Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 16, 2016 5:28 pm

AsharaK je napisao/la:Ovo je loša situacija, ali ujedno i dobra. Ili će ovo dobro doć, i pregazit ćemo sve odreda, jer će se igrači malo prekontat, ili ćemo past u pizdu lijepe materine. Ja tipujem da će biti ovo prvo. :shisha:
Na forumu jedno po fbu drugo :ganja: :shisha:

dell21
Kontakt:

uto avg 16, 2016 5:30 pm

Bitno je ne kasniti previse za vodecim, valjda ce se prenositi bodovi u ligu za prvaka. Nama je evropa puna kapa ove godine, a kup je dzek pot. Za titulu treba jos bar 2 dobra igraca i ovi da opamete i uihraju.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto avg 16, 2016 5:34 pm

LARS1921 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Ovo je loša situacija, ali ujedno i dobra. Ili će ovo dobro doć, i pregazit ćemo sve odreda, jer će se igrači malo prekontat, ili ćemo past u pizdu lijepe materine. Ja tipujem da će biti ovo prvo. :shisha:
Ono ja tebi da se kopkaš šta je pisac htio reći. :shisha:
Željezničar ante portas !

iggy2377

uto avg 16, 2016 5:47 pm

Elegant je napisao/la:Izgleda nase princeze ne mogu da prate tempo koji ovaj covjek zadaje !

http://www.klix.ba/sport/nogomet/almir- ... /160816056
Sve je covjek fino rekao, procitas izmedzu redova i sve ti je jasno o cemu se radi, jos dodas na to da Kostic i Ljesnik istom teze kao Sefer znaci Evropski trening program i sve ti je cisto kao suza.

iggy2377

uto avg 16, 2016 5:50 pm

Vjeruj mi da sam istog misljenja, uvijek ze stvari desavaju sa razlogom,mozda je ovo jako dobro sto je ovako sve ispalo.Pa sada krenemo da meljemo sve redom.

damirfile
Kontakt:

uto avg 16, 2016 5:51 pm

Zato i jesmo gdje jesmo. Stota liga u evropi igraci idu u prosjecne turske,ceske hrvatske klubove. U 5_6 godina neki igrac iz nase lige ode u malo jacu ligu itd... ja bi njima plate upolovio.

delinjo
Kontakt:

uto avg 16, 2016 5:52 pm

LARS1921 je napisao/la:
varalica moje Larsone
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto avg 16, 2016 5:53 pm

delinjo je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
varalica moje Larsone
poso druže, po cjele dane, ko crnac
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

uto avg 16, 2016 5:53 pm

Šiljak prepolovio platu igračima, al bar znamo gdje idu pare, stigla nova kona u komsiluk

Roberto Baggio
Kontakt:

uto avg 16, 2016 6:04 pm

Znači, Blagojević zbog kretenske reakcije, "trenutak nepažnje", na teren se vraća tek u 9. kolu, 17. septembra, za ravno mjesec dana. Bravo, majstore! :lol:
FK Željezničar 1921

Elegant
Kontakt:

uto avg 16, 2016 6:04 pm

Plaha kona nije za odbacit. :karanje:

Nego da nam je ovako lud šef ...

[video]https://www.youtube.com/watch?v=FVe71PzW1dg[/video]
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u uto avg 16, 2016 6:06 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

uto avg 16, 2016 6:06 pm

Roberto Baggio je napisao/la:Znači, Blagojević zbog kretenske reakcije, "trenutak nepažnje", na teren se vraća tek u 9. kolu, 17. septembra, za ravno mjesec dana. Bravo, majstore! :lol:
kažem ja i bajram spojio...
gradi željo boli te *****

salle86
Kontakt:

uto avg 16, 2016 6:10 pm

ChWilla je napisao/la:
Roberto Baggio je napisao/la:Znači, Blagojević zbog kretenske reakcije, "trenutak nepažnje", na teren se vraća tek u 9. kolu, 17. septembra, za ravno mjesec dana. Bravo, majstore! :lol:
jbg
mesčini sam jedini ja kojem je od svih naših Jovan najdraži igrač
ne sporim kvaliete i profesionalnost Miroslava, pa i Ivana, ali nekako mi je ćelavac baš drag (valjda imamo isti mentalitet, i ja bih pocrvenio onako hhh)

treba kritikovati ali treba biti i odmjeren, on je nama itekako bitan igrač, na kraju krajeva on je uz memiju jedini igrač koji je "u potpunom vlasništvu" Želje

jbg Jovane, izdrži :D
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

cikazubo
Kontakt:

uto avg 16, 2016 6:16 pm

salle86 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
jbg
mesčini sam jedini ja kojem je od svih naših Jovan najdraži igrač
ne sporim kvaliete i profesionalnost Miroslava, pa i Ivana, ali nekako mi je ćelavac baš drag (valjda imamo isti mentalitet, i ja bih pocrvenio onako hhh)

treba kritikovati ali treba biti i odmjeren, on je nama itekako bitan igrač, na kraju krajeva on je uz memiju jedini igrač koji je "u potpunom vlasništvu" Želje

jbg Jovane, izdrži :D
On je pokazao veliko nepostovanje prema klubu onakvim ponasanjem, u Zenici se moglo i nekako tolerisati jer su to grupno odradili, ali nakon 3 utakmice suspenzije onakvu glupost napravit je bezobrazno do bola. Ostavlja ekipu bez glavnog igraca u vezi ukupno 6 utakmica u tako kratkom periodu, uprava treba spucat zestoku novcanu kaznu, a vremena za razmisljanje sad svakako ima..

ChWilla
Kontakt:

uto avg 16, 2016 6:19 pm

u tome i jeste problem, što je jedan od najbitnijih igrača a dobija dvije suspenzije zaredom po tri utakmice, koje su se itekako mogle izbjeći.
gradi željo boli te *****

addyno1
Kontakt:

uto avg 16, 2016 6:20 pm

iggy2377 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Izgleda nase princeze ne mogu da prate tempo koji ovaj covjek zadaje !

http://www.klix.ba/sport/nogomet/almir- ... /160816056
Sve je covjek fino rekao, procitas izmedzu redova i sve ti je jasno o cemu se radi, jos dodas na to da Kostic i Ljesnik istom teze kao Sefer znaci Evropski trening program i sve ti je cisto kao suza.
joj svi vi fizicka sprema, trening....mi smo mozda fizicki najspremnija ekipa u ligi, ali kakve koristi kad nemamo igru, akciju...nemas igraca da napravi dribling i visak igraca, kad ti bekovi igraju do centra, i kad odu nemas zadnjih veznih da zatvore rupu. na postavljenu odbranu mi slucajno mozemo dati go.
kad sam gledao presing zrinjskog protiv slobode, nas presing izgleda smijesno

LARSSON
Kontakt:

uto avg 16, 2016 6:21 pm

zato kad mi njih pritisnemo u subotu :karanje: :lol:

salle86
Kontakt:

uto avg 16, 2016 6:22 pm

cikazubo je napisao/la:On je pokazao veliko nepostovanje prema klubu onakvim ponasanjem, u Zenici se moglo i nekako tolerisati jer su to grupno odradili, ali nakon 3 utakmice suspenzije onakvu glupost napravit je bezobrazno do bola. Ostavlja ekipu bez glavnog igraca u vezi ukupno 6 utakmica u tako kratkom periodu, uprava treba spucat zestoku novcanu kaznu, a vremena za razmisljanje sad svakako ima..
jbg, svi drugačije vidimo određene stvari
u zenici realno bilo je šta je bilo, tad su ovi naši "huligani" bili branioci kluba
pa se onda priča promjenila, na kraju ispadoše da su obrukali klub
a jesu
no mijenjamo i mi ploče počesto

a sad, ovaj crveni
ne opravdavam ali shvatam
ipak kako već ranije napisah, vazda volim vidjeti da neko onako reaguje jer pokazuje da mu je krivo kad ne ide
nego da je hladnokrvan
to što je pogrešan način, a jbg ... prenese čovjeka
niko ne bi hladne glave tako reagovao
i mi navijači a i "navijači" komentarišemo sa tribina, psujemo, gluposti pričamo
a kad bi stao licem u lice sa nekim igračem ne bi mu psovao
ako me razumiješ
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

cala
Kontakt:

uto avg 16, 2016 6:23 pm

Elegant je napisao/la:Plaha kona nije za odbacit. :karanje:

Nego da nam je ovako lud šef ...

[video]https://www.youtube.com/watch?v=FVe71PzW1dg[/video]
Miske intervenisi!

sajo10
Kontakt:

uto avg 16, 2016 6:23 pm

Ja da sam trener (koliko god Blagojevic bio dobar) meni Jovan nebi vise igrao do zimske pauze posle ovoga. A cak bi razmisljao i o prodaji ako ima imalo ozbiljna ponuda na zimu. Dosta je ovakvog ponasanja..
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u uto avg 16, 2016 6:25 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava