Nakon odlaska Kostića i njegovog pomoćnika Marka Lešnika, ekipu će privremeno preuzeti team manager Haris Alihodžić. Tri su kandidata za Kostićevog nasljednika, a to su Slaven Musa, Vlado Jagodić i Kruno Simić. Međutim, kako saznaje portal Klix.ba, Musa će najvjerovatnije biti taj koji će preuzeti tim s Grbavice.teteac8684 je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/alihod ... /160822064
Neandertalac je napisao/la:Ne da mi se ponovo sve pisati pa cu kratko i jasno!
Gsn Misimovicu imate moju podrsku jer sam vidio koliko ste uradili za klub i kako ga beskrajno volite kao i svi mi iskreni Zeljovci.
Imate i imat cete!
Gsn Misimovicu, mi smo najveci i najtrofejniji klub u BiH!
Nama je mjesto na vrhu!
Ja ne znam sta uraditi da prebrodimo ovu krizu! Ne znam jer nisam strucan. Ne znam je li treba otpusti trenera ili ne, kazniti igrace ili stimulisati, koja je odluka dobra, bolja, losa, losija.
Mogu vaziti o tome, davati svoje misljenje ali i pored najbolje namjere necu uraditi najbolju stvar.
Ja sam laik!
Ja ne znam a isto tako i vi ne znate.
Vi ste laik!
Pitajte ljude koji znaju bolje od nas, pozovite Zeljovce da pomognu.
Sto godina istorije dalo nam je te ljude, oni su strucni, njima je fudbal Zivot, vole Zelju isto kao i ja vi!
Imamo ljude koji su strucni, edukovani, iskusni!
Oni znaju a ne vi ili ja!
Pozovite ih neka vam pomognu!
Poslusajte ih za dobrobit kluba, neka vam daju smjernice i savjete za sportski dio kluba.
Budite mudri, razumni i ucinite to!
Hvala vam za sve cinite za klub, nemojte se brinuti, hrabro i ponosno cemo zajedno prebroditi ovo!
Braco plave krvi, Zeljo nas treba!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAS!!!
Kad dodju teski dani
I kada ti loše krene
Digni pogled ka tribini
Ugledas tamo mene
...
Nije on u konkurenciji, simo i celavi petrovic, izmjedu njih dvojice biro bi slavku deff.. Mahalace vecu i acu na trbinu Miske salji kao memiju hvala vam za ovo..dalje sinoc nije bilo sastanka jasam sinoc sazno da je danas trebo bit u vezi Koste i dr stvari i et otjerase memija, aco , lendric, veca , Kostu, otjerase na ovaj nacin odovica, capljica.. bice jos zanimljivostimula je napisao/la:Musa najvjerovatnije
obrazlozi kaad ovako nesto napises. sta je to toliko lose kod Muse, ima li ista dobro. ovako bezveze postbianco blu je napisao/la:još ako dođe Musa kako spominju ovdje, nek u upravi izvrše kolektivno samoubistvo!
Pa Musa je kita od trenera, ja ne znam ko bi otpustio Kostića da dovede Muse.Okolele je napisao/la:Ako imalo razuma imaju ovi sto odlucuju o treneru Musu nece dovesti jer je frajer vec uzet na zub a nije ni imenovan..
Mirsooo brt jeli istinaaaa da se pregovara sa slovencoom ili je otisooo u olimpijuu daju visee paraaa jbg sto postoo iii bugar da je u igrii istooo mozda musa dovede barabaanaaa ako dodjeeeNeymar 11 je napisao/la:Nije on u konkurenciji, simo i celavi petrovic, izmjedu njih dvojice biro bi slavku deff.. Mahalace vecu i acu na trbinu Miske salji kao memiju hvala vam za ovo..dalje sinoc nije bilo sastanka jasam sinoc sazno da je danas trebo bit u vezi Koste i dr stvari i et otjerase memija, aco , lendric, veca , Kostu, otjerase na ovaj nacin odovica, capljica.. bice jos zanimljivostimula je napisao/la:Musa najvjerovatnije![]()
smaras brt bgm popusti malo, previse drug spamasGrbavica je napisao/la:Mirsooo brt jeli istinaaaa da se pregovara sa slovencoom ili je otisooo u olimpijuu daju visee paraaa jbg sto postoo iii bugar da je u igrii istooo mozda musa dovede barabaanaaa ako dodjeeeNeymar 11 je napisao/la:Nije on u konkurenciji, simo i celavi petrovic, izmjedu njih dvojice biro bi slavku deff.. Mahalace vecu i acu na trbinu Miske salji kao memiju hvala vam za ovo..dalje sinoc nije bilo sastanka jasam sinoc sazno da je danas trebo bit u vezi Koste i dr stvari i et otjerase memija, aco , lendric, veca , Kostu, otjerase na ovaj nacin odovica, capljica.. bice jos zanimljivostimula je napisao/la:Musa najvjerovatnije![]()
Hare je za Alispahića realno doktor naukaKeepTheBlueFlag je napisao/la:Povedi nas Hare u Zenici samo kako ti znas u sunovrat
Hare imperatorKeepTheBlueFlag je napisao/la:Povedi nas Hare u Zenici samo kako ti znas u sunovrat
za_zivot_cijeli je napisao/la:da se pitam,
novi strucni stab bi cinili Oda i Dzurbuzovic.
Adzem bi bio direktor omladinskog pogona.
Gredic sportski direktor.