Uđoh na anamo onaj forum nakon sto godina, nikad nisam bio registrovan tamo, ali sam redovno čitao prije. Ljudi moji šta je ono. Kakve bljuvotine i nebuloze se pišu s ciljem da se ocrne ljudi iz kluba, malo je reći da sam frapiran. Par nickova namjenski registrovanih da unose nemir među navijače, a sve ne bi li ih okrenuli protiv Uprave. Ovo pišem ovdje, pošto znam da čitaju i ovaj forum, a ne želim da se registrujem na onaj ni u ludilu da ne bih ograjisao. Poruka za njih je - gospodo draga, neće vam proći, pipe su zavrnute i ne misle se odvrtati u skorije vrijeme. Ljudi rade časno i pošteno svoj posao, vole ovaj klub i imaju cilj da ga dignu na jedan veći nivo na kojem dosad nismo bili. Ko ne vidi velike pomake u organizaciji, taj je ili lud ili bezobrazan i ima neke druge ciljeve. Imali su i loših poteza, promašaja, to niko ne spori, ali greške su sastavni dio posla koji obavljaju i prvi ja ću ukazati na propuste, ali se ašćare vidi kad je nekome u cilju da ima kritiku u cilju napredovanja, a kad da unosi nemir. Puna podrška Upravi i nastavite ovaj klub voditi debelim koracima naprijed.
Halalite ako ovome nije mjesto ovdje, ali imao sam potrebu da ovo napišem.