Nisam nesto osjetljiv ali sam danas plako ko malo dijete kada se izvodila Grbavica.. Jos sam pod nekim emocijama i pun ponosa.. Danas je sve bilo bajkovito.. Nesto sto se ne dozivljava cesto.. Hvala upravi, Jugu, igracima a i jakom Sirokom koji su nam obezbijedili dan koji nikad necu zaboraviti.. Nadam se da cemo ih u budocnosti dozivljavati iz kola u kolo.. Danasnja tekma je najbolji poziv da i u sljedecim kolima podrzimo nas klub na pravi nacin..
Sto se terena tice ja sam vise nego zadovoljan nasom izvedbom.. Nije danas bilo lahko.. Pritisak je bio nenormalan, pogotovo do gola.. Pored tog pritiska imali smo i super kvalitetnog protivnika koji je opet na grbavici pokazao zasto je godinama u vrhu naseg fudbala.. Kod nas su svi odigrali, manje vise, dobro osim jednog igraca koji me svojim stavom i odnosom prema Zeljinom dresu totalno razocarao..
Vedran dosta dobar, iako se moglo osjetiti da mu nije bilo svejedno.. Nadam se da ce posle ove tekme strah biti strani pojam kada je on u pitanju.. Iscupao nas je par puta sto i jeste posao dobrog golmana i svaka mu cast..
Sinisa odlican i po meni uz Blagojevica i Zolotica najbolji danas.. Pametan i kvalitetan igrac koji je vec opravdao ulogu pojacanja..
Bogicevica me bilo strah pred utakmicu.. Nisam bio siguran u njegove mogucnosti i drago mi je sto sam se prevario jer je on odradio super posao..
Kosoric kapitenski ali mozda malo ispod svojih dosadasnjih igara..
Kramaric je imao dosta problema sa 11-kom Sirokog.. Vidi se da zna ali danas nije bio na nivou ostalih i posle njegove izmjene smo bili dosta sigurniji po toj strani.. Edis je odradio dobar potez njegovom izmjenom..
Stana odlican.. Dosta trcao i odradio bas ono sto se od njega ocekivalo.. Po meni je on puno bolji na beku nego na krilu osim u utakmicama gdje ce kao krilo biti vise zaduzen za defanzivu..
Zolotic me najvise pozitivno iznenadio.. Dosta siguran sa puno trke i pametnih rjesenja.. Potkrale su mu se u 1-2 greskice koje ne mogu umanjiti njegovu odlicnu predstavu protiv kvalitetnih veznjaka Sirokog..
Blagojevic definitivno igrac utakmice.. Non stop je bio zeljan lopte, pravovremen, sa velikim radijusom kretanja.. Uz neke njegove tekme u Evropi ovo je sugurno njegova najbolja izvedba od kako je u Zelji.. Mene je odusevio..
Bekric je majsor bez daljnjeg ali ja sam ocekivao vise njegovog ucesca u igri.. Siguran sam da ce i on biti puno bolji u sljedecim tekmama mada je i danas, da me neko ne shvati pogresno, odigrao sasvim solidno..
Stevanovic mozda jedan od losijih danas.. Djelovao mi je pomalo izgubljen na terenu sto ne ocekujem od igraca sa njegovim iskustvom i kvalitetom.. Kao da se prepao ambijenta koji smo priredili.. On ima kvalitet i sigurno ce vec u sljedecoj tekmi biti bolji..
Lendric vise nego dobar.. Pravi moderni napadac koji se dobro krece i dosta vraca da pomogne sredini.. Pored toga je i zabio tako da ga mozemo svrstatu medju najbolje u ovoj tekmi..
Tiago ko Tiago.. Stalna opasnost za protivnika.. Stalno na istu foru pokusava ali mu vise puta prodje nego sto ne prodje.. Jeste malo neodgovoran prema nazad ali ja mu to halalim jer je prema naprijed bomba.. Nadam se da ce biti standardan u narednim tekmama..
Zahirovic je klasa za nasu ligu i to se danas moglo vidjeti.. On ce biti jos nekih 200% bolji kada se upotpunosti spremi i uigra sa ostatkom ekipe..
I na kraju igrac koji me totalno razocarao.. Drago mi je sto on imas kredita iz prosle sezone i Evrope jer da nema ja bih ga vec posle ove tekme zakovao za klupu ako ne i za tribinu.. Nije sto je grijesio vec sto je djelovao totalno bezvoljno i neozbiljno.. Ne znam sta je razlog ali onako se Kerime ne postaje veliki igrac.. Imao je on i par prodora ali defanzivno je bio bezobrazno neozbiljan.. Meni je on uz Djenisa i Vedrana nas najdrazi igrac i nadam se da ce se trznuti i opametiti jer ako ovako nastavi nece biti dobro..

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..