ned feb 28, 2016 10:25 pm
Danima sam ovdje upozoravao na Siroki. Ljudi su veoma dobro poslozeni na terenu, a i imaju sredjen klub generalno. Vjerovatno najveca konstanta u fudbalu nakon rata u BiH i uvijek vole na Grbavici igrati. Mi prvih 15 minuta nismo presli centar, kao da je trebalo malo dodira loptom da se povezu te neke spore i onda kada se to desilo (uz dobre odbrane Kjosevskog) vec je bilo sve jasno.
Odlicno je ovo sve danas bilo. Blagojevic kada ima pored sebe dobrog ofanzivnog i defanzivnog veznog igra kao Iniesta. Svaka cast momcino za ovo danas. Takodjer, ja Zolu volim, nase je dijete, ali Zahirovic je u ovih pola sata pokazao da je bolji igrac trenutno. Jednostavno vidi se da ima strasno iskustvo na 10 nivoa iznad ovog. Jos kada se adaptira... Svaka cast upravi sto su njega doveli, dok je on tu meni automatski to znaci i da uprava ima fenomenalan plan sto se tice uredjenja kluba, jer takvog igraca privoliti u ovim godinama da se vrati u ovu ligu mozes samo ako imas odlicnu viziju i plan.
Miroslav je u procesu adaptacije i on moze biti samo bolji, nije bezvoljan, trudi se, stalno trci. Vidim da mnogi Memiju kritikuju, ali ja mislim da njega samo treba istrpiti. Svi smo vidjeli sta i koliko moze taj mladic, treba ga istrpiti. Neki malo kasnije sazrijevaju, neki ranije.
Ne trebamo gledati ostale, samo sebe. Liga 12 ce toliko dobrog da donese ovoj drzavi i ona nama treba biti glavni cilj. Drago mi je bilo vidjeti gostujuce navijace danas, tako jedino mozemo svi naprijed.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...
Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/