Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

barbarez
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 30, 2016 10:28 am

Omar500 je napisao/la:Željezničar 1:0 Krupa
Mladost Doboj Kakanj 1:1 Željezničar
Željezničar 2:1 Metalleghe-BSI
Radnik 0:1 Željezničar

Bilo bi super uzeti 10 bodova u sljedece 4 utakmice. Na oko lagane utakmice, ali trebat ce dosta vremena da Slavko tu sredi stvari. I onda poslije toga teska gostovanja kod Sirokog, Zrinjskog, Sarajeva, kuci sa Slobodom...do polusezone sto je moguce vise poena skupiti i bez kiksa kuci ako nista, i onda imamo ove iste 4 utakmice poslije polusezone gdje bi ja mislim trebali vec ozbiljno izgledati.
Uz duzno postovanje, oprat ih moze samo 12 bodova. Previse su oni izgubili bodova. U ovakvom stanju mizda ni 10 uzet nece, ali samo ih 12 moze oprat i to tesko.

ISB87
Kontakt:

uto avg 30, 2016 10:29 am

Nadam se da ce Krizman biti pojacanje.Lazic nek igra zadnjih pola sata, dok se totalno ne oporavi.
Neka celo dobro poprica sa Husicem, a nadam se i citava ekipa.Nek se smiri loma.Nije ni dosao a kriv je direktno za 4 boda.

I ocekujem da ce na kraju sezone potpisati Matea na 3 godine.
MIRZA RASCIC

teteac8684
Kontakt:

uto avg 30, 2016 10:34 am

Kapiten je napisao/la:Lazica na lijevog beka, a Krizmana na krilo.
Moja zelja.

@teteac, trebalo bi da moze
:palacgore:

ChWilla
Kontakt:

uto avg 30, 2016 10:37 am

lazić em je ofanzivno orijentisan, em je dešnjak...bolje i stanić nego to.
gradi željo boli te *****

zubanovic89
Kontakt:

uto avg 30, 2016 10:41 am

Lazic je imao fenomenalno utrcavanje kad mu je Miro dodao loptu, steta sto ono nije bio gol, na slican fazon kao Djuric u Japanu. Bice on dobro pojacanje pred nastavak sezone.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto avg 30, 2016 10:52 am

Ma jbg-a ako smo dotjerali da nas poluskrhani Lazić vadi iz govana truba je to, realno.

exbabilon
Kontakt:

uto avg 30, 2016 10:56 am

Lijevog beka neminovno kripimo do zimske pauze. Bio to Husic, Bevab, Stanic, Lazic ili bilo ko, to ce biti samo od dva zla manje.. Bitno je da bar lijevo krilo ne bude jos jedan igrac manje, da tu igra neko ko to zna odigrati, jer u situaciji kad napadamo, ne smije nam citava strana visiti ko u Zenici, puno je lakse onda zatvoriti i onu drugu, bolju stranu kad se odbrana njoj malo vise posveti... Nije dobro, nisam neki optimista, ali ako nista ova pauza je dosla u pravi cas da Celo proba izvuci neki maksimum iz ove ekipe.

Veca - Sinisa, Jahic/Aco, Bokacini, Lijevi bek - Ugljesa , Secerovic, Miroslav, Bekric, Lazic/Krizman - Lendric
ovo izvesti protiv Krupe i idemo u borbu za bod!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto avg 30, 2016 11:18 am

Nemam optimizma da više išta i od koga očekujem kad se razočaraš redom kako slijedi:

Veca - trebao biti nepremostiva prepreka za sve napadače lige, a ono cirkus živi
Memija - očekivalo se od njega da zadnje dvije sezone postane starter bez koga se ne može zamisliti naš sastav, a ono ništa, puna liga takvih bekova
Aco - kapiten trebao da bude stub odbrane, a ono ništa specijalno - srednja žalost ove lige
Bekrija - trebao da bude naša prevaga u jakim utakmicama, da povuće, izmisli nešto kad ne ide, riješi tekmu nekim svojim potezom, opet ništa, frajer na terenu samo da se pika da igra.
Blagoje - da bude motor ove ekipe, frajer više ne igra nego što igra
Mirza mali - da bude jedan dobar brzaner, da uđe s klupe i da polomi umorne protivničke odbrane, frajer isto ko da se je tek počeo baviti fudbalom u 19. godini
Jaha - bi trebao biti najbolji igrač ekipe i jedan od najboljih u ligi, a ja strahujem da li uopšte može igrati i samo čekam da ga iznesu
Trener Kostić - očekivali smo da napravi nešto što ova liga nije vidjela kad ono frajer miš koji ne može svlačionicu da iskontroliše, pravi neke rokade i izmjene ko da igra Fifu 15.

itd itd. od ekipe sa imenima od kojih je trebao svako da strahuje mi smo došli u situaciju da se, barem ja, bojim kako ćemo s Krupom izaći na kraj i u situaciju da očekujemo da nas jedan anonimus Lazić vadi.

Jedine svjetle tačke Miro, donekle Lendrić, Uglješa i Bokačini - eto hajmo reči da su opravdali nešto, ali nedovoljno je to da se nešto napravi bolje od ovoga u čemu smo sad.
Zadnja izmjena: Rodom s mejtaša, dana/u uto avg 30, 2016 11:21 am, ukupno mijenjano 1 put.

LARSSON
Kontakt:

uto avg 30, 2016 11:20 am

kako vam ne dosadi..

baxuz87
Kontakt:

uto avg 30, 2016 11:22 am

Pa doduše kad dovedeš 30 igrača moraš potrefit barem trojicu dobrih. :)
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

LARSSON
Kontakt:

uto avg 30, 2016 11:26 am

slika
slika
slika
slika

ChWilla
Kontakt:

uto avg 30, 2016 11:27 am

vala ni sreće nemamo. jer bi i metodom slučajnog uzorka morali potrefiti više dobrih igrača :rofl:
gradi željo boli te *****

kemo
Kontakt:

uto avg 30, 2016 11:30 am

Dokle su reflektori lars ?

LARSSON
Kontakt:

uto avg 30, 2016 11:31 am

kemo je napisao/la:Dokle su reflektori lars ?
veze nemam, nisam ja slikao :ganja:

mirsad94
Kontakt:

uto avg 30, 2016 11:42 am

Dosli smo u sitaciju da dumamo za svakog igraca pojedinacno da li hoce da igra ili kad je njemu ku.rcu cejf on ce igrati a kada nije onda ide bojkot trenera, ne zalaganje i ostale gluposti. To smo krivi mi prvenstveno navijaci. Ok bezrezervna podrska kada se izgubiti ali ne zalaganje i kurcobolja evo vec 4 utakmice, to je ne dopustivo. Nekima je dosadilo sto im se pjeva po 10 minuta pojedinacno, neki misle nedodirljivi su jer se njigove partije hvale pa kontaju Iniesta iz najboljih dana . Ali sve je to manje vise prozvakana tema, i dosli smo u sitaciju da gledamo ko je na zemlji i ko ce dati 100 % sebe za ovu nasu Svetinju, a ko nije i koji ce reci "sta ce Celo nismo u vojsci pa da nas terorise, ja necu danas da igram koliko mogu". To je tuzno ali je jednostavno tako i dobrim djelom smo mi krivi jer im nismo dali do znanja gdje su i koliko su ljudi bolesti za ovim Zeljom, da njihova kurcobolja nekima oduzima srecu i radost kako im neko ne moze pruziti nego samo ovaj Zeljo. Lazic i Secerovic prije svega sto su bili pod Celinom palicom mislim da nece oprusisati treninge i da ce davati sve od sebe kada to bude potrebno. Boccacioni isto tako korektno odigrao do sada sve, zatim Jahic isto tako mislim da ce uvijek davati onoliko koliko moze u tom trenutku. Jos dodati Miroslava, momka kakvog dugo nece Zeljo imati i nije imao jos od Visce. Dolazimo na cifru od oko pet igraca za koje smijes garantovati da ispostovati sve sto trener zamisli, ostalo ima kvalitet ali nema mozak , nisu na zemlji, ne znam da li ce dokurciti sto ga Slavko vraca 10 puta da vjezbu uradi i da na tekmu mu vraca tako sto ce promasivati sanse ili primati golove koje nebi primili ni golmani u kantonalnoj. Mnogo veliki mangup treba da bude Celo, jer ovdje je dosta teze nego u Radniku u smislu sto svi sve znaju od nas na forumu pa do igraca koji sebi daju za prvo mnogo vise nego sto smiju. Ne bih da pozivam na neke sacekuse, lupanje autobusa i sl. ali svi kolektivno se trebamo zapitati sta treba da uradimo ako ne budu ispunjavali zamisli i ovog trenera(a Slavko moze to puno bolje posloziti nego predhodni). Neka nam ja sa srecom svima ali najvise je do igraca i njihovih glava a ne nogu jer kvalitet imaju u nogama.

Vrag

uto avg 30, 2016 11:43 am

Nece nam valjda Celik uzeti Fedora
Nikolicu djeluj jos jedan slobodan vezni igrac

LARSSON
Kontakt:

uto avg 30, 2016 11:47 am

Vrag je napisao/la:Nece nam valjda Celik uzeti Fedora

a sto ce kajkuta uzet to ništa ? :ganja:

Hurmasica
Kontakt:

uto avg 30, 2016 11:47 am

a znao je Kajkut cugat u tuborgu na naš račun... i to nam je hvala :ganja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Elegant
Kontakt:

uto avg 30, 2016 11:48 am

Dobro je doslo ovih desetak dana Petrovicu da ih spusti na zemlju i vrati u realnost, pa cemo vidjeti protiv Krupe kako ce to izgledati. Kako god valja sad nadnoknaditi ove bodove protiv Krupe, Mladosti, Metelege, Radnik ... a onda drugi dio pocinje.

Od visokih ciljeva smo dosli na to da nam je sada glavni cilj izboriti ligu za prvaka a onda se boriti za europu. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Vrag

uto avg 30, 2016 11:58 am

LARS1921 je napisao/la:
Vrag je napisao/la:Nece nam valjda Celik uzeti Fedora

a sto ce kajkuta uzet to ništa ? :ganja:
Ne uklapa se on u proceduru i filozofiju

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava