Na forumu jedno po fbu drugoAsharaK je napisao/la:Ovo je loša situacija, ali ujedno i dobra. Ili će ovo dobro doć, i pregazit ćemo sve odreda, jer će se igrači malo prekontat, ili ćemo past u pizdu lijepe materine. Ja tipujem da će biti ovo prvo.

Na forumu jedno po fbu drugoAsharaK je napisao/la:Ovo je loša situacija, ali ujedno i dobra. Ili će ovo dobro doć, i pregazit ćemo sve odreda, jer će se igrači malo prekontat, ili ćemo past u pizdu lijepe materine. Ja tipujem da će biti ovo prvo.
Ono ja tebi da se kopkaš šta je pisac htio reći.LARS1921 je napisao/la:Na forumu jedno po fbu drugoAsharaK je napisao/la:Ovo je loša situacija, ali ujedno i dobra. Ili će ovo dobro doć, i pregazit ćemo sve odreda, jer će se igrači malo prekontat, ili ćemo past u pizdu lijepe materine. Ja tipujem da će biti ovo prvo.![]()
Sve je covjek fino rekao, procitas izmedzu redova i sve ti je jasno o cemu se radi, jos dodas na to da Kostic i Ljesnik istom teze kao Sefer znaci Evropski trening program i sve ti je cisto kao suza.Elegant je napisao/la:Izgleda nase princeze ne mogu da prate tempo koji ovaj covjek zadaje !
http://www.klix.ba/sport/nogomet/almir- ... /160816056
Vjeruj mi da sam istog misljenja, uvijek ze stvari desavaju sa razlogom,mozda je ovo jako dobro sto je ovako sve ispalo.Pa sada krenemo da meljemo sve redom.AsharaK je napisao/la:Ovo je loša situacija, ali ujedno i dobra. Ili će ovo dobro doć, i pregazit ćemo sve odreda, jer će se igrači malo prekontat, ili ćemo past u pizdu lijepe materine. Ja tipujem da će biti ovo prvo.
varalica moje LarsoneLARS1921 je napisao/la:Na forumu jedno po fbu drugoAsharaK je napisao/la:Ovo je loša situacija, ali ujedno i dobra. Ili će ovo dobro doć, i pregazit ćemo sve odreda, jer će se igrači malo prekontat, ili ćemo past u pizdu lijepe materine. Ja tipujem da će biti ovo prvo.![]()
poso druže, po cjele dane, ko crnacdelinjo je napisao/la:varalica moje LarsoneLARS1921 je napisao/la:Na forumu jedno po fbu drugoAsharaK je napisao/la:Ovo je loša situacija, ali ujedno i dobra. Ili će ovo dobro doć, i pregazit ćemo sve odreda, jer će se igrači malo prekontat, ili ćemo past u pizdu lijepe materine. Ja tipujem da će biti ovo prvo.![]()
kažem ja i bajram spojio...Roberto Baggio je napisao/la:Znači, Blagojević zbog kretenske reakcije, "trenutak nepažnje", na teren se vraća tek u 9. kolu, 17. septembra, za ravno mjesec dana. Bravo, majstore!
jbgChWilla je napisao/la:kažem ja i bajram spojio...Roberto Baggio je napisao/la:Znači, Blagojević zbog kretenske reakcije, "trenutak nepažnje", na teren se vraća tek u 9. kolu, 17. septembra, za ravno mjesec dana. Bravo, majstore!
On je pokazao veliko nepostovanje prema klubu onakvim ponasanjem, u Zenici se moglo i nekako tolerisati jer su to grupno odradili, ali nakon 3 utakmice suspenzije onakvu glupost napravit je bezobrazno do bola. Ostavlja ekipu bez glavnog igraca u vezi ukupno 6 utakmica u tako kratkom periodu, uprava treba spucat zestoku novcanu kaznu, a vremena za razmisljanje sad svakako ima..salle86 je napisao/la:jbgChWilla je napisao/la:kažem ja i bajram spojio...Roberto Baggio je napisao/la:Znači, Blagojević zbog kretenske reakcije, "trenutak nepažnje", na teren se vraća tek u 9. kolu, 17. septembra, za ravno mjesec dana. Bravo, majstore!
mesčini sam jedini ja kojem je od svih naših Jovan najdraži igrač
ne sporim kvaliete i profesionalnost Miroslava, pa i Ivana, ali nekako mi je ćelavac baš drag (valjda imamo isti mentalitet, i ja bih pocrvenio onako hhh)
treba kritikovati ali treba biti i odmjeren, on je nama itekako bitan igrač, na kraju krajeva on je uz memiju jedini igrač koji je "u potpunom vlasništvu" Želje
jbg Jovane, izdrži
joj svi vi fizicka sprema, trening....mi smo mozda fizicki najspremnija ekipa u ligi, ali kakve koristi kad nemamo igru, akciju...nemas igraca da napravi dribling i visak igraca, kad ti bekovi igraju do centra, i kad odu nemas zadnjih veznih da zatvore rupu. na postavljenu odbranu mi slucajno mozemo dati go.iggy2377 je napisao/la:Sve je covjek fino rekao, procitas izmedzu redova i sve ti je jasno o cemu se radi, jos dodas na to da Kostic i Ljesnik istom teze kao Sefer znaci Evropski trening program i sve ti je cisto kao suza.Elegant je napisao/la:Izgleda nase princeze ne mogu da prate tempo koji ovaj covjek zadaje !
http://www.klix.ba/sport/nogomet/almir- ... /160816056
jbg, svi drugačije vidimo određene stvaricikazubo je napisao/la:On je pokazao veliko nepostovanje prema klubu onakvim ponasanjem, u Zenici se moglo i nekako tolerisati jer su to grupno odradili, ali nakon 3 utakmice suspenzije onakvu glupost napravit je bezobrazno do bola. Ostavlja ekipu bez glavnog igraca u vezi ukupno 6 utakmica u tako kratkom periodu, uprava treba spucat zestoku novcanu kaznu, a vremena za razmisljanje sad svakako ima..
Miske intervenisi!Elegant je napisao/la:Plaha kona nije za odbacit.
Nego da nam je ovako lud šef ...
[video]https://www.youtube.com/watch?v=FVe71PzW1dg[/video]
Ja da sam trener (koliko god Blagojevic bio dobar) meni Jovan nebi vise igrao do zimske pauze posle ovoga. A cak bi razmisljao i o prodaji ako ima imalo ozbiljna ponuda na zimu. Dosta je ovakvog ponasanja..Roberto Baggio je napisao/la:Znači, Blagojević zbog kretenske reakcije, "trenutak nepažnje", na teren se vraća tek u 9. kolu, 17. septembra, za ravno mjesec dana. Bravo, majstore!