Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

LARSSONN
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned feb 28, 2016 10:19 pm

Vrag je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:i jopet :D jel ko bio asistent bekricu kod gola, ili je odbrana sirokog kiksala? nisam primjetio da je kamer uhvatil taj trenutak
Koliko sam vidio greška odbrane Širokog
Neko je izbio/ubacio loptu i preskocila je mislim nekog njihovog, tj nije je uspio zahvatiti da izbije, i onda bekric oduzima 10 godina zivota

cala
Kontakt:

ned feb 28, 2016 10:19 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:proglasite me ludim, ali ako nama rezultati budu isli u korist a mi sve budemo pobjedjivali, ja mislim da mozemo stici do drugog mjesta :D
Nisi lud, tabela se jos moze okrenuti skroz nakon 2,3 kola.

bistrikboy
Kontakt:

ned feb 28, 2016 10:21 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:i jopet :D jel ko bio asistent bekricu kod gola, ili je odbrana sirokog kiksala? nisam primjetio da je kamer uhvatil taj trenutak
Kosoric ja mislim
1921-1987-2007

Leon_Professional
Kontakt:

ned feb 28, 2016 10:24 pm

Prvo da kazem, grlo sam poderao, valjda se dugo nije navijalo. :rofl1:

Blagojevic i Lepi najbolje odigrali danas. Bekrica moram pohvaliti za trcanje, nisam ocekivao da ce ovoliko trcati i boriti se. Jos jednom je pokazao da je majstor za nasu ligu. Lendric je odradio svoj posao, u onim duelima zracnim nije mogao bolje protiv nebodera u odbrani. Zabrinjavaju je kako Memija igra, nazad je dosta prostora ostavljao, ali eto sad imamo alternativa. Ako ovakvi budu i on i Miroslav na klupi ima Mailson. Zaha u onih nekoliko minuta je imao dosta presjecenih lopti i fino je kad na klupi imamo zamjenu koja kad udje ne izgubi se na kvaliteti.

Sve u svemu, cestitam svim momcima, uvijek ima onih koji su losiji i koji su bolji. Lijep dogadjaj za grad, za drzavu i naravno za Zelju.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

irfo

ned feb 28, 2016 10:24 pm

Pocinje na bhtu emisija o premijer ligi

storm_raider
Kontakt:

ned feb 28, 2016 10:25 pm

Danima sam ovdje upozoravao na Siroki. Ljudi su veoma dobro poslozeni na terenu, a i imaju sredjen klub generalno. Vjerovatno najveca konstanta u fudbalu nakon rata u BiH i uvijek vole na Grbavici igrati. Mi prvih 15 minuta nismo presli centar, kao da je trebalo malo dodira loptom da se povezu te neke spore i onda kada se to desilo (uz dobre odbrane Kjosevskog) vec je bilo sve jasno.

Odlicno je ovo sve danas bilo. Blagojevic kada ima pored sebe dobrog ofanzivnog i defanzivnog veznog igra kao Iniesta. Svaka cast momcino za ovo danas. Takodjer, ja Zolu volim, nase je dijete, ali Zahirovic je u ovih pola sata pokazao da je bolji igrac trenutno. Jednostavno vidi se da ima strasno iskustvo na 10 nivoa iznad ovog. Jos kada se adaptira... Svaka cast upravi sto su njega doveli, dok je on tu meni automatski to znaci i da uprava ima fenomenalan plan sto se tice uredjenja kluba, jer takvog igraca privoliti u ovim godinama da se vrati u ovu ligu mozes samo ako imas odlicnu viziju i plan.

Miroslav je u procesu adaptacije i on moze biti samo bolji, nije bezvoljan, trudi se, stalno trci. Vidim da mnogi Memiju kritikuju, ali ja mislim da njega samo treba istrpiti. Svi smo vidjeli sta i koliko moze taj mladic, treba ga istrpiti. Neki malo kasnije sazrijevaju, neki ranije.

Ne trebamo gledati ostale, samo sebe. Liga 12 ce toliko dobrog da donese ovoj drzavi i ona nama treba biti glavni cilj. Drago mi je bilo vidjeti gostujuce navijace danas, tako jedino mozemo svi naprijed.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

hardwell
Kontakt:

ned feb 28, 2016 10:28 pm

bistrikboy je napisao/la:
Kosoric ja mislim
Kosorić na brzinu izveo onaj prekršaj nad Zahirovićem, ja mislim.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

shminka
Kontakt:

ned feb 28, 2016 10:28 pm

Zahirović zagalami malo i odmah ispred Zole, Zolotić je bio dosta bolji defanzino, Zahirović skoro da nije ni postojao osim jedne oduzete lopte

likusa
Kontakt:

ned feb 28, 2016 10:29 pm

slika

:pljesak:
Željeznicar za život cijeli !

sajo10
Kontakt:

ned feb 28, 2016 10:30 pm

Sa Velezom u subotu u 15:00. - nfsbih

Dolina
Kontakt:

ned feb 28, 2016 10:30 pm

O igri neću puno jer je sve rečeno, moglo je se završiti i drugačije, imali smo puno sreće ali toga nam je puno falilo u jesenjem dijelu tako da se to malo i vraća.
Jedna stvar je ovdje bitnija od igre i rezultata a to su navijači. Gledam Želju aktivno već 35 godina ali samo sam početak dvije utakmice dočekao suznih očiju a to je ova i poslije rata prva na Grbavici. Čudan je taj osjećaj, eto trebalo je 20 godina da prođe pa da ga opet osjetim. Šteta bi bilo sada sve ovo upropastiti, ovaj vjetar vrlo rijetko naleti, ako ga ne uhvatimo ko zna kada će opet zapuhati.
Memija je naše dijete koje se trenutno teško snalazi na terenu kao i u privatnom životu, nemojte mu to zamjerat previše. Ne dozvolite da završi kao Benjo a trenutno mu isto radimo kao što smo i njemu.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

storm_raider
Kontakt:

ned feb 28, 2016 10:31 pm

phpBB [video]

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned feb 28, 2016 10:39 pm

Ja jos uvijek mislim da je kod ove sanse Lendrica , na pocetku drugog poluvremena, lopta usla u gol al je mrezica suplja bila..

likusa
Kontakt:

ned feb 28, 2016 10:43 pm

Minjore je napisao/la:Ja jos uvijek mislim da je kod ove sanse Lendrica , na pocetku drugog poluvremena, lopta usla u gol al je mrezica suplja bila..
vidi fakat :rofl1:
Željeznicar za život cijeli !

Dolina
Kontakt:

ned feb 28, 2016 10:45 pm

Minjore je napisao/la:Ja jos uvijek mislim da je kod ove sanse Lendrica , na pocetku drugog poluvremena, lopta usla u gol al je mrezica suplja bila..
Bio sam na sjeveru iza gola, ne bih rekao, vidilo bi se.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

storm_raider
Kontakt:

ned feb 28, 2016 10:47 pm

Elem, sad fino u fan shop i koju rozu potrositi.

salle86
Kontakt:

ned feb 28, 2016 10:48 pm

zaboravih spomenuti i dron :pljesak:
jedva čekam njegov snimak

i tiaga bi trebalo probati na desno strani, nešto ala roben u bajernu, na isti fazon pokušavaju :mrgreen:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

terabajt
Kontakt:

ned feb 28, 2016 10:49 pm

Lijepo je biti navijac želje. A sad petardom ispratiti velez u federalnu ligu.

Hurmasica
Kontakt:

ned feb 28, 2016 10:50 pm

Mene i sad presječe ova šansa Širokog na početku utakmice kad Veca skide, a tek na stadionu kako sam preživio... :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

ned feb 28, 2016 10:56 pm

salle86 je napisao/la:zaboravih spomenuti i dron :pljesak:
jedva čekam njegov snimak

i tiaga bi trebalo probati na desno strani, nešto ala roben u bajernu, na isti fazon pokušavaju :mrgreen:
on igra s obje noge fino, ali ipak kad se može namjestiti namješta se na desnu a ne lijevu.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.

Prijava