Aco Kosoric vise od kapitena,al bukvalno !!

Ja ne znam sta uprava ceka sa ispisnicama za ove sto su bojkotovali, zarad njihovih guzova, hirova i prohtjeva ispasta nas Zeljo... a branili smo svi Acu, lika koji svojevremeno izjavljivao kako bi odbio poziv nase reprezentacije jer ceka poziv Srbije, e eto nam sad, pusiona nam je...diego1921 je napisao/la:Svejedno je ko ce biti novi trener,ako se ne stane u kraj laznim fudbalerima !!
Džaba mi pišemo. Kapiten bi meni prvi letio, a ne bi me začudilo da ovi za njega izmisle funkciju vrhovnog kapitena, sa trakama na obje ruke. Nakaradno brate, nakaradnodiego1921 je napisao/la:Svejedno je ko ce biti novi trener,ako se ne stane u kraj laznim fudbalerima !!
Ispisnica je preblaga kaznafanaticZeljin je napisao/la:Ja ne znam sta uprava ceka sa ispisnicama za ove sto su bojkotovali, zarad njihovih guzova, hirova i prohtjeva ispasta nas Zeljo... a branili smo svi Acu, lika koji svojevremeno izjavljivao kako bi odbio poziv nase reprezentacije jer ceka poziv Srbije, e eto nam sad, pusiona nam je...diego1921 je napisao/la:Svejedno je ko ce biti novi trener,ako se ne stane u kraj laznim fudbalerima !!
Gore ti nekako dođe kad vidiš od "svog djeteta" da neće, glumata, i to tako ofirno, bezobrazno...I opet će, ako se ne riješi to odmah...fanaticZeljin je napisao/la:Ja ne znam sta uprava ceka sa ispisnicama za ove sto su bojkotovali, zarad njihovih guzova, hirova i prohtjeva ispasta nas Zeljo... a branili smo svi Acu, lika koji svojevremeno izjavljivao kako bi odbio poziv nase reprezentacije jer ceka poziv Srbije, e eto nam sad, pusiona nam je...diego1921 je napisao/la:Svejedno je ko ce biti novi trener,ako se ne stane u kraj laznim fudbalerima !!
Uprava ne smije nista raditi bez konsultacija novog trenera i sportskog direktora!fanaticZeljin je napisao/la:Ja ne znam sta uprava ceka sa ispisnicama za ove sto su bojkotovali, zarad njihovih guzova, hirova i prohtjeva ispasta nas Zeljo... a branili smo svi Acu, lika koji svojevremeno izjavljivao kako bi odbio poziv nase reprezentacije jer ceka poziv Srbije, e eto nam sad, pusiona nam je...diego1921 je napisao/la:Svejedno je ko ce biti novi trener,ako se ne stane u kraj laznim fudbalerima !!
Lako je pisati za ispisnice,al treba ljude isplatiti .Najvise to zamjeram ovoj upravi,sto svaki igrac ima crno na bjelo i tu ga mi pusimo,a oni se mogu kur.iti kako hoce ! Prijavis ih na 5 stoja i nek mami bojkotuju.Sto se tice Ace on ti je glavn lola u svlacionici,mi smo pali na to da je on smirivao situaciju u svlacionici,uradio mnoge stvari za klub,a ustvari uradio je za sebe..Lik je danas kapiten,sjedi u skupstini kluba, ocekujem ga jos u upravnom odboru,jedino mu je to ostalo.teteac8684 je napisao/la:Gore ti nekako dođe kad vidiš od "svog djeteta" da neće, glumata, i to tako ofirno, bezobrazno...I opet će, ako se ne riješi to odmah...fanaticZeljin je napisao/la:Ja ne znam sta uprava ceka sa ispisnicama za ove sto su bojkotovali, zarad njihovih guzova, hirova i prohtjeva ispasta nas Zeljo... a branili smo svi Acu, lika koji svojevremeno izjavljivao kako bi odbio poziv nase reprezentacije jer ceka poziv Srbije, e eto nam sad, pusiona nam je...diego1921 je napisao/la:Svejedno je ko ce biti novi trener,ako se ne stane u kraj laznim fudbalerima !!
sta ce se ljudi oglasavati i raspravljati sa tob om kad mijenjas misljenje kako vjetar puse ....Neandertalac je napisao/la:Volio bih cuti komentare svih malo starijih, iskusnijih, razboritijih forumasa koji u zadnje vrijeme malo manje ili nikako pisu iz ovih ili onih razloga.
Prije svega mislim na Boccacia@ i FKZ1921@ pa bih vas molio da se oglasite.
Nije vrijeme za sutnju!
Vjerovatno su ljudi šokirani i čekaju tajming pravi da se oglase ...Neandertalac je napisao/la:Volio bih cuti komentare svih malo starijih, iskusnijih, razboritijih forumasa koji u zadnje vrijeme malo manje ili nikako pisu iz ovih ili onih razloga.
Prije svega mislim na Boccacia@ i FKZ1921@ pa bih vas molio da se oglasite.
Nije vrijeme za sutnju!
Ma da, on bi sutio i pustio da ga ovi kvazi fudbaleri prave budalom i da igraju kad se njima igra. Kako ih nije stid dresa kojeg nose?mula je napisao/la:Imam osječaj da bi Simo doživio sudbinu Čapljića, ako bi kojim slučajem došao.
Dženo=Edis, Ješić=Kostić, samo jos kad bi Alihodžić ostao onda bi to bio novi Hurtić. Ista priča kao i kod njih, isto se tako pricalo o klanovima, bojkotima, mijenjali se treneri, dovodili prosječni igrači u godinama iz Hrv i Srb, zapostavili omladinski pogon itd itd..Hadzijalagic je napisao/la:Mi smo dobro obolili od jedne teske bolesti koja se zove pitarluk.. Mislim na mnoge navijace ali i na ljude koji vode sportski segment u nasem klubu.. Ocigledno je da pokusavamo nesto na zor bez jasne vizije i znanja.. Prave se samo kozmeticke promjene koje dugorocno naprave vise stete nego koristi.. Od komsiluka smo mogli nauciti kako ne treba raditi a mi ih doslovno kopiramo.. Jos samo fali da parama koje su predvidjene za istok ili onom orocenom lovom za dug nastimamo prvenstvo da bi dosli do titule i da zaokruzimo ono zbog cega smo ih ismijavali..