Virtu4L je napisao/la:Ajzea je napisao/la:Jesi li ti vidio da on nije trcao? Ja nisam, eno nije ni Cvila, nije ni Virtual, izgleda nije ni dimitrijevic.. Mozda je do nas, fakat.
Nije trčao zato jer se redovno pravi paralela Bekrić vs. Radinović. Jedan je na kraju karijere a drugi je tek počeo igrati ozbiljan fudbal, deset godina je razlika između njih, jednom je vrhunac karijere bilbord u nekoj azijskoj vukojebini, gdje je igrao ultra jaku azijsku ligu prvaka i svaki put kad ne može naći angažma bjež' nazad u Želju, a drugi je već sad potencijal da za dvije godine postigne više nego što je ovaj za cijelu karijeru.
Ali eto, on je Samir Bekrić pa ćemo ga amnestirati od svega jer je prije 6-7 godina zabio 15 komada u jednoj sezoni. Čak i kad doda loptu na dva metra, to će biti top potez, kako je hladan i smiren jbt, dodao je loptu saigraču, a zadnji koristan pas je uputio u Zvorniku prije pola godine.
Boli me ***** što je on Samir Bekrić, posao mu je da bude kreativan, da bude naša udarna igla prema naprijed, razigrava napadače, ako to ne radi, posadi ga na klupu.
Moje je mišljenje da Radinović neće dostići Bekrićevu karijeru u vidu zarade, igranja pred velikim brojem publike i talenta naravno, samo što je Bekrić igrao azijsku ligu prvaka, a ne u Evropi..
Mislim da je potpuno nepotrebno govoriti tako o Bekriću, čovjek se max trudi po meni, a koliko je zadatak Bekrića da razigra ostale igrače, toliko je isti taj zadatak Radinovića, tako druže malo reale nije na odmet. Druga stvar je što ga ti lično ne možeš, zato i jesmo sa mentalitetom na dnu.
npr. kao kad nam je Sarajevo dalo gol, kriv je bio Memija jer je po njegovoj strani (uopste nije njegov igrac pobjegao, nego Nikolicev, al Memija mora cijelu stranu pokrivati), a kad nam Zrinjski da gol sa desne strane naravno da nije Siniša kriv, iako je njegov igrac pobjegao, kako će biti Siniša kriv, kriv je Memija, on bojkotuje trenera sa klupe i sa svih drugih pozicija koje treba krpiti. Lični animozitet prema pojednim nasim igracima (vecinom nasom djecom i igracima koji su mnogo dali nasem klubu) uopste ne ide u prilog Želji kakvog su stvarali i ostavili nam da cuvamo i njegujemo Ribar, Osim, Katalinski, Bukalo i ostali, vec nas svrtsva u red najobicnijih klubova, čiji se navijači prema svojim igračima odnose kao prema najobičnijim dripcima, klošarima i šta već ne... tužno...