Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

1921.ba
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 23, 2016 11:42 pm

Salko majstore :titula: :karanje: :klanjase2:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Leon_Professional
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:42 pm

LARS1921 je napisao/la:- Evo, skoro će ponoć, još uvijek sam na stadionu u Bijeljini, a došao sam jutros u pola 8. Obavijestio sam ljude iz Radnika da idem u Željezničar. Jednostavno, u Radniku sam postigao sve što se moglo postići. Tražim novi izazov, gladan sam uspjeha i zato sam došao u jedan od najvećih klubova u regionu. Velikan je posrnuo, ali vratit ćemo ga na pravi kolosijek. Znam svakog igrača Željezničara u dušu, i dobro znam da su im mogućnosti mnogo veće od ovoga što pokazuju - rekao je za “Avaz” novi trener Željezničara Slavko Petrović. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/251511/slavko ... JMZJx.dpuf" target="_blank

Slavko povedi

Cuj i sad na stadionu.. Koliko li ce nam ovaj struje potrositi :mrgreen: , sreca pa mu od Milosa ostaje oprema.

sajo10
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:43 pm

"Dobio sam poziv, porazgovarao sam sa ljudima iz kluba i dogovorio se s njima. Oni su danas imali sastanak Upravnog odbora i donijeli zaključak da me imenuju za novog šefa stručnog štaba", rekao je na početku razgovora Petrović, koji je potom prokomentarisao trenutnu krizu Plavih i poziciju na tabeli: "Mogu li popraviti stvari? Morat ću podhitno da ih popravim. Deveto mjesto je za veliki klub poput Željezničara bruka i sramota i mora se učiniti sve da se izađe iz krize. I svojim igračima u Radniku sam govorio da su tri boda uvijek najbolja medicina. Moramo pobijediti u Zenici makar s jednom nogom".
:klanjase2: :klanjase2:
"Poznajem ligu, upoznat sam sa svim igračima u bh. klubovima, posebno sa onim iz naših najvećih klubova. Da, pratio sam Želju i mislim da je igrački kadar prepumpan. Previše je igrača tu, posmatrat ću situaciju par dana i zaključiti ko je tu višak, Skoncentrisat ću se na 20 do 22 igrača plus tri golmana. Igrači su na potezu da mi se dokažu. Smatram da je trenutni igrački kadar zadovoljavajući".
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Neandertalac

uto avg 23, 2016 11:43 pm

cala je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Cemu brisanje posta? Neko ljut, uvrijedjen?

Kazem, nije Celu niko doveo, nego su ga upecali na otvoren novcanik.
Svi kapitalci `grizu` na taj mamac.

Red bi bio da klupska pocinje objavljivati visine transfera i ugovora. Ovo je sasvim normalna praksa u svim ozbiljnijim ligama i klubovima pa ne vidim neku prepreku da i mi cinimo isto.
Svakako imamo najtransparentniju upravu u BiH koja nas je do sada vecinom obavjestavala o utrosenim i zaradjenim sredstvima kroz razne projekte.
Izvini druze ali nijedan ozbiljan klub ne objavljuje niti visine transfera, niti plate. Godinama pomno pratim i navijam za Arsenal i cak se ne objavljuje ni duzina potpisanog ugovora vec se napise long-term ili short-term.
?

Ozbiljno?
Mislim, znam sto posto da sam čitao milion puta; njegov bivsi klub ce inkasirati toliko i toliko, igrac toliko a ukupan transfer iznosit ce.
Pa dalje, igrac ce zaradjivati toliko, sa bonusima toliko itd.

Mislim po tome sam se vodio, fakat ne znam nesto puno o tome. Ali ako znamo koliko zaradjuju Anceloti, Mourinjo, Guardiola i ostali, zasto ne bi mogli znati koliko zaradjuje trener u nasem klubu.
Isto vazi i za igrace.

I ovo je fakat vazno, nije ovo bas djecija igra.ko
Željeznicar za život cijeli!

Ajzea
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:44 pm

- Evo, skoro će ponoć, još uvijek sam na stadionu u Bijeljini, a došao sam jutros u pola 8.

KUPITE MU NOVU BILJEZNICU I NOVU ŠTOPERICU !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:46 pm

Koje postove
Željezničar ante portas !

shzna
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:47 pm

Haj Tryg baci crvenku dok si raspoložen
1987

Ajzea
Kontakt:

Daj neku plavusu Tryg.

dell21
Kontakt:

Leon_Professional je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:- Evo, skoro će ponoć, još uvijek sam na stadionu u Bijeljini, a došao sam jutros u pola 8. Obavijestio sam ljude iz Radnika da idem u Željezničar. Jednostavno, u Radniku sam postigao sve što se moglo postići. Tražim novi izazov, gladan sam uspjeha i zato sam došao u jedan od najvećih klubova u regionu. Velikan je posrnuo, ali vratit ćemo ga na pravi kolosijek. Znam svakog igrača Željezničara u dušu, i dobro znam da su im mogućnosti mnogo veće od ovoga što pokazuju - rekao je za “Avaz” novi trener Željezničara Slavko Petrović. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/251511/slavko ... JMZJx.dpuf" target="_blank

Covjek od 8 do ponoci na stadionu i radi , aferim celo.

Slavko povedi

Cuj i sad na stadionu.. Koliko li ce nam ovaj struje potrositi :mrgreen: , sreca pa mu od Milosa ostaje oprema.

Elegant
Kontakt:

Znaci bice ispisnica kad Slavko dođe. :ganja:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nikson
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:48 pm

Ako je tacan nacin na koji je Slavko odbio sarajevo i razlog sto ga je odbio, slavite vcrs...jebat cemo ih godinama!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Virtu4L

uto avg 23, 2016 11:48 pm

Ajzea je napisao/la:- Evo, skoro će ponoć, još uvijek sam na stadionu u Bijeljini, a došao sam jutros u pola 8.

KUPITE MU NOVU BILJEZNICU I NOVU ŠTOPERICU !
jel ti delinjo prenio poruku, ne smijem javno :ganja:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

LARSSON
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:49 pm

Naletite na chat, Tryg daje dzaba instagram linkove :ganja:

Haklapuc
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:49 pm

Red bi bio da klupska pocinje objavljivati visine transfera i ugovora. Ovo je sasvim normalna praksa u svim ozbiljnijim ligama i klubovima pa ne vidim neku prepreku da i mi cinimo isto.
Svakako imamo najtransparentniju upravu u BiH koja nas je do sada vecinom obavjestavala o utrosenim i zaradjenim sredstvima kroz razne projekte.
Izvini, ali s ovim se apsolutno ne slažem. Kome da objave? Pa jesi li svjestan šta bi se desilo na utakmici kada bi navijači znali da neki igrač prima 10 hiljada mjesečno, a lopta mu se odbije od nogu ko od drvo? Bilo bi duplo više psovki upućenih igračima nego što je to sada slučaj. Samim tim bi i pritisak na igrače bio puno veći, a znamo kako se ovi naši ponašaju pod pritiskom. To jeste normalno u boljim ligama i uređenim zemljama, ali smo mi po svemu jako daleko od toga. Po mom mišljenju, to bi bilo kontraproduktivno i ništa dobro se ne bi izrodilo iz takve vrste transparentnosti.

cala
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:50 pm

Neandertalac je napisao/la:
cala je napisao/la:

Izvini druze ali nijedan ozbiljan klub ne objavljuje niti visine transfera, niti plate. Godinama pomno pratim i navijam za Arsenal i cak se ne objavljuje ni duzina potpisanog ugovora vec se napise long-term ili short-term.
?

Ozbiljno?
Mislim, znam sto posto da sam čitao milion puta; njegov bivsi klub ce inkasirati toliko i toliko, igrac toliko a ukupan transfer iznosit ce.
Pa dalje, igrac ce zaradjivati toliko, sa bonusima toliko itd.

Mislim po tome sam se vodio, fakat ne znam nesto puno o tome. Ali ako znamo koliko zaradjuju Anceloti, Mourinjo, Guardiola i ostali, zasto ne bi mogli znati koliko zaradjuje trener u nasem klubu.
Isto vazi i za igrace.

I ovo je fakat vazno, nije ovo bas djecija igra.ko
Sve su to novinarski izvori u klubu, ali sam klub nikad ne objavljuje detalje ugovora. I ovdje sigurno ima ljudi koji su bliski klubu i koji znaju koliko koji igrac i trener zaradjuje. Isto tako stvari funkcionisu u Evropi samo na dosta vecem nivou.

Fatić Nermin
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:50 pm

Kugla je pencilin za pojedine nadobudne sisare. Kugla je bombon. Seks.
A sektor je pravi sektor.

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:52 pm

Da objasnim neandertalcu, znam na sta mislis, da, vidi se u medijima npr klub je dobio od transfera toliko i toliko, igrac zaradjuje toliko po sezoni...ali to rijetko kada klub objavi u zvanicnom saopstenju, nego mediji pretpostave, preko svojih izvora, koje su sume u pitanju. Tako je u najvecem broju slucajeva, ako se ne varam.

Petrovic se ne sali, sudeci po ova dva intervjua, na gg.ba i avazu sto sam procitao. Imam osjecaj da ce pojedini igraci proklinjati dane kada su bojkotovali Kostica.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

dell21
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:52 pm

Jel sutra stize celo ili ce prvo klepit pitare pa doci.

1921.ba
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:53 pm

slika

slika
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

sajo10
Kontakt:

uto avg 23, 2016 11:54 pm

dell21 je napisao/la:Jel sutra stize celo ili ce prvo klepit pitare pa doci.
Sutra prvi trening :D

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava