Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

TheSvenderMan
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 08, 2016 12:18 am

rodrigo87 je napisao/la:Ne seri da mu je rodjendan ???? idu tri komada u srijedu
Jasta je, valjda nece pretjerat sa slavljem

Sent from my iPhone using Tapatalk

1921.ba
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:19 am

ajmo brzo 2 igraca za ligu prognozera :D javite seee
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

cikazubo
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:32 am

fk1921 je napisao/la:Mene jedino brine teren, inace teren im nije ravan, grbav katastrofa, odskakuce lopta :/
Teren im je fuj, ja uzivo nisam mogao vjerovati koliko je neravan, na tv-u izgleda okej jer je fino travnat, al tek kad sam pravo vidio uvjerio sam se da je bas neravan narocito po bokovima umaju udubljenja koja ti nikako ne mogu dopustiti skroz cist pas i tecnu igru vec se moras navic na to.

fk1921

pon avg 08, 2016 12:33 am

cikazubo je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:Mene jedino brine teren, inace teren im nije ravan, grbav katastrofa, odskakuce lopta :/
Teren im je fuj, ja uzivo nisam mogao vjerovati koliko je neravan, na tv-u izgleda okej jer je fino travnat, al tek kad sam pravo vidio uvjerio sam se da je bas neravan narocito po bokovima umaju udubljenja koja ti nikako ne mogu dopustiti skroz cist pas i tecnu igru vec se moras navic na to.
Slazem se, sranje je teren, katastrofa...nadam se da ce savez jednog dana uvesti rigorozne mjere sto se tice terena.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

LARSSON
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:35 am

Okolele
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:36 am

Protiv Slobode

Kjosevski---Siniša,Aco,Boccacini,Bevab----Miroslav,Uglješa,Blagoje,Lazić----Lendrić,Nikolić
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

fk1921

pon avg 08, 2016 12:39 am

Okolele je napisao/la:Protiv Slobode

Kjosevski---Siniša,Aco,Boccacini,Bevab----Miroslav,Uglješa,Blagoje,Lazić----Lendrić,Nikolić
:palacgore: samo mislim da ce Ugljesa uci u drugom poluvremenu, lud je Ugljesa plane covjek u sec i odma bi da se pobije :rofl:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

exbabilon
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:45 am

Ja bih se u ovoj utakmici rado vratio na 4-5-1

Veca -- Sinisa, Aco, Talijan, Bevab--- Miroslav, Ugljesa, Secer, Blagojevic, Bekric --- Lendric

Mislim da bi ih pojeli na sredini, a Lendric bi iz jedne sanse zabio dva gola.

addyno1
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:46 am

exbabilon je napisao/la:Sto nas duze smatraju prosjecnim, vece su nam sanse. Zapamtite to. Sto nas manje analiziraju i sto nas se manje pribojavaju, vece su nam sanse. Ove izjave nam nece nastetiti, mogu nas samo podstaci da budemo jos bolji. Kamo srece da Husref ovo gleda i pomisli da smo losi, eto molim te Boze da Husref misli da smo prosjecna ekipa.

Opet kazem, Kolar je dao navijacku izjavu na poluvremenu, a objektino i nismo bili za neku pohvalu u prvom poluvremenu protiv Olimpica. Poslije se nije posuo pepelom iako je trebalo biti 5:0, ostao je dosljedan sebi iako to nije bilo objektivno.
Kemo sam kaze da je gledao samo drugo poluvrijeme, da sam i ja gledao rekao bih pa eto, Zeljo imao vise srece, oni nisu iskoristili svoje sanse, mi svoju jesmo i eto. Mali Marin je rekao da smo bili bas bolji prvo poluvrijeme, kasnije malo srece imali, ovi nisu dali go i priveli tekmu kraju. Nije bas da su nas napljuvali zestoko. S tim sto Kemo treba biti posten pa reci nisam kompetentan da dajem svoje misljenje, gledao sam pola utakmice, al hajd.. svakako kod nas svi pricaju najvise o onome o cemu pojma nemaju.
Objektivno svi su gledali derbi u kojem se nije imalo sta vidjeti od nas osim da smo super spremni fizicki, valjda ce nas sto duze posmatrati kroz prizmu lose odigranog derbija.

Jos jednom molim Boga da Husref poslusa malo Kemu i Kolara i da sprema ekipu za igru protiv prosjecnog Zelje.
:palacgore:

samo sto Huref nece nas podcijeniti budite sigurni. Kemo je poltron koji se sad uvlaci pitarima u guzicu jer konta da Hurtic nece dugo jos. Kolar je seoski trener i ne treba te izjave ni komentarisati.
Nama treba da je jasno da ce svi biti protiv nas. Dovodis najbolje igrace, imas finansijsku sigurnost, upravu koja ustrojava klub po evropskim standardima, ulazes u stadion, itd. Zavist je cudo, zato se trebamo samo baviti sobom i ne obracati paznju na Keme, Kolare, Bogije i sve slicne njima. Gurati ovu viziju nase uprave, podrzavati ekipu.

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 08, 2016 12:46 am

exbabilon je napisao/la:Ja bih se u ovoj utakmici rado vratio na 4-5-1

Veca -- Sinisa, Aco, Talijan, Bevab--- Miroslav, Ugljesa, Secer, Blagojevic, Bekric --- Lendric

slika

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

tm8782
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:48 am

addyno1 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Sto nas duze smatraju prosjecnim, vece su nam sanse. Zapamtite to. Sto nas manje analiziraju i sto nas se manje pribojavaju, vece su nam sanse. Ove izjave nam nece nastetiti, mogu nas samo podstaci da budemo jos bolji. Kamo srece da Husref ovo gleda i pomisli da smo losi, eto molim te Boze da Husref misli da smo prosjecna ekipa.

Opet kazem, Kolar je dao navijacku izjavu na poluvremenu, a objektino i nismo bili za neku pohvalu u prvom poluvremenu protiv Olimpica. Poslije se nije posuo pepelom iako je trebalo biti 5:0, ostao je dosljedan sebi iako to nije bilo objektivno.
Kemo sam kaze da je gledao samo drugo poluvrijeme, da sam i ja gledao rekao bih pa eto, Zeljo imao vise srece, oni nisu iskoristili svoje sanse, mi svoju jesmo i eto. Mali Marin je rekao da smo bili bas bolji prvo poluvrijeme, kasnije malo srece imali, ovi nisu dali go i priveli tekmu kraju. Nije bas da su nas napljuvali zestoko. S tim sto Kemo treba biti posten pa reci nisam kompetentan da dajem svoje misljenje, gledao sam pola utakmice, al hajd.. svakako kod nas svi pricaju najvise o onome o cemu pojma nemaju.
Objektivno svi su gledali derbi u kojem se nije imalo sta vidjeti od nas osim da smo super spremni fizicki, valjda ce nas sto duze posmatrati kroz prizmu lose odigranog derbija.

Jos jednom molim Boga da Husref poslusa malo Kemu i Kolara i da sprema ekipu za igru protiv prosjecnog Zelje.
:palacgore:

samo sto Huref nece nas podcijeniti budite sigurni. Kemo je poltron koji se sad uvlaci pitarima u guzicu jer konta da Hurtic nece dugo jos. Kolar je seoski trener i ne treba te izjave ni komentarisati.
Nama treba da je jasno da ce svi biti protiv nas. Dovodis najbolje igrace, imas finansijsku sigurnost, upravu koja ustrojava klub po evropskim standardima, ulazes u stadion, itd. Zavist je cudo, zato se trebamo samo baviti sobom i ne obracati paznju na Keme, Kolare, Bogije i sve slicne njima. Gurati ovu viziju nase uprave, podrzavati ekipu.
Bas tako...

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

addyno1
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:49 am

dobra formacija samo sto bi Bekric morao onda igrat na lijevom krilu.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:49 am

Ja msm da ce Secer i Ugljesa u sredinu, a Blagoje opet lijevo
Ova utakmica ce nam biti najteza u ovih prvih 11 kola. Pravi ispit za ekipu i trenera.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

ž'21
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:50 am

addyno1 je napisao/la:

Blagojevic je tu da igra sve sto Kostic trazi od njega :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:56 am

Auuu bilo bi makse otale procu krozate...

exbabilon
Kontakt:

addyno1 je napisao/la:

Sto da ne, igrao je na pripremama. Moze i Blagojevic igrati lijevo pa ulaziti u sredinu, a Bekric da bude iza Lendrica. Znam samo da se Zeba i Ordagic ne bi vidjeli pored Ugljese, Secera i Blagojevica. Sinisa i Miroslav ustopaju Subica i Veselinovica, Talijan i Aco Karica i eto ti recepta za Slobodu.

Vrag

Kemo mi je tako odvratan lik, hinja stara. Nabijem ga na *****. Treba Celik ubiti nogama. Kod 6:0 napadati ko zidovi dok mreze ne popucaju

LARSSON
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:59 am

slika

tm8782
Kontakt:

pon avg 08, 2016 1:00 am

Vrag je napisao/la:Kemo mi je tako odvratan lik, hinja stara. Nabijem ga na *****. Treba Celik ubiti nogama. Kod 6:0 napadati ko zidovi dok mreze ne popucaju
Eh kako se on pokusao prodati kod nekih navijaca i nekih ljudi u upravi moj drug... Drama. Vjeruj mi.

Qwerty_1987
Kontakt:

pon avg 08, 2016 1:00 am

Vrag je napisao/la:Kemo mi je tako odvratan lik, hinja stara. Nabijem ga na *****. Treba Celik ubiti nogama. Kod 6:0 napadati ko zidovi dok mreze ne popucaju
Hahahha kakav si ti kralj slika slika

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava