mali plavisa je napisao/la:Ok druze tebi dobar,meni ne!Kapiten je napisao/la:sto ? dobar je vojvodic basmali plavisa je napisao/la:Ja se samo obradovat mogu A.O.!Vojvodic nidje veze!

mali plavisa je napisao/la:Ok druze tebi dobar,meni ne!Kapiten je napisao/la:sto ? dobar je vojvodic basmali plavisa je napisao/la:Ja se samo obradovat mogu A.O.!Vojvodic nidje veze!
on zna sta je nasa liga. Sta ce mi neki slovenci tamo Prašinarimali plavisa je napisao/la:Ok druze tebi dobar,meni ne!Kapiten je napisao/la:sto ? dobar je vojvodic basmali plavisa je napisao/la:Ja se samo obradovat mogu A.O.!Vojvodic nidje veze!
Elegant je napisao/la:Ajzea je napisao/la:: 1921, Ajzea, Brkoo, cala, Charlie Sheen, cikazubo, cipiripi, DANAN, darkness, delinjo, dell21, EdisMulalic, fcz, fk1921, flux, Format, Google [Bot], Hurmasica, iggy2377, ismetomeragic, IvanOsim, KrajPrice, Krips, mali plavisa, manijak_do_kraja, Okolele, omladina1921zeljina, pile87, rodrigo87, shzna, sofronije, staaarinavijac, U2002C, zeka_tm87, ž'21 and 60 guests
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svi znaju da imam najbolju robu.
Ja napisah koga bih volio,a o tim Pasinarma veze nemam!Kapiten je napisao/la:on zna sta je nasa liga. Sta ce mi neki slovenci tamo Prašinarimali plavisa je napisao/la:Ok druze tebi dobar,meni ne!Kapiten je napisao/la: sto ? dobar je vojvodic bas
Je li noviji?sergejevic je napisao/la:Prodajem golfa.
ma zajebavam se, naravno...mali plavisa je napisao/la: Ja napisah koga bih volio,a o tim Pasinarma veze nemam!