i produžio tada ugovor sa njima, tačna je ta pričasouth side je napisao/la:Ja neznam dali znate da je i amar bio za musu jos kada je on odlazio iz zelje prije nego sto je memic postavljen al je tada ovaj vodio siroki.

i produžio tada ugovor sa njima, tačna je ta pričasouth side je napisao/la:Ja neznam dali znate da je i amar bio za musu jos kada je on odlazio iz zelje prije nego sto je memic postavljen al je tada ovaj vodio siroki.
Musa ublehas teski, covjek je imao najjaci igracki kadar prije 2 godine i ne izbori Evropu ybt. Koji klinac otjerasmo Miloša ako ce mu takvi biti nasljednici.south side je napisao/la:Ja neznam dali znate da je i amar bio za musu jos kada je on odlazio iz zelje prije nego sto je memic postavljen al je tada ovaj vodio siroki.
ž'21 je napisao/la:Sedam trenera u dvije godine. Bravo Željo, TMBT, samo ih šaltaj![]()
za_zivot_cijeli je napisao/la:prodje haman godina a mi se nismo dozvali. nista nismo naucili iz cetiri ponavljanja.
Capljic, Mulalic, Alihodzic, Kostic.... ko je sljedeci!?
Znaš i sam da je to nemoguće.avlami97 je napisao/la:Volio bih da to bude Amar Osim, ali samo pod jednim uslovom. Da bude ŠSŠ i ništa više.
Ranije je bio:
- ŠSŠ
- Menadžer
- Član Upravnog odbora
- Trener golmana
Eto Buki će biti žirantavlami97 je napisao/la:Volio bih da to bude Amar Osim, ali samo pod jednim uslovom. Da bude ŠSŠ i ništa više.
Ranije je bio:
- ŠSŠ
- Menadžer
- Član Upravnog odbora
- Trener golmana