damirfile je napisao/la:Imamo osjecaj da je pisanje ovdje promijeniti odluku kao sto je promijenila u vezi Muse hahaha

damirfile je napisao/la:Imamo osjecaj da je pisanje ovdje promijeniti odluku kao sto je promijenila u vezi Muse hahaha
https://www.facebook.com/19309679751635 ... 676865332/" target="_blankSIMA_SIMAU je napisao/la:Zabi ga Bajic
Krenu ispast pametan i rec kakav to bundesligas ima da nije njemacki onda se sjetio austrijeLeon_Professional je napisao/la:Samo da budu zdravi i bit ce oni igraci za repku sigurno. Baju vidim za godinu u HSV-u ili nekom Njemackom bundesligasu.
Zar nije bila prica da od Bajica imamo 500 hiljada eura, platili Turci u dvije rate i odredjeni postotak od narednog transfera ili sam ja nesto pogrijesio?AsharaK je napisao/la:Imamo procenat samo od Amira, od ostalih imamo standardan.
TheSvenderMan je napisao/la:Krenu ispast pametan i rec kakav to bundesligas ima da nije njemacki onda se sjetio austrijeLeon_Professional je napisao/la:Samo da budu zdravi i bit ce oni igraci za repku sigurno. Baju vidim za godinu u HSV-u ili nekom Njemackom bundesligasu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odakle to?Tavas1921 je napisao/la:Dosta se potrosilo dovodjenjem svakakvih igraca u posljednjem periodu, a koji nisu ispunili ocekivanja. Neki ce morati ici, u saglasnosti sa Slavkom. Petrovicu ide 10 milja ojri za kup, 20 milja za titulu.
Samo nek protjera truhle jabuke i da se covjeku da prostor da radi, za 2 godine bi trebali imati stabilnu i jaku ekipu. Nek mu je sa srecom.
Sutra samo pobjeda, nije bitno kako.
I meni vala u glavi sve to,nekako sam siguran da imamo 10 % od njega a 15 il više od Amira.Brkoo je napisao/la:Zar nije bila prica da od Bajica imamo 500 hiljada eura, platili Turci u dvije rate i odredjeni postotak od narednog transfera ili sam ja nesto pogrijesio?AsharaK je napisao/la:Imamo procenat samo od Amira, od ostalih imamo standardan.