Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dr. Adzem
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 09, 2016 4:08 pm

Sta je sa tim Lamahom kako on nemoze naci klub?
Cuva Bog Zelju svog!

ono.na
Kontakt:

uto avg 09, 2016 4:08 pm

Ne znam sta fali da eventualno Beganovic i ovu tekmu proba na krilu, ako vec Lazic nije spreman.

Da je Halvadzic aman nesto kao sto neki potenciraju do sad bi odigrao 10tak tekmi. Mora da nije jos na zadovoljavajucem nivou, a sad mu i Zeric konkurencija na krilu.

Ne osporavam sad tehniku, skolu itd. Ali za ove nase oranice treba imati damu, agresivnost.. Ili si jedan od ona 2-3 sto igraju gdje god da ih stavis, ili si jedan od onih 7-8 sto smetaju, ali znaju kako se smeta.
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto avg 09, 2016 4:11 pm

Iako ce tako vjerovatno poceti, puhace po lijevoj strani opasno..

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto avg 09, 2016 4:12 pm

ne bih rekao da će puhat na lijevoj sa Husićem i Beganovićem :)
Željezničar ante portas !

Hurmasica
Kontakt:

uto avg 09, 2016 4:18 pm

Ma dobro nije sad to toliko ni puhalo protiv Širokog, sem kod onih kontranapada ali jbg, mora i toga biti. Druga je stvar što na desnoj strani ti imaš Sinišu na beku ali i Bosketa koji se zna vratiti u defanzivu, pomoći Siniši pa je to malo i teže probiti protivniku. Na drugoj strani imaš Dženisa koji zna malo više izletiti naprijed, ispasti, i onda ostane Bevab sam na toj strani ali daleko od toga da je to bilo nešto kriminalno.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

fk1921

uto avg 09, 2016 4:19 pm

Vi ovdje pisete ko je igrao na treningu kakva ce nam formacija biti i ko ce prvu igrat protiv slobode, BRAVO MOMCI TAKO SE TO RADI JAVNO DA STO LAKSE SLOBODA DODJE DO POBJEDE, pu **** te zivot
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Hadzijalagic
Kontakt:

uto avg 09, 2016 4:25 pm

:rofl1:
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

irfo

uto avg 09, 2016 4:27 pm

fk1921 je napisao/la:Vi ovdje pisete ko je igrao na treningu kakva ce nam formacija biti i ko ce prvu igrat protiv slobode, BRAVO MOMCI TAKO SE TO RADI JAVNO DA STO LAKSE SLOBODA DODJE DO POBJEDE, pu **** te zivot
Upravu si, ako je vec ogradjen pomocni da se ne bi gledalo, onda stvarno ne treba ovdje danima prije utakmice pisat koji ce sastav igrati

cikazubo
Kontakt:

uto avg 09, 2016 4:28 pm

Jbt udje neko od tuzlka na forum i vidi sve sta se uigravalo za sutra, sva 3 kola ste dan dva unaprijed napisali sastav, koji vam je ba, pa nek se bar napate da saznaju..

fk1921

uto avg 09, 2016 4:29 pm

arelinho je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:Vi ovdje pisete ko je igrao na treningu kakva ce nam formacija biti i ko ce prvu igrat protiv slobode, BRAVO MOMCI TAKO SE TO RADI JAVNO DA STO LAKSE SLOBODA DODJE DO POBJEDE, pu **** te zivot
E čuj da lakše dođe do pobjede. :rofl1: :klanjase2: Jesi ozbiljan molim te reci mi?
Da ozbiljan sam, ljudi zatvorili pomocni teren da se mogu pipremiti za utakmicu da ama bas niko ne zna kakva ce nam postava biti a vi iz utakmice u utakmicu pisete po forumu. Ovo je javni forum i ja ne bi niposto rizikovao sve da postoji 1% sanse da neko iz tima slobode prati nas forum.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

LARSSON
Kontakt:

uto avg 09, 2016 4:29 pm

Prati Husref forum, on je ovaj Anarky, i prema forumu će napraviti sastav

ChWilla
Kontakt:

uto avg 09, 2016 4:30 pm

ljudi husref je na drugoj strani, nije hurta ili kolar...
gradi željo boli te *****

Grbavica
Kontakt:

uto avg 09, 2016 4:30 pm

arelinho je napisao/la:
E čuj da lakše dođe do pobjede. :rofl1: :klanjase2: Jesi ozbiljan molim te reci mi?
Husref se upravo registrovo na forum...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

salle86
Kontakt:

uto avg 09, 2016 4:31 pm

e jbg drug
:rofl1: :rofl1: :rofl1:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

fk1921

uto avg 09, 2016 4:31 pm

ChWilla je napisao/la:ljudi husref je na drugoj strani, nije hurta ili kolar...
Kazem sve da ima 1% sanse da neko nas forum prati ja ne bi se usudio da pisem nanforumu sto sam vidio na treningu. Tuzno.
04.03.2015

ChWilla
Kontakt:

uto avg 09, 2016 4:33 pm

fk1921 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ljudi husref je na drugoj strani, nije hurta ili kolar...
Kazem sve da ima 1% sanse da neko nas forum prati ja ne bi se usudio da pisem nanforumu sto sam vidio na treningu. Tuzno.
ja hoću da kažem da ne vjerujem da je on i bez foruma išta prepustio slučaju...
gradi željo boli te *****

fk1921

uto avg 09, 2016 4:33 pm

A pitanje za vas, Bgt imatel vi oametnijeg posla nego da idete na trening koji je zatvoren za javnost i da stonprije saznate ko ce nam prvu postacu igrat? Sta vi imate od tog? Jel nase da navijamo i podrzimo klub a ne da gueamo nos gdje nam nijr mjesto?
04.03.2015

Hurmasica
Kontakt:

uto avg 09, 2016 4:36 pm

Ćeman- Duraković-Toskas-Osmanković-Jahić; Šećerović-Blagojević-Halvadžić-Memija; Pozder-Lendrić to je to za sutra, sretno Željo!

Ovo je sastav za Husrefa nemoj da bi ko izd'o. :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

fk1921

uto avg 09, 2016 4:36 pm

arelinho je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:A pitanje za vas, Bgt imatel vi oametnijeg posla nego da idete na trening koji je zatvoren za javnost i da stonprije saznate ko ce nam prvu postacu igrat? Sta vi imate od tog? Jel nase da navijamo i podrzimo klub a ne da gueamo nos gdje nam nijr mjesto?
Što bi vala morao ići na trening kad sve vidim sa prozora. :lol: :lol: Hoćeš da ti kažem šta su juče radili na treningu? :lol: :lol:
Ne zanima me nit sam ikog pitao otkakonje trening zatvorrn za javnost, s razlogom je zatvoren i znaju se koji su to
04.03.2015

Elegant
Kontakt:

uto avg 09, 2016 4:38 pm

Hurmasica je napisao/la:Ćeman- Duraković-Toskas-Osmanković-Jahić; Šećerović-Blagojević-Halvadžić-Memija; Pozder-Lendrić to je to za sutra, sretno Željo!

Ovo je sastav za Husrefa nemoj da bi ko izd'o. :mrgreen:
Sutra ce Kostic da iznenadi sa Dadom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava