Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Vrag
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 18, 2016 1:39 pm

Sve po već ranije definisanoj proceduri rada

cala
Kontakt:

čet avg 18, 2016 1:39 pm

Ovo mi se gadi i svi zasluzuju kritike, od Kostica pa do Nikolica, Misketa i koga vec. Dovodimo neke propalitete iz regiona da pokusaju kod nas sta napravit prije kraja karijere. Postali smo k'o pitari, nek prica ko sta hoce. Ima igraca u nasoj ligi za koje vec znamo ko su i koje su im mogucnosti a mi opet dovodimo neke upitnike samo zato sto su internacionalci i sto imaju neku statistiku na tmu
Prvi put se slazem sa Neandertalcom. Definitivno imamo nekompetentne ljude u sportskom segmentu.

Mirek11
Kontakt:

čet avg 18, 2016 1:40 pm

Mislim da nam ovaj napadc nije fakat trebao a ne vjerujem da ce biti neka prevaga, imamo vec pet napadaca a mogu igrati max. dva, sasvim dovoljan broj. Osim ako ne misle koga prodavati.
Hajde taj crnogorac i nekako ali mozda nije ni on neophodan, bolje da smo te njihove dvije plate dali jednom boljem lijevom krilu pa cak i beku.
Gomilamo igrace, treba budzet to sve podnjeti a i drzati sve te igrace motivisane, dobar broj ce ih silom prilika gledati utakmice sa tribina.
Na hajr.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

čet avg 18, 2016 1:41 pm

sajo10 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Boli nas qurac, bar nam napadača neće falit. Na zimu podebljamo malo vezni red, a onda ćemo sljedeće godine lijevo krilo ganjat. :ganja:
Eh to to. Jedno dva-tri defanzivna vezna hvala! :lol: Hocu slijedece sezone lijevu stranu: Subic-Zakaric :rofl1: :rofl1:
Subaša :palacdole: Peroni Ivetić :palacgore:

Lendrić ide u Barcelonu, treba im napadač za klupe, kao i Kjosevski, pošto bravo ide.

cikazubo
Kontakt:

čet avg 18, 2016 1:43 pm

Skeptican sam, ali s obzirom da je bio na probi sigurno je pokazao neki kvalitet, al kao sto rekoh skeptik sam prije svega zbog toga sto trazimo lijevo krilo a tu dovedemo igraca kojem je prirodna pozicija napadac, vidjecemo, nekako me podsjeca sve ovo na transfer politiku koja je vec vidjena u ovom gradu..

Omar500
Moderator
Kontakt:

Imas Halvadzica, Lazica, i ako se ovaj dovede na krilo, kojem to nije ni izvorna pozicija, ja onda stvarno ne znam...

A Ivetic, jbt, bolje puno rjesenje od Subica, posto bi ugovor s njim potpisali, a da ne pricam koliko bolje od Husica i Bevaba...glavni problem je bio sto su se ugovori potpisivali u toku sezone, sa Pozderom, Husicem i Hervasom...Pozdera i ne ubacujes, Husic se udara ko budala neka i ispada, ne moze pratit igraca, a Bevab istraumiran, ni sjenka prijasnjeg igraca. Ja i dalje kazem da nisam za dovodjenje Zakarica i Subica, osim ak one bi nasli adekvatne zamjene po isteku ugovora, ali ono, kad skontam da se Ivetic mogao dovesti...
Bolje 2-3 dobra pojacanja nego 10 ljudi da dovedes od kojih 5 nikako nece ni igrati jbt.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

avlami97
Kontakt:

Uigrava se za Zrinjski:

------------------Veca------------------

S. Stevanović----Aco---Bokačini -----Husić

M. Stevanović---Šećer---Uglješa ---Halvadžić

-----------Nikolić---------Lendrić-------
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

krajisnik87
Kontakt:

čet avg 18, 2016 1:44 pm

Ja koliko vidim na zvanicnoj niko nije potpisao ugovor tako da ne znam sta dzabe pisete i da dodje cekajte da vidite ko je , kakav je , sta ce igrati itd.
Koji portal je izbacio da nam dolazi ovaj ?
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

cikazubo
Kontakt:

čet avg 18, 2016 1:46 pm

krajisnik87 je napisao/la:Ja koliko vidim na zvanicnoj niko nije potpisao ugovor tako da ne znam sta dzabe pisete i da dodje cekajte da vidite ko je , kakav je , sta ce igrati itd.
Pa i ovaj portal je objavio.

LARSSON
Kontakt:

čet avg 18, 2016 1:47 pm

krajisnik87 je napisao/la:Ja koliko vidim na zvanicnoj niko nije potpisao ugovor tako da ne znam sta dzabe pisete i da dodje cekajte da vidite ko je , kakav je , sta ce igrati itd.
hayat.ba :rofl:

Eisenbahner1921
Kontakt:

addyno1 je napisao/la: a to on prethodne 3 godine nije pokazao sta zna? pa ne bi ga Amar sa 18 godina stavio u prvi tim da ne zna
Sad ce me 90% forumskog auditorija staviti na crnu listu zbog priče o Dadi :)
Od Europe Dado nije pokazao šta zna, uzroci su povreda, njegova glava jer ga je raja uzela na zub, možda još nešto. Svi znamo da Dado može puno više od pokazanog u prethodnoj sezoni, a ovo će mu biti dobra prilika da vrati željenu formu i da pokaže koliko može i umije.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Omar500
Moderator
Kontakt:

avlami97 je napisao/la:Uigrava se za Zrinjski:

Opet Nikolic umjesto Pozdera...
Ali barem je tu Halvadzic, kao i duo Secer-Ugljesa...moze proci :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Mirek11
Kontakt:

čet avg 18, 2016 1:49 pm

Info sa treninga?
Ja bih volio Pozdera vidjeti umjesto Nikolica a Bekrica umjesto Halvadžića ( do 60 minute) i da Lendric bude malo iza Pozdera.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

KrajPrice
Kontakt:

čet avg 18, 2016 1:53 pm

Mirek11 je napisao/la:

Info sa treninga?
Ja bih volio Pozdera vidjeti umjesto Nikolica a Bekrica umjesto Halvadžića ( do 60 minute) i da Lendric bude malo iza Pozdera.
ja mislim da nece ova formacija istrcati :)
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

čet avg 18, 2016 1:54 pm

KrajPrice je napisao/la:
Mirek11 je napisao/la:

Info sa treninga?
ja mislim da nece ova formacija istrcati :)
e brate ocel bit igraca,, ja znam za slovenca i bugar.,, otpao zbog povrede.. stilic semir unosi nemir
Spoiler:
mirso brate izdao si nas :cry:

SWRA_1921
Kontakt:

čet avg 18, 2016 2:03 pm

Ova 2 igraca, sto bi k'o trebali potpisati, su karine.

Za Dadu je bolje da formu vraca u Krskom, nego kod nas, a kod nas da dodje potpuno spreman i iskusniji.

I dalje se nadam da cemo prodati jednog igraca (Memija, Kosoric i sl.) do kraja prelaznog roka jer smo inace u djavlu.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet avg 18, 2016 2:03 pm

Većinom u životu nije crno - bijelo već sivo tako i ovo. Krivi su igrači, ali i stručni štab pa i uprava. Primjer, Kostić niti bilo koji drugi trener nije kriv što je Bokačini onako reagovao kad ga je Koka pritisno, ali je možda kriv ako mu npr. Bokačini igra prije grka koji možda ne bi ono napravio. E sad, možda bi Grk napravio neku drugu glupost i tako u krug. Na taj način možeš doći do zaključka da imamo igrače sklone kardinalnim greškama i povremenim gubljenjima odnosno da i nisu neki kvalitet jer kako jedan otpisani Hodžurda ne pogriješi nijednom prilikom masu intervencija koje je imao, a imao je puno više posla od naša dva štopera zajedno. Pa onda dođeš do zaključka da mi možda imamo jednu prosječnu ekipu uz par izuzetaka pa kažeš pogrešno smo dovodili i dođeš do odgovornosti onoga (trener/uprava) ko ih je dovodio. Hoću da kažem puno je tu vezanih grešaka i svi su umiješani.
Temelj jedne ekipe na terenu je trener. S njim kad ubodeš i sa manje kvaliteta i ulaganja možeš postići bolji rezultat od očekivanog. Mi o našem treneru pojma nemamo i možda smo većina nas uzela zdravo za gotovo da je dobar i da će napraviti pravi tim. Ja se i dalje nadam da jeste jer ne smijem ni pomisliti da nije jer bi nas to odvelo u katastrofu. Dalje, sa premisom da imaš dobrog trenera pretpostavljaš da i igrači koji su dovedeni su po njegovom izboru i koncepciji, ako nije tako rađeno već imaš fail. Pa ideš dalje, pa kažeš eto trener zna, dovelo mu se većina od onog što je tražio, ostaje mu još da napravi ekipu koja će se pokazati na terenu. Tako bi to trebalo normalno da ide. Uglavnom puno varijabli i koeficijenata, a na kraju se pika samo rezultat.
Šta imamo mi trenutno. Na terenu očito ne štima. Šta je uzrok? Kad realno pogledaš ništa mi specijalno na terenu ni smo dobili ove sezone, praktično nijednog igrača koji donosi prevagu (zaje.b sa Hervasom i Jahom je tome najviše kumovao), imamo ih nekoliko koji su po meni razočarali i od kojih smo više očekivali, a oni u rangu prosječnih igrača na toj poziciji u ligi, da ih sad ne imenujem svi znate manje-više na koga se odnosi. Osim toga, izgleda da ni atmosfera u svlačionici nije dobra, počne se javljati nepovjerenje, gubitak samopouzdanja, pad autoriteta, razna nezadovoljstva itd. i sve to popraćeno slabim rezultatom. Na odgovornim u klubu je da nađu ispravnu dijagnozu problema jer prava dijagnoza je pola ozdravljenja, da se preuzme zajednička krivica, a ne da se prebacuje na ovog ili onog, da se zbiju redovi, da se zakopaju sujete, da se i eventualni krivci kazne ili odstrane ili barem upozore itd. Bio je Željo sto puta u goroj situaciji po svim segmentima pa se na terenu to nije vidjelo. Zadnji primjer je bio onaj derbi kad smo uzeli 1:0 a najvljivao nam se potop. Što opet ne možemo probati isto. Odigrati hrabro, muški, sa velikim motivom, zainatiti se, prihvatiti činjenicu da je Zrinjski dobra ekipa, ne biti bahat, ne eskivirati, ne sabotirati itd i što da ne na kraju pobjediti. Na krilima te pobjede otići u Zenicu i opet sve isto gore nabrojano donjeti tri boda i eto nas opet u vrhu.

Okolele
Kontakt:

čet avg 18, 2016 2:08 pm

Hahaha gdje ovog Mustafu Sandala nadjoste.. :rofl:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Qwerty_1987
Kontakt:

čet avg 18, 2016 2:09 pm

Ivetić izgleda ide kod pitara, i sad se iz ove pozicije čini kao neprežaljena zvijezda kad vidim ove naše, al' ko zna možda ove naše Jordi Albe nadođu :mrgreen: :mrgreen: Još kad skontaš da bi ti Ivetić igrao za milju ipo :? :?

LARSSON
Kontakt:

čet avg 18, 2016 2:10 pm

Qwerty_1987 je napisao/la:Ivetić izgleda ide kod pitara, i sad se iz ove pozicije čini kao neprežaljena zvijezda kad vidim ove naše, al' ko zna možda ove naše Jordi Albe nadođu :mrgreen: :mrgreen: Još kad skontaš da bi ti Ivetić igrao za milju ipo :? :?
Jel ti to amazon reko da bi igrao za milju ipo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava