Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sajo10
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 27, 2016 9:30 pm

Ista si ubleha ostao koja je nekada igrala u dresu Zvijezde. Samo sto danas si clan Zeljeznicara. Onaj ko te doveo treba da podnese ostavku. Ne interesuje me ime. Sramota da nam takvi ljudi upravljuju ko ce doci u klub. Drzite se finansija i ostali stvari ali fudbal ostavite strucnjim ljudima. Orgijali su neki na tvoje prodore u Madjarskoj i najavljivali Carlosa. A dobili smo ublehu vecu nego ikad. MARS!!!!

Okolele
Kontakt:

sub avg 27, 2016 9:30 pm

E Husiću sto si igrao igrao si ako se Slavko bude drzao onog sto je govorio..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

amerosm
Kontakt:

sub avg 27, 2016 9:31 pm

Istina je da je ovo danas bilo frustrirajuce za nas navijace, ali ruku na srce trebamo se pomiriti sa cinjenicom da imamo AMATERE na terenu (cast izuzetcima)...

Nama bi osnovni cilj trebao biti da drzimo prikljucak za pozicijama koje vode u Evropu i onda preko zime, sportski direktor bi trebao dovesti par kvalitetnih pojacanja koja bi nam eventualno mogla donijeti Evropu ili kroz ligu ili kup.

Takodje uprava bi vec sada trebala poceti rjesavati poziciju sportskog direktora i mislim ako se vec igraci kaznjavaju da to treba uraditi i sa Dejanom Nikolicem, jer je on jedan od glavnih krivaca zasto imamo osam/devet AMATERA u prvih 11...Ukoliko njega ne kazne onda su dvolicni.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u sub avg 27, 2016 9:32 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

fcz
Kontakt:

sub avg 27, 2016 9:31 pm

Slavko, pokazi muda i preseli invalide na tribine. Ne promijeni li se nesto drasticno sljedece godine smo jedan od kandidata za titulu u drugoj ligi.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub avg 27, 2016 9:32 pm

jel bio penal? nisam vidio nista zadnjih 20 minuta utakmice?
100/94/37/34 - i to je to!

Dolina
Kontakt:

Dovest će ovo Čelo u red. Vidi se napredak ma kakav god da je. Blagojević najviše falio. Sa njim bi ovo bila druga utakmica. Dženis poslati na posudbu, sa njim je onako igrač manje. Sa Jahićem je ovo drugi tim. On i Bocco tandem. Borili su se. Nekad nam se ovo mora vratiti. Odoh vani negdje pivu mlatnut, izgubio sam litru tečnosti. Prvenstvo dugo, ide nam lakši raspored. Ma biće ovo OK. Ja zadovoljan ma kako to zvučalo, zadnjih pola sata nam daje nadu.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

mamaSmurf
Kontakt:

Sreća pa je pauza.
Husiću momentalno otkaz. Koštao nas je, najmanje, četiri boda. Imaće Slavko posla, neka mu je Bog na pomoći.

Jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo...[BLUE HEART]
Jer stojimo, prkosimo,
U srcima te našim nosimo! <3

Omar500
Moderator
Kontakt:

Jos kad sam sad vidio snimak sta je levatina uradila :psujem: :psujem: :psujem: :psujem:
Znaci imali smo pobjedu i sjeba frajer sve, ne mogu da vjerujem ! ! !
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Dolina
Kontakt:

sub avg 27, 2016 9:33 pm

Dovest će ovo Čelo u red. Vidi se napredak ma kakav god da je. Blagojević najviše falio. Sa njim bi ovo bila druga utakmica. Dženis poslati na posudbu, sa njim je onako igrač manje. Sa Jahićem je ovo drugi tim. On i Bocco tandem. Borili su se. Nekad nam se ovo mora vratiti. Odoh vani negdje pivu mlatnut, izgubio sam litru tečnosti. Prvenstvo dugo, ide nam lakši raspored. Ma biće ovo OK. Ja zadovoljan ma kako to zvučalo, zadnjih pola sata nam daje nadu.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Hurmasica
Kontakt:

sub avg 27, 2016 9:33 pm

E Slavko na tebe je red sad, ustroji ove manekene kako Bog zapovijeda na ovoj pauzi. Nekim igačima definitivno treba dati nogu još sad a među prvima neka to bude Husić. Kloc.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

baxuz87
Kontakt:

sub avg 27, 2016 9:34 pm

Kockar raspali, branite ga još malo, fuj koji kreten.
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

sajo10
Kontakt:

sub avg 27, 2016 9:34 pm

Nikolic i Misimovic su dovodili fudbalere... TREBA NAM SPORTSKI DIREKTOR!!! Dosta je vise igraca koji potpisuju ugovor sa nasim klubom jer su im agenti prijatelji sa vama ili mlate praznu slamu. Dosta ba vise. Ako Husic ne dobije papire do sljedeceg meca ma yebi sve. Pa ovo je ne normalno sta covjek radi za 7 utakmica. Zemlja te yebala, pa covjek je ucestvovao u najmanje 3 poraza/nerijesena rezultata. Pa dokle vise?!

Elegant
Kontakt:

sub avg 27, 2016 9:35 pm

slika

YEBI IM ZNANJE !!!

...

[video]https://www.youtube.com/watch?v=iVgJl354uUk[/video]

HUSICU IDIOTE !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

fk1921

I kako da ne prozivam Bekrica? On je preocajan a Husicu ***** sve redom sto se moze jebat. Pintole trolleru sad dodji na temu i reci da je Bekric bio dobar a da mi pojma nemamo.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

blueheart
Kontakt:

joj Slavko moras im kevu hebati
DRZAVA ZELJO

Charlie Sheen
Kontakt:

Neka nam je Bog na pomoci kolektivno svima a vjerujem da je husicu i jos nekima zadnja utakmica u plavom dresu.

south side
Kontakt:

sub avg 27, 2016 9:36 pm

Dolina je napisao/la:Dovest će ovo Čelo u red. Vidi se napredak ma kakav god da je. Blagojević najviše falio. Sa njim bi ovo bila druga utakmica. Dženis poslati na posudbu, sa njim je onako igrač manje. Sa Jahićem je ovo drugi tim. On i Bocco tandem. Borili su se. Nekad nam se ovo mora vratiti. Odoh vani negdje pivu mlatnut, izgubio sam litru tečnosti. Prvenstvo dugo, ide nam lakši raspored. Ma biće ovo OK. Ja zadovoljan ma kako to zvučalo, zadnjih pola sata nam daje nadu.
:palacgore:
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

cikazubo
Kontakt:

sub avg 27, 2016 9:36 pm

Danas vam napisah da će Čelik biti tvrd orah i da nećemo pokazat nikakvo drugo lice radi dva treninga s novim trenerom, ova ekipa nema karaktera jednostavno, nadam se da će Ćelo za vrijeme ove pauze uspjet malo unijet svoje filozofije u svlačionicu, raduje me ulazak Lazića, za onih 15 minuta uradio je više od najgoreg igrača u zadnjih nekoliko godina u Želji Dine Bevaba mada je i Husić opasno u konkurenciji, Dino se boji svoje sjene i od nje bježi kad je vidi imam osjećaj, bitno je da smo prekinuli crni niz nakon 3 poraza i da nam kone i fufare nisu odmakle danas, imaju sad vremena da se smire, povrijeđeni oporave i da Slavko unese neki svoj rukopis među ove curice. Btw kapetan amerika opet upropasti 100% šansu. Mićo ponovo naš najbolji igrač na terenu, kakve varke tijelom ima kapa dole momčino i bježi iz ove lige.

krajisnik87
Kontakt:

sub avg 27, 2016 9:37 pm

Moj slavko ima ovde truhli jabuka puna gajba,nadati se sa ces nas vratiti na pravi put.Ovo je dno dna puno smo ocekivali u rangu smo Celika,a Celik je konkurent za ispadanje.Sta je onda sa nama ?
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

LARSSON
Kontakt:

sub avg 27, 2016 9:38 pm

izbaci pola yebene ekipe jeblo vas 50% ove ekipe, dovedi normalne igrače plati ih,

yebem ti mrtve usta husicu yebem ti sve sto imas

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava