uto avg 30, 2016 11:18 am
Nemam optimizma da više išta i od koga očekujem kad se razočaraš redom kako slijedi:
Veca - trebao biti nepremostiva prepreka za sve napadače lige, a ono cirkus živi
Memija - očekivalo se od njega da zadnje dvije sezone postane starter bez koga se ne može zamisliti naš sastav, a ono ništa, puna liga takvih bekova
Aco - kapiten trebao da bude stub odbrane, a ono ništa specijalno - srednja žalost ove lige
Bekrija - trebao da bude naša prevaga u jakim utakmicama, da povuće, izmisli nešto kad ne ide, riješi tekmu nekim svojim potezom, opet ništa, frajer na terenu samo da se pika da igra.
Blagoje - da bude motor ove ekipe, frajer više ne igra nego što igra
Mirza mali - da bude jedan dobar brzaner, da uđe s klupe i da polomi umorne protivničke odbrane, frajer isto ko da se je tek počeo baviti fudbalom u 19. godini
Jaha - bi trebao biti najbolji igrač ekipe i jedan od najboljih u ligi, a ja strahujem da li uopšte može igrati i samo čekam da ga iznesu
Trener Kostić - očekivali smo da napravi nešto što ova liga nije vidjela kad ono frajer miš koji ne može svlačionicu da iskontroliše, pravi neke rokade i izmjene ko da igra Fifu 15.
itd itd. od ekipe sa imenima od kojih je trebao svako da strahuje mi smo došli u situaciju da se, barem ja, bojim kako ćemo s Krupom izaći na kraj i u situaciju da očekujemo da nas jedan anonimus Lazić vadi.
Jedine svjetle tačke Miro, donekle Lendrić, Uglješa i Bokačini - eto hajmo reči da su opravdali nešto, ali nedovoljno je to da se nešto napravi bolje od ovoga u čemu smo sad.
Zadnja izmjena:
Rodom s mejtaša, dana/u uto avg 30, 2016 11:21 am, ukupno mijenjano 1 put.