Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

diego1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 2:31 pm

Svejedno je ko ce biti novi trener,ako se ne stane u kraj laznim fudbalerima !!
Aco Kosoric vise od kapitena,al bukvalno !! :kafa:

fanaticZeljin

pon avg 22, 2016 2:36 pm

diego1921 je napisao/la:Svejedno je ko ce biti novi trener,ako se ne stane u kraj laznim fudbalerima !!
Ja ne znam sta uprava ceka sa ispisnicama za ove sto su bojkotovali, zarad njihovih guzova, hirova i prohtjeva ispasta nas Zeljo... a branili smo svi Acu, lika koji svojevremeno izjavljivao kako bi odbio poziv nase reprezentacije jer ceka poziv Srbije, e eto nam sad, pusiona nam je...
Srcu draga, boja PLAVA !

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 2:38 pm

diego1921 je napisao/la:Svejedno je ko ce biti novi trener,ako se ne stane u kraj laznim fudbalerima !!
Džaba mi pišemo. Kapiten bi meni prvi letio, a ne bi me začudilo da ovi za njega izmisle funkciju vrhovnog kapitena, sa trakama na obje ruke. Nakaradno brate, nakaradno

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Vrag

pon avg 22, 2016 2:38 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
Ja ne znam sta uprava ceka sa ispisnicama za ove sto su bojkotovali, zarad njihovih guzova, hirova i prohtjeva ispasta nas Zeljo... a branili smo svi Acu, lika koji svojevremeno izjavljivao kako bi odbio poziv nase reprezentacije jer ceka poziv Srbije, e eto nam sad, pusiona nam je...
Ispisnica je preblaga kazna

Roberto Baggio
Kontakt:

pon avg 22, 2016 2:39 pm

Kao i mnoge, mene Simo Krunić podsjeća prije svega na one mračne godine, kada se nije znalo ko pija a ko plaća, kada u gostima nismo mogli pobijediti nikoga. Meni je ostao u sjećanju kao trener kojem su drugi dovodili i nametali igrače, i to ne uprava po svojim procedurama, nego, bar po pričama, sumnjivi tipovi na zapadnoj tribini. Ali prođe od tad 8 godina, svašta se promijenilo i u klubu, a i on sam je već sakupio svakakvog iskustva. Tad je bio početnik u nezdravoj sredini.
FK Željezničar 1921

mula
Kontakt:

pon avg 22, 2016 2:39 pm

Imam osječaj da bi Simo doživio sudbinu Čapljića, ako bi kojim slučajem došao.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

teteac8684
Kontakt:

pon avg 22, 2016 2:41 pm

Gore ti nekako dođe kad vidiš od "svog djeteta" da neće, glumata, i to tako ofirno, bezobrazno...I opet će, ako se ne riješi to odmah...

Neandertalac

pon avg 22, 2016 2:42 pm

Uprava ne smije nista raditi bez konsultacija novog trenera i sportskog direktora!
Bez strucnih ljudi!
Uprava je izgubila kompas u sportakom dijelu, sve ovo je plod njihovog rada, oni su donosili odluke i oni su ti koji nose najveci dio odgovornosti za trenutno stanje.

Znaci, jos jednom kao papagaj da ponovim nadajući se da cu naici na razumjevanje i odgovornost a ne tvrdoglavost i sujetu;

Za dobrobit Zelje prepustite donosenje odluka u sportskom dijelu ljudima koji su kompetentni za to!
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u pon avg 22, 2016 2:45 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli!

diego1921
Kontakt:

pon avg 22, 2016 2:43 pm

teteac8684 je napisao/la:
Gore ti nekako dođe kad vidiš od "svog djeteta" da neće, glumata, i to tako ofirno, bezobrazno...I opet će, ako se ne riješi to odmah...
Lako je pisati za ispisnice,al treba ljude isplatiti .Najvise to zamjeram ovoj upravi,sto svaki igrac ima crno na bjelo i tu ga mi pusimo,a oni se mogu kur.iti kako hoce ! Prijavis ih na 5 stoja i nek mami bojkotuju.Sto se tice Ace on ti je glavn lola u svlacionici,mi smo pali na to da je on smirivao situaciju u svlacionici,uradio mnoge stvari za klub,a ustvari uradio je za sebe..Lik je danas kapiten,sjedi u skupstini kluba, ocekujem ga jos u upravnom odboru,jedino mu je to ostalo.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon avg 22, 2016 2:43 pm

Ma suspendovati Acu i Vecu i to je to. Uprava mora donijeti odluke vezane za svalacionicu.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Veteran1965
Kontakt:

pon avg 22, 2016 2:48 pm

63 gosta....joj hala što su se navukle....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Morzhy
Kontakt:

pon avg 22, 2016 2:56 pm

Ostavimo na stranu Upravu, starog trenera, novog trenera, stručnost, formacije, postavke, dušmane itd. Jednostavno pojedini igrači Fudbalskog kluba Željezničar, osnovanog 1921. godine NE POŠTUJU GRB, DRES i NAVIJAČE!!! TO JE KATASTROFA i preko toga se ne smije preći nikako! Svi drugi odnosi su i trenutno i za budućnost manje bitni!

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Neandertalac

pon avg 22, 2016 2:56 pm

Volio bih cuti komentare svih malo starijih, iskusnijih, razboritijih forumasa koji u zadnje vrijeme malo manje ili nikako pisu iz ovih ili onih razloga.

Prije svega mislim na Boccacia@ i FKZ1921@ pa bih vas molio da se oglasite.

Nije vrijeme za sutnju!
Željeznicar za život cijeli!

1921.ba
Kontakt:

pon avg 22, 2016 3:10 pm

slika

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Hadzijalagic
Kontakt:

pon avg 22, 2016 3:16 pm

Mi smo dobro obolili od jedne teske bolesti koja se zove pitarluk.. Mislim na mnoge navijace ali i na ljude koji vode sportski segment u nasem klubu.. Ocigledno je da pokusavamo nesto na zor bez jasne vizije i znanja.. Prave se samo kozmeticke promjene koje dugorocno naprave vise stete nego koristi.. Od komsiluka smo mogli nauciti kako ne treba raditi a mi ih doslovno kopiramo.. Jos samo fali da parama koje su predvidjene za istok ili onom orocenom lovom za dug nastimamo prvenstvo da bi dosli do titule i da zaokruzimo ono zbog cega smo ih ismijavali..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

delinjo
Kontakt:

pon avg 22, 2016 3:17 pm

Neandertalac je napisao/la:Volio bih cuti komentare svih malo starijih, iskusnijih, razboritijih forumasa koji u zadnje vrijeme malo manje ili nikako pisu iz ovih ili onih razloga.

Nije vrijeme za sutnju!
sta ce se ljudi oglasavati i raspravljati sa tob om kad mijenjas misljenje kako vjetar puse ....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

kb80
Kontakt:

pon avg 22, 2016 3:18 pm

Neandertalac je napisao/la:Volio bih cuti komentare svih malo starijih, iskusnijih, razboritijih forumasa koji u zadnje vrijeme malo manje ili nikako pisu iz ovih ili onih razloga.

Nije vrijeme za sutnju!
Vjerovatno su ljudi šokirani i čekaju tajming pravi da se oglase ...
Slazem se da je vrijeme da se kaže koja pametna, a ne da se šuti.
Najviše bih volio da je uspjela zamišljena strategija sa Milošem, ali nije i idemo dalje, nema druge nego glavu gore 6 bodova nije mnogo i ako dodje neko ko ce im "šamare" dijeliti (kao Brko svojevremeno) mislim da se moze situacija popraviti. Treba biti pametan i strpljiv pa sacekati da vidimo ko je taj koji ce nas dici iz ove neugodne situacije...

teatrale36
Kontakt:

pon avg 22, 2016 3:19 pm

mula je napisao/la:Imam osječaj da bi Simo doživio sudbinu Čapljića, ako bi kojim slučajem došao.
Ma da, on bi sutio i pustio da ga ovi kvazi fudbaleri prave budalom i da igraju kad se njima igra. Kako ih nije stid dresa kojeg nose?

cikazubo
Kontakt:

pon avg 22, 2016 3:21 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Mi smo dobro obolili od jedne teske bolesti koja se zove pitarluk.. Mislim na mnoge navijace ali i na ljude koji vode sportski segment u nasem klubu.. Ocigledno je da pokusavamo nesto na zor bez jasne vizije i znanja.. Prave se samo kozmeticke promjene koje dugorocno naprave vise stete nego koristi.. Od komsiluka smo mogli nauciti kako ne treba raditi a mi ih doslovno kopiramo.. Jos samo fali da parama koje su predvidjene za istok ili onom orocenom lovom za dug nastimamo prvenstvo da bi dosli do titule i da zaokruzimo ono zbog cega smo ih ismijavali..
Dženo=Edis, Ješić=Kostić, samo jos kad bi Alihodžić ostao onda bi to bio novi Hurtić. Ista priča kao i kod njih, isto se tako pricalo o klanovima, bojkotima, mijenjali se treneri, dovodili prosječni igrači u godinama iz Hrv i Srb, zapostavili omladinski pogon itd itd..

Hadzijalagic
Kontakt:

pon avg 22, 2016 3:21 pm

I nemojte misliti da u ovoj ligi postoji neki trener koji moze dijeliti nekakve samare igracima i da na taj nacin moze popraviti probleme svlacionice.. To moze samo Amar i mozda Husref ali su obojica trenutno nedostupni
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava