LARS1921 je napisao/la:- Evo, skoro će ponoć, još uvijek sam na stadionu u Bijeljini, a došao sam jutros u pola 8. Obavijestio sam ljude iz Radnika da idem u Željezničar. Jednostavno, u Radniku sam postigao sve što se moglo postići. Tražim novi izazov, gladan sam uspjeha i zato sam došao u jedan od najvećih klubova u regionu. Velikan je posrnuo, ali vratit ćemo ga na pravi kolosijek. Znam svakog igrača Željezničara u dušu, i dobro znam da su im mogućnosti mnogo veće od ovoga što pokazuju - rekao je za “Avaz” novi trener Željezničara Slavko Petrović. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/251511/slavko ... JMZJx.dpuf" target="_blank
Slavko povedi
"Dobio sam poziv, porazgovarao sam sa ljudima iz kluba i dogovorio se s njima. Oni su danas imali sastanak Upravnog odbora i donijeli zaključak da me imenuju za novog šefa stručnog štaba", rekao je na početku razgovora Petrović, koji je potom prokomentarisao trenutnu krizu Plavih i poziciju na tabeli: "Mogu li popraviti stvari? Morat ću podhitno da ih popravim. Deveto mjesto je za veliki klub poput Željezničara bruka i sramota i mora se učiniti sve da se izađe iz krize. I svojim igračima u Radniku sam govorio da su tri boda uvijek najbolja medicina. Moramo pobijediti u Zenici makar s jednom nogom".
"Poznajem ligu, upoznat sam sa svim igračima u bh. klubovima, posebno sa onim iz naših najvećih klubova. Da, pratio sam Želju i mislim da je igrački kadar prepumpan. Previše je igrača tu, posmatrat ću situaciju par dana i zaključiti ko je tu višak, Skoncentrisat ću se na 20 do 22 igrača plus tri golmana. Igrači su na potezu da mi se dokažu. Smatram da je trenutni igrački kadar zadovoljavajući".
?cala je napisao/la:Izvini druze ali nijedan ozbiljan klub ne objavljuje niti visine transfera, niti plate. Godinama pomno pratim i navijam za Arsenal i cak se ne objavljuje ni duzina potpisanog ugovora vec se napise long-term ili short-term.Neandertalac je napisao/la:Cemu brisanje posta? Neko ljut, uvrijedjen?
Kazem, nije Celu niko doveo, nego su ga upecali na otvoren novcanik.
Svi kapitalci `grizu` na taj mamac.
Red bi bio da klupska pocinje objavljivati visine transfera i ugovora. Ovo je sasvim normalna praksa u svim ozbiljnijim ligama i klubovima pa ne vidim neku prepreku da i mi cinimo isto.
Svakako imamo najtransparentniju upravu u BiH koja nas je do sada vecinom obavjestavala o utrosenim i zaradjenim sredstvima kroz razne projekte.
Leon_Professional je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:- Evo, skoro će ponoć, još uvijek sam na stadionu u Bijeljini, a došao sam jutros u pola 8. Obavijestio sam ljude iz Radnika da idem u Željezničar. Jednostavno, u Radniku sam postigao sve što se moglo postići. Tražim novi izazov, gladan sam uspjeha i zato sam došao u jedan od najvećih klubova u regionu. Velikan je posrnuo, ali vratit ćemo ga na pravi kolosijek. Znam svakog igrača Željezničara u dušu, i dobro znam da su im mogućnosti mnogo veće od ovoga što pokazuju - rekao je za “Avaz” novi trener Željezničara Slavko Petrović. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/251511/slavko ... JMZJx.dpuf" target="_blank
Covjek od 8 do ponoci na stadionu i radi , aferim celo.
Slavko povedi
Cuj i sad na stadionu.. Koliko li ce nam ovaj struje potrositi, sreca pa mu od Milosa ostaje oprema.
jel ti delinjo prenio poruku, ne smijem javnoAjzea je napisao/la:- Evo, skoro će ponoć, još uvijek sam na stadionu u Bijeljini, a došao sam jutros u pola 8.
KUPITE MU NOVU BILJEZNICU I NOVU ŠTOPERICU !
Izvini, ali s ovim se apsolutno ne slažem. Kome da objave? Pa jesi li svjestan šta bi se desilo na utakmici kada bi navijači znali da neki igrač prima 10 hiljada mjesečno, a lopta mu se odbije od nogu ko od drvo? Bilo bi duplo više psovki upućenih igračima nego što je to sada slučaj. Samim tim bi i pritisak na igrače bio puno veći, a znamo kako se ovi naši ponašaju pod pritiskom. To jeste normalno u boljim ligama i uređenim zemljama, ali smo mi po svemu jako daleko od toga. Po mom mišljenju, to bi bilo kontraproduktivno i ništa dobro se ne bi izrodilo iz takve vrste transparentnosti.Neandertalac je napisao/la:Cemu brisanje posta? Neko ljut, uvrijedjen?
Red bi bio da klupska pocinje objavljivati visine transfera i ugovora. Ovo je sasvim normalna praksa u svim ozbiljnijim ligama i klubovima pa ne vidim neku prepreku da i mi cinimo isto.
Svakako imamo najtransparentniju upravu u BiH koja nas je do sada vecinom obavjestavala o utrosenim i zaradjenim sredstvima kroz razne projekte.
Sve su to novinarski izvori u klubu, ali sam klub nikad ne objavljuje detalje ugovora. I ovdje sigurno ima ljudi koji su bliski klubu i koji znaju koliko koji igrac i trener zaradjuje. Isto tako stvari funkcionisu u Evropi samo na dosta vecem nivou.Neandertalac je napisao/la:?cala je napisao/la:Izvini druze ali nijedan ozbiljan klub ne objavljuje niti visine transfera, niti plate. Godinama pomno pratim i navijam za Arsenal i cak se ne objavljuje ni duzina potpisanog ugovora vec se napise long-term ili short-term.Neandertalac je napisao/la:Cemu brisanje posta? Neko ljut, uvrijedjen?
Ozbiljno?
Mislim, znam sto posto da sam čitao milion puta; njegov bivsi klub ce inkasirati toliko i toliko, igrac toliko a ukupan transfer iznosit ce.
Pa dalje, igrac ce zaradjivati toliko, sa bonusima toliko itd.
Mislim po tome sam se vodio, fakat ne znam nesto puno o tome. Ali ako znamo koliko zaradjuju Anceloti, Mourinjo, Guardiola i ostali, zasto ne bi mogli znati koliko zaradjuje trener u nasem klubu.
Isto vazi i za igrace.
I ovo je fakat vazno, nije ovo bas djecija igra.ko
Sutra prvi treningdell21 je napisao/la:Jel sutra stize celo ili ce prvo klepit pitare pa doci.