Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

kemo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 30, 2016 1:02 pm

nesto kontam bi li mogo sad lazic beka a krizman krilo, lijevo naravno

Plava Porodica
Kontakt:

E sad na ovih pet plata,dodas jos jedno 7-8 milja ojri i Lamaha :karanje:

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Zadnja izmjena: Plava Porodica, dana/u uto avg 30, 2016 1:02 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

teteac8684
Kontakt:

Vrag je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Boga mi nakupi se gajba truhlih jabuka.
To salko poceraj..

Nisu ovo truhle jabuke...

Ima li u juniorima lijevi bek da obecava ? Ono je Lazic jedno vrijeme igrao beka kod Petrovica ?
Beširević

Dr. Adzem
Kontakt:

Cuva Bog Zelju svog!

Okolele
Kontakt:

uto avg 30, 2016 1:03 pm

Sad kad se ukaze otpisani borac za prava nogometasa aka Bogi.. :rofl:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

omladina1921zeljina
Kontakt:

Fedor potpisao za Čelik mrtvi.
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

LARSSON
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:E sad na ovih pet plata,dodas jos jedno 7-8 milja ojri i Lamaha :karanje:

de šuti.. :( :(

voltron30
Kontakt:

Nek' sam i to dočekao, jedino mi je žao što kapitenčina nije dobio nogaru, a Toskas ostao, ali šef zna bolje.

Dr. Adzem
Kontakt:

uto avg 30, 2016 1:04 pm

Plava Porodica je napisao/la:E sad na ovih pet plata,dodas jos jedno 7-8 milja ojri i Lamaha :karanje:

I Stilica i taman
Cuva Bog Zelju svog!

Hurmasica
Kontakt:

Ima onaj Beširević Amar, što je potpisao ugovor sa prvim timom. On igra meni se čini lijevog beka. Treba momka priključiti prvom timu tokom ove pauze pa vidjeti kakav je.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

shzna
Kontakt:

Fejza
Sinisa-Jahić-Bocca-Lazić
Uglješa-Blagoje
Boske-Bekrić-Griezman
Lendrić
1987

Vrag

teteac8684 je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
To salko poceraj..

Nisu ovo truhle jabuke...

Ima li u juniorima lijevi bek da obecava ? Ono je Lazic jedno vrijeme igrao beka kod Petrovica ?
Beširević
Rijesen problem lijevog beka

Veteran1965
Kontakt:

uto avg 30, 2016 1:05 pm

To salko poceraj..

Sigurno je da ima smisla što je prekrižio ove igrače, ali nisu ovo truhle jabuke :ne: :ne: :ne:
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Valter
Kontakt:

uto avg 30, 2016 1:05 pm

U 8. kolu na Grbavicu dolazi nam ekipa Krupe, ekipa koja je o dosadašnjem dijelu postigla 13 golova (1,9 po utakmici-najviše u ligi), ekipa koja je u svih sedam utakmica postigla barem jedan zgoditak. Ekipa koja je na Koševu dala dva gola i Slobodi tri, a mi zadnjih par utakmica ne znamo ni kako izgleda gol Slobode. Nasuprot njih mi smo postigli 6 golova (0,9 po utakmici-najmanje u ligi). Dakle vrlo je vjerovatno da Krupa i na Grbavici da barem jedan zgoditak. Da bi takvu Krupu pobijedili mi moramo dati najmanje dva gola. E kako to učiniti sa igračima čiji je nivo samopouzdanja u debelom minusu. Vjerovatno pokušati sa nekim drugim opcijama kao što je Lazić. Naši igrači trebaju da budu svjesni da nam u goste dolazi tim koji je statistički mnogo bolje izgleda od nas i da su njihov igrači i te kako željni dokazivanja protiv Želje. U dosadašnjem dijelu prvenstva mi smo igrali maksimalno po 15-20 minuta po utakmici gdje bi i stvorili eventualno neku šansu. Preostalih 70-75 minuta je crna rupa u našoj igri. Toga su svjesni i treneri protivničkih ekipa i u tom intervalu i koriste našu anemičnost. Jedina nada i šansa je da naši igrači ako mogu izvrše totalni reset u glavi i da počnu igrati kao da je tek prvo kolo, puno trke i presinga ali od prve minute a ne čekati nekakvih 15-ak minuta u toku utakmice pa da pokušaju nešto uraditi. Ako naši misle da će ovi doći da skinu gače, očekuje nas DEJA-VU.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Plava Porodica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto avg 30, 2016 1:06 pm

shzna je napisao/la:Fejza
Sinisa-Jahić-Bocca-Lazić
Uglješa-Blagoje
Boske-Bekrić-Griezman
Lendrić
To je to :palacgore:

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

barbarez
Kontakt:

uto avg 30, 2016 1:07 pm

To Slavko u ***** te ljubim..

Plava Porodica
Kontakt:

uto avg 30, 2016 1:08 pm

Salko dovedi sa jutua Lamaha, nes se zajebat majke mi

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Okolele
Kontakt:

uto avg 30, 2016 1:08 pm

Valter je napisao/la:U 8. kolu na Grbavicu dolazi nam ekipa Krupe, ekipa koja je o dosadašnjem dijelu postigla 13 golova (1,9 po utakmici-najviše u ligi), ekipa koja je u svih sedam utakmica postigla barem jedan zgoditak. Ekipa koja je na Koševu dala dva gola i Slobodi tri, a mi zadnjih par utakmica ne znamo ni kako izgleda gol Slobode. Nasuprot njih mi smo postigli 6 golova (0,9 po utakmici-najmanje u ligi). Dakle vrlo je vjerovatno da Krupa i na Grbavici da barem jedan zgoditak. Da bi takvu Krupu pobijedili mi moramo dati najmanje dva gola. E kako to učiniti sa igračima čiji je nivo samopouzdanja u debelom minusu. Vjerovatno pokušati sa nekim drugim opcijama kao što je Lazić. Naši igrači trebaju da budu svjesni da nam u goste dolazi tim koji je statistički mnogo bolje izgleda od nas i da su njihov igrači i te kako željni dokazivanja protiv Želje. U dosadašnjem dijelu prvenstva mi smo igrali maksimalno po 15-20 minuta po utakmici gdje bi i stvorili eventualno neku šansu. Preostalih 70-75 minuta je crna rupa u našoj igri. Toga su svjesni i treneri protivničkih ekipa i u tom intervalu i koriste našu anemičnost. Jedina nada i šansa je da naši igrači ako mogu izvrše totalni reset u glavi i da počnu igrati kao da je tek prvo kolo, puno trke i presinga ali od prve minute a ne čekati nekakvih 15-ak minuta u toku utakmice pa da pokušaju nešto uraditi. Ako naši misle da će ovi doći da skinu gače, očekuje nas DEJA-VU.
A vec su nas jednom namucili na Grbavici..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

shzna
Kontakt:

uto avg 30, 2016 1:09 pm

Nikoliću, pođi i ti za ovom petoricom.
1987

teatrale36
Kontakt:

uto avg 30, 2016 1:09 pm

arelinho je napisao/la:Uredu razumijem za Husića,Halvadžića i Toskasa. Nejasno mi je zbog Bevaba i Pozdera. Pogotov Pozdera koji se nije pokazao loše. Ja nisam bio za tjeranje igrača jer je prelazni rok na kraju i nemaš koga dovesti. Ovako si otjerao pet igrača, a nisi doveo nikog. Ne znam šta bi rekao. Ako se ne dovede neko ko će zamjeniti nekog od ovih pet onda se po meni ništa nije uradilo jer je ovaj prvi dio sezone najduži i najbitniji.
Samo se u krug vrtimo, opet tjeranje pa ce mu dovesti neke igrace, pa ce novi trener otjerati 3 igraca i tako dalje....

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 16 gostiju.

Prijava