Upravu si, ako je vec ogradjen pomocni da se ne bi gledalo, onda stvarno ne treba ovdje danima prije utakmice pisat koji ce sastav igratifk1921 je napisao/la:Vi ovdje pisete ko je igrao na treningu kakva ce nam formacija biti i ko ce prvu igrat protiv slobode, BRAVO MOMCI TAKO SE TO RADI JAVNO DA STO LAKSE SLOBODA DODJE DO POBJEDE, pu **** te zivot
Da ozbiljan sam, ljudi zatvorili pomocni teren da se mogu pipremiti za utakmicu da ama bas niko ne zna kakva ce nam postava biti a vi iz utakmice u utakmicu pisete po forumu. Ovo je javni forum i ja ne bi niposto rizikovao sve da postoji 1% sanse da neko iz tima slobode prati nas forum.arelinho je napisao/la:E čuj da lakše dođe do pobjede.fk1921 je napisao/la:Vi ovdje pisete ko je igrao na treningu kakva ce nam formacija biti i ko ce prvu igrat protiv slobode, BRAVO MOMCI TAKO SE TO RADI JAVNO DA STO LAKSE SLOBODA DODJE DO POBJEDE, pu **** te zivot![]()
Jesi ozbiljan molim te reci mi?
Husref se upravo registrovo na forum...arelinho je napisao/la:E čuj da lakše dođe do pobjede.fk1921 je napisao/la:Vi ovdje pisete ko je igrao na treningu kakva ce nam formacija biti i ko ce prvu igrat protiv slobode, BRAVO MOMCI TAKO SE TO RADI JAVNO DA STO LAKSE SLOBODA DODJE DO POBJEDE, pu **** te zivot![]()
Jesi ozbiljan molim te reci mi?
e jbg drugfk1921 je napisao/la:Vi ovdje pisete ko je igrao na treningu kakva ce nam formacija biti i ko ce prvu igrat protiv slobode, BRAVO MOMCI TAKO SE TO RADI JAVNO DA STO LAKSE SLOBODA DODJE DO POBJEDE, pu **** te zivot
Kazem sve da ima 1% sanse da neko nas forum prati ja ne bi se usudio da pisem nanforumu sto sam vidio na treningu. Tuzno.ChWilla je napisao/la:ljudi husref je na drugoj strani, nije hurta ili kolar...
ja hoću da kažem da ne vjerujem da je on i bez foruma išta prepustio slučaju...fk1921 je napisao/la:Kazem sve da ima 1% sanse da neko nas forum prati ja ne bi se usudio da pisem nanforumu sto sam vidio na treningu. Tuzno.ChWilla je napisao/la:ljudi husref je na drugoj strani, nije hurta ili kolar...
Ne zanima me nit sam ikog pitao otkakonje trening zatvorrn za javnost, s razlogom je zatvoren i znaju se koji su toarelinho je napisao/la:Što bi vala morao ići na trening kad sve vidim sa prozora.fk1921 je napisao/la:A pitanje za vas, Bgt imatel vi oametnijeg posla nego da idete na trening koji je zatvoren za javnost i da stonprije saznate ko ce nam prvu postacu igrat? Sta vi imate od tog? Jel nase da navijamo i podrzimo klub a ne da gueamo nos gdje nam nijr mjesto?![]()
Hoćeš da ti kažem šta su juče radili na treningu?
![]()
Sutra ce Kostic da iznenadi sa Dadom.Hurmasica je napisao/la:Ćeman- Duraković-Toskas-Osmanković-Jahić; Šećerović-Blagojević-Halvadžić-Memija; Pozder-Lendrić to je to za sutra, sretno Željo!
Ovo je sastav za Husrefa nemoj da bi ko izd'o.