Znao sam da imamo neki procenat, hvala BoguJaozinho22 je napisao/la:Jedna dobra vijest, imamo 10% od transfera Baje doktora.

Znao sam da imamo neki procenat, hvala BoguJaozinho22 je napisao/la:Jedna dobra vijest, imamo 10% od transfera Baje doktora.
I mene je toga strah, on da ovako igra kontinuitetu uvjeren sam da bi bio u top20 ili cak i top10..cikazubo je napisao/la:Ma bjezi, lik igra u nekim trenucima kao top 10 igrač, a vidjećeš sad pada u trećemBrkoo je napisao/la:Hajdeeee Damireeeeeee
Nek mu Bog podari zdravlje a on neka eksplodira i nastavi sa golovima ove godine u Turskoj i da ode za 20 milki minimalno na kraju sezone u neki veci klub iz liga petice..Faruk TM´87 je napisao/la:eno Baje u Vogošći, baca šupljak s još par reprezentativacaBrkoo je napisao/la:
Znao sam da imamo neki procenat, hvala BoguJaozinho22 je napisao/la:Jedna dobra vijest, imamo 10% od transfera Baje doktora.![]()
Glupost, ceka se gradjevinska dozvola da bi se pocelo graditi..Hare79 je napisao/la:Je li istina da Istok stoji jer nije prikupljeno dovoljno para?
Nije ni poceo treci set a on vec gubi 2:0 hahahPlava Porodica je napisao/la:Sace Dzumi past garantujem.
Pusi ga 3-2 na kraju.
Njegova cijela karijera se svodi na gubljenje dobijenih meceva..
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Vjerovatno,to je jedan igrač spominjao. Sad ako laže treba otjerat ublehasa!!!Hare79 je napisao/la:Je li istina da Istok stoji jer nije prikupljeno dovoljno para?
Vrati se ,ovo je do sad nevidjenoBrkoo je napisao/la:Nije ni poceo treci set a on vec gubi 2:0 hahahPlava Porodica je napisao/la:Sace Dzumi past garantujem.
Pusi ga 3-2 na kraju.
Njegova cijela karijera se svodi na gubljenje dobijenih meceva..
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
To se jednostavno podrazumijeva, znaš kako to već ide kod nas1921.ba je napisao/la:znaci sad kad su otjerani bevab i husic, stanic ce igrati opet... opet sad ocekujem pljuvanje i po njemu nakon 2-3 tekme da ne moze meda i tako to
Nemoguće je dovest igrača na posudbu ako je završen prelazni rok u tvojoj državi.mirsad94 je napisao/la:Ma daj Hajrovica da ga vratimo u zivot kao i Miroslava...
Igrac zna jel mi imamo pare za istok?Jaozinho22 je napisao/la:Vjerovatno,to je jedan igrač spominjao. Sad ako laže treba otjerat ublehasa!!!Hare79 je napisao/la:Je li istina da Istok stoji jer nije prikupljeno dovoljno para?