Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ISB87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned feb 28, 2016 8:49 pm

kontranogama je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:odron.
daj ba chwila ne rise i ostali kakav ba odron. nije bio kao sto moze al odron je previse.
mani tih teski rijeci, ako je mislio na memiju upravu je.svi puno ocekujemo od njega a on kao da protiv vratnika igra..

ma svima kapa do poda, bravo junaci, sampioni.
MIRZA RASCIC

sofronije
Kontakt:

ned feb 28, 2016 8:53 pm

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: da nesta napisem nema potrebe :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
:zeljeznicar1:

Špekac1921
Kontakt:

ned feb 28, 2016 8:54 pm

ChWilla je napisao/la:pusti okretanje, valja ono umjeti bez faula.

neće on biti beskoristan ni prema naprijed. u reprezentaciji koja je izborila svjetsko bio je skoro beskoristan u napadu, ali mi smo šest nivoa iza toga.
Imao je 2-3 fina prodora i iznošenja lopti.
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

staaarinavijac
Kontakt:

ned feb 28, 2016 8:54 pm

Šta reći ...
sve se poklopilo ...

tm8782
Kontakt:

ned feb 28, 2016 8:55 pm

Cast svim igracima, ali ja cu izdvojiti jedno. Adnan Zahirovic. Preponosan sam!!!

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned feb 28, 2016 8:56 pm

Bit će vremena za detaljnu analizu.
Samo kratko. Čestitke svima. Velika i važna pobjeda. Ja odavno jaču ekipu od ovog Širokog na Grbavici nisam vidio. Beton su na svim pozicijama. Sjetite se samo pitara jesenas. Ovi su za njih svemirski brod. Nama bi jesenas ovaj Široki tricu hladno uvalio.
Ako ovakve tekme bude u ligi 12 to će biti haos. Ovakve tekme i kvalitetni igrači će vratiti raju na stadione.

Elegant
Kontakt:

ned feb 28, 2016 8:57 pm

Voili bih da protiv Veleza igraju Mailson i Tiago od pocetka, Memija se nije snasao danas, Bogicevic sta uradi pa dobi zuti, dva Stevanovica odlicna, Zahirovic. :palacgore:
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u ned feb 28, 2016 8:57 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

zubanovic89
Kontakt:

ned feb 28, 2016 8:57 pm

Mozel neko uploadovat utakmicu na yt da se na miru pregleda :mrgreen:
Odusevljen sam danas svime, jos kad uzmemo u obzir da ne moze gore od ovoga (nadam se) i da cemo u narednim utakmicama konstantno napredovati limiti ove ekipe su zaista nevjerovatni.

diego1921
Kontakt:

ned feb 28, 2016 8:59 pm

Elegant je napisao/la:Voili bih da protiv Veleza igraju Mailson i Tiago od pocetka, Memija se nije snasao danas, Bogicevic sta uradi pa dobi zuti, dva Stevanovica odlicna, Zahirovic. :palacgore:
Cini mi se kad je Krstanovica oborio,prije toga nam faul nije sviran,mislim da je to,nek me neko ispravi,ako nije ta situacija ! :zeljeznicar1:

Hadzijalagic
Kontakt:

ned feb 28, 2016 9:00 pm

Nisam nesto osjetljiv ali sam danas plako ko malo dijete kada se izvodila Grbavica.. Jos sam pod nekim emocijama i pun ponosa.. Danas je sve bilo bajkovito.. Nesto sto se ne dozivljava cesto.. Hvala upravi, Jugu, igracima a i jakom Sirokom koji su nam obezbijedili dan koji nikad necu zaboraviti.. Nadam se da cemo ih u budocnosti dozivljavati iz kola u kolo.. Danasnja tekma je najbolji poziv da i u sljedecim kolima podrzimo nas klub na pravi nacin..

Sto se terena tice ja sam vise nego zadovoljan nasom izvedbom.. Nije danas bilo lahko.. Pritisak je bio nenormalan, pogotovo do gola.. Pored tog pritiska imali smo i super kvalitetnog protivnika koji je opet na grbavici pokazao zasto je godinama u vrhu naseg fudbala.. Kod nas su svi odigrali, manje vise, dobro osim jednog igraca koji me svojim stavom i odnosom prema Zeljinom dresu totalno razocarao..

Vedran dosta dobar, iako se moglo osjetiti da mu nije bilo svejedno.. Nadam se da ce posle ove tekme strah biti strani pojam kada je on u pitanju.. Iscupao nas je par puta sto i jeste posao dobrog golmana i svaka mu cast..

Sinisa odlican i po meni uz Blagojevica i Zolotica najbolji danas.. Pametan i kvalitetan igrac koji je vec opravdao ulogu pojacanja..

Bogicevica me bilo strah pred utakmicu.. Nisam bio siguran u njegove mogucnosti i drago mi je sto sam se prevario jer je on odradio super posao..

Kosoric kapitenski ali mozda malo ispod svojih dosadasnjih igara..

Kramaric je imao dosta problema sa 11-kom Sirokog.. Vidi se da zna ali danas nije bio na nivou ostalih i posle njegove izmjene smo bili dosta sigurniji po toj strani.. Edis je odradio dobar potez njegovom izmjenom..

Stana odlican.. Dosta trcao i odradio bas ono sto se od njega ocekivalo.. Po meni je on puno bolji na beku nego na krilu osim u utakmicama gdje ce kao krilo biti vise zaduzen za defanzivu..

Zolotic me najvise pozitivno iznenadio.. Dosta siguran sa puno trke i pametnih rjesenja.. Potkrale su mu se u 1-2 greskice koje ne mogu umanjiti njegovu odlicnu predstavu protiv kvalitetnih veznjaka Sirokog..

Blagojevic definitivno igrac utakmice.. Non stop je bio zeljan lopte, pravovremen, sa velikim radijusom kretanja.. Uz neke njegove tekme u Evropi ovo je sugurno njegova najbolja izvedba od kako je u Zelji.. Mene je odusevio..

Bekric je majsor bez daljnjeg ali ja sam ocekivao vise njegovog ucesca u igri.. Siguran sam da ce i on biti puno bolji u sljedecim tekmama mada je i danas, da me neko ne shvati pogresno, odigrao sasvim solidno..

Stevanovic mozda jedan od losijih danas.. Djelovao mi je pomalo izgubljen na terenu sto ne ocekujem od igraca sa njegovim iskustvom i kvalitetom.. Kao da se prepao ambijenta koji smo priredili.. On ima kvalitet i sigurno ce vec u sljedecoj tekmi biti bolji..

Lendric vise nego dobar.. Pravi moderni napadac koji se dobro krece i dosta vraca da pomogne sredini.. Pored toga je i zabio tako da ga mozemo svrstatu medju najbolje u ovoj tekmi..

Tiago ko Tiago.. Stalna opasnost za protivnika.. Stalno na istu foru pokusava ali mu vise puta prodje nego sto ne prodje.. Jeste malo neodgovoran prema nazad ali ja mu to halalim jer je prema naprijed bomba.. Nadam se da ce biti standardan u narednim tekmama..

Zahirovic je klasa za nasu ligu i to se danas moglo vidjeti.. On ce biti jos nekih 200% bolji kada se upotpunosti spremi i uigra sa ostatkom ekipe..

I na kraju igrac koji me totalno razocarao.. Drago mi je sto on imas kredita iz prosle sezone i Evrope jer da nema ja bih ga vec posle ove tekme zakovao za klupu ako ne i za tribinu.. Nije sto je grijesio vec sto je djelovao totalno bezvoljno i neozbiljno.. Ne znam sta je razlog ali onako se Kerime ne postaje veliki igrac.. Imao je on i par prodora ali defanzivno je bio bezobrazno neozbiljan.. Meni je on uz Djenisa i Vedrana nas najdrazi igrac i nadam se da ce se trznuti i opametiti jer ako ovako nastavi nece biti dobro..

:zeljeznicar1: :titula: :zeljeznicar1:
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Vrag

ned feb 28, 2016 9:06 pm

Zahirovic me pozitivno iznenadio pravi mangup na terenu. To nam je trebalo. Blagojević prodisao tek sada pokazuje sta zna. Memija me razocarao bez želje i volje. M.Stevanovicu vidi se da treba jos utakmica. Imamo na klupi par jokera, Tiago je zvijer. Ne može ga ni radar uhvatiti

ChWilla
Kontakt:

ned feb 28, 2016 9:09 pm

što kaže, uvijek isto, jedan fazon ima, ali mu prolazi. po brzini sa loptom jedan od najjačih u ligi.
gradi željo boli te *****

likusa
Kontakt:

ned feb 28, 2016 9:16 pm

Al one sanse sto je Bekrija fulao :rofl: Razapet bi bio da je bilo 1:1 , posla je u Visoko zivota mi :kafa:
Željeznicar za život cijeli !

Hurmasica
Kontakt:

ned feb 28, 2016 9:17 pm

slika

Zajedno do kraja! :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

fanaticZeljin
Kontakt:
Status: Online

ned feb 28, 2016 9:17 pm

Kakva dominacija Jovana Blagojevica. :klanjase2: A Zahirovic se unese onom papku iz sirokog, u fazonu smiri se ne znas gdje si dosao, kao Zeljino dijete, bravo Zaha, bravo jug, pravo svi
Srcu draga, boja PLAVA !

rodrigo87
Kontakt:

ned feb 28, 2016 9:18 pm

I BAS JE DOBRO, VIDJETI TE OPET... ostalo cu ujutro kad se slegnu strasti :zeljeznicar1:

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned feb 28, 2016 9:40 pm

i jopet :D jel ko bio asistent bekricu kod gola, ili je odbrana sirokog kiksala? nisam primjetio da je kamer uhvatil taj trenutak
100/94/37/34 - i to je to!

Blueworld21
Kontakt:

ned feb 28, 2016 9:40 pm

Bilo sta da kažem bilo bi suvišno i preseravanje. Cista petica svima od ambijenta, navijača, igrača svega. Ne sjećam se kad sam ovako uživao. Ko nije bio u mogućnosti da prisustvuje ima za čim da žali. Mi smo Zeljini Željo je naš!

Kapiten
Kontakt:

ned feb 28, 2016 9:41 pm

A ljepote... :zeljeznicar1: :titula: Nista ljepse nema nego vidjeti ispunjen stadion.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Hurmasica
Kontakt:

ned feb 28, 2016 9:42 pm

slika

Aleksandar Kosorić, kapiten FK Željezničar! :klanjase2: :klanjase2:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava