Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 12, 2016 2:08 am

ŽIVIO NAM OSIM DRAGI,GOSPODARU FAMILIJE! :zeljeznicar1:

Meni nije "boom" ni Stevanovic,ni Zahirovic,za mene je najveća stvar,ono što je urađeno prije 4 mjeseca.
http://fkzeljeznicar.ba/foto-ivica-osim ... car/18209/" target="_blank
Ono čega se ponosim,a još više bi bio ponosan na neku njegovu ulicu,na njegovu statuu ispred sjeverne tribine,ili kada bi neku tribinu nazvali po njegovom imenu.
:zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

čet maj 12, 2016 5:41 am

Ja se iskreno nadam da ce Ivica docekati da se napravi nas novi stadion. Velika mu je to zelja i bilo bi prelijepo kad bi on to dozivio i uspio izvesti pocetni udarac na otvaranju stadiona!
Misljenja sam da mi imamo sve regularno rijesene papire i da nema onih uhljupa od SD drustva da bi Ivica lagano mogao dovesti kakve Japance da nam finansiraju stadion. Veliki on uticaj ima kao covjek, nek zivi sto duze, pa bar jos 100 godina. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

ublehas
Kontakt:

čet maj 12, 2016 9:06 am

Ivicahuljev je napisao/la:
fcz je napisao/la:
Ivicahuljev je napisao/la: Igrali smo I na grbavici 2:2 ivica vodio sturm,amar zelju,na semaforu pisalo sin otac :D
Haha, jes' jes', sin:otac. Ipak, 1:1 je bilo.
Neznam bgm meni nesto u glavi 2:2,klepili wolfsburga 2:0,I raskovao nas partizan 0:6 neki stolica nam 4 uvalio godinama poslije pratio sastav partizana hoce li lik gdje isplivati I nigdje ga :ganja:
2:2 je bilo sa Partizanom - veterani. Vjerovatno te je zbog toga "prenijelo". To je bila uvertira za tekmu prvih timova.

ChWilla
Kontakt:

čet maj 12, 2016 9:09 am

zabio josip čilić autogol glavom sa 40 metara, kakav se prerijetko viđa... :mrgreen:
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

čet maj 12, 2016 9:10 am

slika

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet maj 12, 2016 9:19 am

ChWilla je napisao/la:zabio josip čilić autogol glavom sa 40 metara, kakav se prerijetko viđa... :mrgreen:
kako je on glavom zabio, nema metar i po u sebi, i to autogol sa 40 metara :ganja:
100/94/37/34 - i to je to!

Hadzijalagic
Kontakt:

čet maj 12, 2016 9:27 am

rios je napisao/la:Nikad necu zaboraviti,nekad iza rata pravo,mozda 97-98 godina,ne sjecam se vise tacno.Ja djecak,onako nekih 11-12 godina,svrljam sa rajom po kvartu..Malo lopte na male,sto bi se reklo kamen nam stativa,malo sjedi na haustor i mastaj o svemu i svacemu,onako tipicno djetinjstvo tih generacija,daleko od interneta i virtuelnog svijeta kako je to danas slucaj..Odjednom prostruji,ni sam vise ne znam kako i od koga,vijest da Ivica Osim sjedi u lokalnoj kafani.Ljeto je bilo,toplo pa se sjedilo u bastama kafana.Do tada sam ga poznavao samo iz prica svog oca i dajdze koji su bili veliki zaljubljenici u fudbal,iako ga nisam zapamtio kao trenera ni Zelje ni selektora Juge,znao sam da je veliki..I zaputimo se mi,onako prasnjavi od lopte,moguce i mrljavi oko usta,djeca prava,u tu bastu..Usput smo nasli nekakav papir,nije bilo puno pa smo dijelili na sitne komade da svako dobije nesto i pravo za njegov stol..Pitamo ga za autogram a on nam odgovori moze ali pod jednim uslovom..Mi onako stali,djecije izgubljeni,cekamo..Kaze Svabo,dobit cete autogram ako popijete po kolu.. :) Tako i bude,dobijemo mi po kolu i onako izgubljeni em sto pijemo kolu nakon toliko godina u kojima smo i vode sa slavine bili zeljni,emo sto smo upoznali Ivicu Osima.Pozdravimo se s njim,i trceci kuci,cvrsto cuvajuci taj komad papira,da prkosim starom jer sam ja,za razliku od njega,Svabu vidio i uzivo.Od tada mi se urezao u srce i sjecajuci se ove price dok sam gledao ovaj klip iz Graca postalo mi je jasno sto ga vole toliko..Zivio nam Osim dragi..
Jah,nazalost negdje sam izgubio taj papir sa autogramom vremenom,al nema veze,sjecanje ce uvijek biti tu. :zeljeznicar1:
:pljesak:

JEF United, Sturm Graz, Panathinaikos, FK Partizan su klubovi koje je pored nas vodio Svabo.. Zamislite na stogodisnjicu naseg kluba, na otvorenju potpuno izgradjenog naseg novog stadiona organizovati mini turnir ovih ekipa u Svabinu cast..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Okolele
Kontakt:

čet maj 12, 2016 10:53 am

Hajde Džeko pakuj kofere i brisi u Milan..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

hardwell
Kontakt:

čet maj 12, 2016 11:03 am

Hadzijalagic je napisao/la:
rios je napisao/la:Nikad necu zaboraviti,nekad iza rata pravo,mozda 97-98 godina,ne sjecam se vise tacno.Ja djecak,onako nekih 11-12 godina,svrljam sa rajom po kvartu..Malo lopte na male,sto bi se reklo kamen nam stativa,malo sjedi na haustor i mastaj o svemu i svacemu,onako tipicno djetinjstvo tih generacija,daleko od interneta i virtuelnog svijeta kako je to danas slucaj..Odjednom prostruji,ni sam vise ne znam kako i od koga,vijest da Ivica Osim sjedi u lokalnoj kafani.Ljeto je bilo,toplo pa se sjedilo u bastama kafana.Do tada sam ga poznavao samo iz prica svog oca i dajdze koji su bili veliki zaljubljenici u fudbal,iako ga nisam zapamtio kao trenera ni Zelje ni selektora Juge,znao sam da je veliki..I zaputimo se mi,onako prasnjavi od lopte,moguce i mrljavi oko usta,djeca prava,u tu bastu..Usput smo nasli nekakav papir,nije bilo puno pa smo dijelili na sitne komade da svako dobije nesto i pravo za njegov stol..Pitamo ga za autogram a on nam odgovori moze ali pod jednim uslovom..Mi onako stali,djecije izgubljeni,cekamo..Kaze Svabo,dobit cete autogram ako popijete po kolu.. :) Tako i bude,dobijemo mi po kolu i onako izgubljeni em sto pijemo kolu nakon toliko godina u kojima smo i vode sa slavine bili zeljni,emo sto smo upoznali Ivicu Osima.Pozdravimo se s njim,i trceci kuci,cvrsto cuvajuci taj komad papira,da prkosim starom jer sam ja,za razliku od njega,Svabu vidio i uzivo.Od tada mi se urezao u srce i sjecajuci se ove price dok sam gledao ovaj klip iz Graca postalo mi je jasno sto ga vole toliko..Zivio nam Osim dragi..
Jah,nazalost negdje sam izgubio taj papir sa autogramom vremenom,al nema veze,sjecanje ce uvijek biti tu. :zeljeznicar1:
:pljesak:

JEF United, Sturm Graz, Panathinaikos, FK Partizan su klubovi koje je pored nas vodio Svabo.. Zamislite na stogodisnjicu naseg kluba, na otvorenju potpuno izgradjenog naseg novog stadiona organizovati mini turnir ovih ekipa u Svabinu cast..
I nesuđeni Real Madrid, al druga ekipa (Varane, Arbeloa, Isco, Kovačić, Jese..)
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

ChWilla
Kontakt:

čet maj 12, 2016 11:04 am

jovanmaksimovic je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:zabio josip čilić autogol glavom sa 40 metara, kakav se prerijetko viđa... :mrgreen:
kako je on glavom zabio, nema metar i po u sebi, i to autogol sa 40 metara :ganja:
lijepo, zna ko je bio. u pokušaju vraćanja lopte golmanu lobovao ga glavom sa 40 metara...

cikazubo
Kontakt:

čet maj 12, 2016 11:08 am

Ima li neko od formasa neki kontakt s ovim koji su zaduzeni za fan shop, pa da predlozi da opet krenu u prodaju one majice LIVING LEGEND ili neke druge u cast Ivici..

Plava Porodica
Kontakt:

čet maj 12, 2016 11:11 am

cikazubo je napisao/la:Ima li neko od formasa neki kontakt s ovim koji su zaduzeni za fan shop, pa da predlozi da opet krenu u prodaju one majice LIVING LEGEND ili neke druge u cast Ivici..
Reci Belmi uz par partija pikada. :mrgreen:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet maj 12, 2016 11:34 am

Plava Porodica je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Ima li neko od formasa neki kontakt s ovim koji su zaduzeni za fan shop, pa da predlozi da opet krenu u prodaju one majice LIVING LEGEND ili neke druge u cast Ivici..
Reci Belmi uz par partija pikada. :mrgreen:
Ne moras joj govoriti Belma prati sve :ganja:

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet maj 12, 2016 11:58 am

ChWilla je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:
lijepo, zna ko je bio. u pokušaju vraćanja lopte golmanu lobovao ga glavom sa 40 metara...
da mi je vidjeti to negde kako je izgledalo... :ganja:

ChWilla
Kontakt:

čet maj 12, 2016 12:01 pm

mislim da to nema nigdje snimljeno. golman ne znam ko je bio, izašao na 20ak m, nijednog njihovog igrača nema na našoj polovini, ovaj sa ruba naše polovine pokušao glavom da mu vrati visoku nabijenu loptu, skroz ga prebacio i u gol...ovaj trčao koliko je mogao nazad ali nije stigao :mrgreen:

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet maj 12, 2016 12:05 pm

ChWilla je napisao/la:mislim da to nema nigdje snimljeno. golman ne znam ko je bio, izašao na 20ak m, nijednog njihovog igrača nema na našoj polovini, ovaj sa ruba naše polovine pokušao glavom da mu vrati visoku nabijenu loptu, skroz ga prebacio i u gol...ovaj trčao koliko je mogao nazad ali nije stigao :mrgreen:
ma daj... yebote... josip brko cilic legenda... :ganja:

garant je njegus bio na golu... kaze meni stari, on volio tako pacerske golove da primi :rofl:

Neandertalac

čet maj 12, 2016 12:09 pm

Idealan scenario.

Br1 kaze dobar je ovaj odlican, on odbije, posalju pismo namjere onom, on postavi nerealne uslove, br2 i br 1 se konsultuju i uspiju nagovoriti onog, i svi sretni i zadovoljni.

:lol:
Željeznicar za život cijeli!

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet maj 12, 2016 12:24 pm

Ma nešto mi ko u magli da je Kružik bio na golu.
イビチャ・オシム

Okolele
Kontakt:

čet maj 12, 2016 12:28 pm

Hahaha sta ovaj papak husejinovic laprda..idi cugaj guzonja.. :rofl1: :rofl1:

http://booyakasha.ba/zestoka-provokaci ... jeznicara/" target="_blank
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

nookey
Kontakt:

čet maj 12, 2016 12:31 pm

Ne znam što čitate ovakve portale, vidite da nas pokušavaju uzdrmati na svaki mogući način...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava