Vidoviti talijan i saradniciChWilla je napisao/la:talijan čita igru k'o da ima stotine pravih utakmica u nogama. a nema ni 20...

Vidoviti talijan i saradniciChWilla je napisao/la:talijan čita igru k'o da ima stotine pravih utakmica u nogama. a nema ni 20...
Hahahahhahahaahahhahahagavran je napisao/la:Laku noc,odoh 7 dana na zasluzeni odmor,yebo me prst kojim kucam
Neka te ba sa rajomgavran je napisao/la:Laku noc,odoh 7 dana na zasluzeni odmor,yebo me prst kojim kucam
Minjore je napisao/la:Vidoviti talijan i saradniciChWilla je napisao/la:talijan čita igru k'o da ima stotine pravih utakmica u nogama. a nema ni 20...
Zavisi u kojem trenutku pogledaš na taj semaforGoodisonPark je napisao/la:Minjore je napisao/la:Vidoviti talijan i saradniciChWilla je napisao/la:talijan čita igru k'o da ima stotine pravih utakmica u nogama. a nema ni 20...
Njega potpisati na 6 godina ako je moguće, odavno me jedan igrač nije oduševio na Grbavici kao on![]()
Da li ste vi primjetili da vrijeme na semaforu ide puno sporije u odnosu na proljetos?
Al je spor bio a imao je tehnikuKapiten je napisao/la:Eh taj Nuspahic ... Koliko mi se dopao onda protiv Metalurga, a na kraju nista. Povratak u Bihac.
Ide istok uskoro, a igraca imamoLARS1921 je napisao/la:Izradi gavran pravu raju
Nek nam KrajPrice baci šta
BlwD je napisao/la:Da se i ja ukljucim u ovaj trend. Nije nesto specijalno al nije mi se dalo bolje
KrajPrice je napisao/la:Ide istok uskoro, a igraca imamoLARS1921 je napisao/la:Izradi gavran pravu raju
Jel ovo igraca u mnozini, kao niko nam vise ne treba ili imamo tog jednog kojeg cekamo?KrajPrice je napisao/la:Ide istok uskoro, a igraca imamoLARS1921 je napisao/la:Izradi gavran pravu raju