dokazu a znamo da znaju.
Sigurno bolje od ovih sto nam ispraznise kasicu/prasicu.

I da, prezvakane teme.
O`so babo, skrsio tri svoje plate na aparatima. Mati i djeca, tj mi navijaci razgoracenih ociju gledamo u babu, tj upravu.
Babo kaze nece vise nikad i njezno nas pomiluje po glavi.
Dobar je babo, kocka al` je obecao, nece vise nikad.

Ja sam zlocesti stariji maloljetnik u toj prici, narastao pa se suprostavljam babi, bas radi one mladje braće koja ne mogu bez `babe`.
Tjeraju me iz kuce
:lol:
Željeznicar za život cijeli!

sofronije
Kontakt:

čet sep 01, 2016 1:51 pm

:lol:
:zeljeznicar1:

teteac8684
Kontakt:

čet sep 01, 2016 1:51 pm

Ko li će danas dobiti ban??? :ganja:

ChWilla
Kontakt:

čet sep 01, 2016 1:56 pm

jel puno i neumjesno da pitam - šta ti predlažeš, a da je realno?
gradi željo boli te *****

tm8782
Kontakt:

čet sep 01, 2016 1:57 pm

Evo da pozdravom druga Neandertalca. Vidim opet se raspisao. Nešto malo sam procitao, nisam sve. Vidim Tuborg verzije informacija pa rekoh da i ja bacim neko svoju 'plačeničku' verziju. Fula je bila u trenerima do sada. Fula je bila sto je oda otjeran. Otjeran je od strane igrača, jer nekome nije odgovarao zbog rezultata, citajte izmedju redova. Došao je Capljic zato što ga je neko doveo, a trebao je Edis to odmah biti. Edis je trebao biti potrcko koji bi svojim rez trebao otjerati ovu garnituru. Doveden je Kostić pa mu se desilo isto kao sa Odom. Isti scenariji. Pripremljeni su članci za neke portale i plaćeni jer su neki mislili da je to to od ove garniture ljudi. Da im je noga. Dodje Slavko nenadano. Mnogi su priželjkivali i htjeli Musu. Musa je bio izbor ovih prethodnika čiji je izbor bio i Edis. Eh tu su se konci pogubili od opozicije. Kostić nije naplatio otpremninu o kojoj se piše. Ni Lešnik. Ovih 5 igrača kao i svi drugi su dovedeni uz paraf trenera. Sve je dokumentirano. Znaci greška je što se daje puno slobode trenerima, a po meni je to ok. Svi volimo slobodu u radu. Naravno neki igrači ne trebaju trenerima i raskinuli smo ugovore. Neki su naplatili nešto ali nije to baš tako veliko kako se piše ovdje. I da evo za Neandertalca jedna vijest. Na nagovor ljudi u uo Dejan Nikolić će da bude g.sekretar kluba. Povući će se iz sportskog dijela kao i Senad. Sad idemo krupnim koracima... Poz

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Dzezvar
Kontakt:

čet sep 01, 2016 1:57 pm

Neandertalac je napisao/la:
arctg je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Jesi ovo ti napisao?
Zaboravih ti zahvaliti.
Jesam, zato što si u tom postu ukratko objasnio sve ono o čemu sam i sam razmišljao: Neka za sportski segment budu zaduženi ljudi koji su stručni za to. To sam ti i u postu iznad potvrdio. Izvini, ali moram reći da je traženje objavljivanja ugovora i visine primanja zaposlenih u Klubu, konkretno igrača, komična izjava. Ne moraš se ti meni zahvaljivati ništa. Ja sam uvijek bio za osnovane, pravovremene i razumne kritike, koje imaju veze sa realnošću i zdravim razumom ali većina tvojih kritika nije takva, nažalost. Na kraju krajeva, svako želi dobro Klubu. Ne navijam ja za Želju ni zbog Misimovića, ni zbog Bajramovića, ni zbog Stevanovića, petog ili desetog. Navijam jer ta dva-tri sata na Grbavici pobjegnem od svih sranja u životu. I uvijek ću dobro pohvaliti, a loše kritikovati. Mjesta za kritike ima koliko hoćeš trenutno, to niko ne spori. Od fulanja u sportskom segmentu, pitanja za istočnu tribinu, marketinga Kluba, i od ovih kritika ne bježim, naprotiv. Ali isto tako pohvale za rad i trud oko same infrastrukture Grbavice, uvođenje profesionalnog rada u Klub i nekih sitnica su čvrste kao i ove kritike gore navedene. Ništa nije samo bijelo, ili samo crno. U svakom zlu ima dobrog i u svakom dobru ima zla. Ali mora se hladne glave razmišljati. Pogotovo sada, kada je nastupio jako kritičan period u sportskom segmentu. Fazon je podržavati i kada ne ide, uz osnovane kritike i time "tjerati" odgovorne na još bolji rad.

Eto ga. Sve si rekao. Osgovorne pozivamo na odgovornost.
U sustini, slazemo se u vecini osim ovog `profesionalnog` rada.
Nasmijao bi se a ne zelim da mi zamjeris.
A forum je inace mjejsto gdje se poziva na odgovornost.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Hurmasica
Kontakt:

čet sep 01, 2016 1:59 pm

salle86 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Na zalost uprava je postavila previse ljestvicu visoko pa smo svi malo razocarani. A kontali smo da cemo vec sad biti prvi na tabeli, u ekipi 3 juniora, Memija u Andrlehtu a istocna tribina solidno popunjena na svim utakmicama. Pa onda na sve gledamo jos crnje nego jeste. A malo je iskljucivo samo do njih. Vrlo vrlo malo...jedino sto im ja licno zamjeram je sto nemaju crvstu ruku da sankcionisu sve karcinome.
Kontao sam i ja svašta nešto u životu pa se izjalovilo jbg. Uradiš nešto iz najbolje namjere i na kraju ti se to ne vrati baš onako kako si mislio da će biti. Put do pakla popločan je dobrim namjerama... Ne spori niko da je bilo grešaka u sportskom segmentu (tačno će mi se više ogaditi riječ) ali skidati glave nekome nema smisla kada su i oni dobro svjesni grešaka. Da su ostali oni igrači možda bi nas koštali još više bodova i na kraju izlaska u evropu, a ovako te mogu koštati samo x sume novca, kratkoročno. Za rezultat ne može niko garantovati ništa jer tu se treba posložiti malo više stvari mada ja i u ovakvoj situaciji uopšte ne sumnjam da ćemo mi naše ciljeve ispuniti. :) Računam da će Petrović u saradnji sa Ćenanom stabilizovati malo taj sportski segment u budućem periodu te da nećemo baš pod svaku cijenu dovoditi neke igrače eto samo da bismo ih doveli, već ciljano ono što treneru treba. Da bismo uspostavili taj sistem treba nam trener na duže staze. Svaka promjena trenera dovodi i do tumbanja u igračkom kadru i to je jednostavno tako u svakom klubu. Nadam se, kao i svaki Željovac koji bez interesa voli klub, da će ta tumbanja i vratolomije trenera i igrača stati sa Petrovićem i da ćemo i u tom dijelu krenuti kako treba. Eto mene raduje to što je priključio ova tri juniora prvom timu i nadam se da će momci dobiti šansu u budućnosti. Kod Kostića je i Šabanadžović trenirao sa prvim timom. Što se ostalih stvari tiče, istoka i svega ostalog, tu smo očigledno imali posla sa malo krupnijim ribama pa i nije moglo tako glatko ići kako smo svi zamišljali. Valjda se i to završilo sa ovim sporazumima. Samo me nemoj pogrešno shvatiti, nisam ništa ja govorio protiv tebe već mi jednostavno pun klinac jedne te iste priče svake dvije sedmice. :palacgore:
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u čet sep 01, 2016 2:01 pm, ukupno mijenjano 3 puta.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava