Jasta je, valjda nece pretjerat sa slavljemrodrigo87 je napisao/la:Ne seri da mu je rodjendan ???? idu tri komada u srijedu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jasta je, valjda nece pretjerat sa slavljemrodrigo87 je napisao/la:Ne seri da mu je rodjendan ???? idu tri komada u srijedu
Teren im je fuj, ja uzivo nisam mogao vjerovati koliko je neravan, na tv-u izgleda okej jer je fino travnat, al tek kad sam pravo vidio uvjerio sam se da je bas neravan narocito po bokovima umaju udubljenja koja ti nikako ne mogu dopustiti skroz cist pas i tecnu igru vec se moras navic na to.fk1921 je napisao/la:Mene jedino brine teren, inace teren im nije ravan, grbav katastrofa, odskakuce lopta :/
Slazem se, sranje je teren, katastrofa...nadam se da ce savez jednog dana uvesti rigorozne mjere sto se tice terena.cikazubo je napisao/la:Teren im je fuj, ja uzivo nisam mogao vjerovati koliko je neravan, na tv-u izgleda okej jer je fino travnat, al tek kad sam pravo vidio uvjerio sam se da je bas neravan narocito po bokovima umaju udubljenja koja ti nikako ne mogu dopustiti skroz cist pas i tecnu igru vec se moras navic na to.fk1921 je napisao/la:Mene jedino brine teren, inace teren im nije ravan, grbav katastrofa, odskakuce lopta :/
Okolele je napisao/la:Protiv Slobode
Kjosevski---Siniša,Aco,Boccacini,Bevab----Miroslav,Uglješa,Blagoje,Lazić----Lendrić,Nikolić
exbabilon je napisao/la:Sto nas duze smatraju prosjecnim, vece su nam sanse. Zapamtite to. Sto nas manje analiziraju i sto nas se manje pribojavaju, vece su nam sanse. Ove izjave nam nece nastetiti, mogu nas samo podstaci da budemo jos bolji. Kamo srece da Husref ovo gleda i pomisli da smo losi, eto molim te Boze da Husref misli da smo prosjecna ekipa.
Opet kazem, Kolar je dao navijacku izjavu na poluvremenu, a objektino i nismo bili za neku pohvalu u prvom poluvremenu protiv Olimpica. Poslije se nije posuo pepelom iako je trebalo biti 5:0, ostao je dosljedan sebi iako to nije bilo objektivno.
Kemo sam kaze da je gledao samo drugo poluvrijeme, da sam i ja gledao rekao bih pa eto, Zeljo imao vise srece, oni nisu iskoristili svoje sanse, mi svoju jesmo i eto. Mali Marin je rekao da smo bili bas bolji prvo poluvrijeme, kasnije malo srece imali, ovi nisu dali go i priveli tekmu kraju. Nije bas da su nas napljuvali zestoko. S tim sto Kemo treba biti posten pa reci nisam kompetentan da dajem svoje misljenje, gledao sam pola utakmice, al hajd.. svakako kod nas svi pricaju najvise o onome o cemu pojma nemaju.
Objektivno svi su gledali derbi u kojem se nije imalo sta vidjeti od nas osim da smo super spremni fizicki, valjda ce nas sto duze posmatrati kroz prizmu lose odigranog derbija.
Jos jednom molim Boga da Husref poslusa malo Kemu i Kolara i da sprema ekipu za igru protiv prosjecnog Zelje.
exbabilon je napisao/la:Ja bih se u ovoj utakmici rado vratio na 4-5-1
Veca -- Sinisa, Aco, Talijan, Bevab--- Miroslav, Ugljesa, Secer, Blagojevic, Bekric --- Lendric
Mislim da bi ih pojeli na sredini, a Lendric bi iz jedne sanse zabio dva gola.
Bas tako...addyno1 je napisao/la:exbabilon je napisao/la:Sto nas duze smatraju prosjecnim, vece su nam sanse. Zapamtite to. Sto nas manje analiziraju i sto nas se manje pribojavaju, vece su nam sanse. Ove izjave nam nece nastetiti, mogu nas samo podstaci da budemo jos bolji. Kamo srece da Husref ovo gleda i pomisli da smo losi, eto molim te Boze da Husref misli da smo prosjecna ekipa.
Opet kazem, Kolar je dao navijacku izjavu na poluvremenu, a objektino i nismo bili za neku pohvalu u prvom poluvremenu protiv Olimpica. Poslije se nije posuo pepelom iako je trebalo biti 5:0, ostao je dosljedan sebi iako to nije bilo objektivno.
Kemo sam kaze da je gledao samo drugo poluvrijeme, da sam i ja gledao rekao bih pa eto, Zeljo imao vise srece, oni nisu iskoristili svoje sanse, mi svoju jesmo i eto. Mali Marin je rekao da smo bili bas bolji prvo poluvrijeme, kasnije malo srece imali, ovi nisu dali go i priveli tekmu kraju. Nije bas da su nas napljuvali zestoko. S tim sto Kemo treba biti posten pa reci nisam kompetentan da dajem svoje misljenje, gledao sam pola utakmice, al hajd.. svakako kod nas svi pricaju najvise o onome o cemu pojma nemaju.
Objektivno svi su gledali derbi u kojem se nije imalo sta vidjeti od nas osim da smo super spremni fizicki, valjda ce nas sto duze posmatrati kroz prizmu lose odigranog derbija.
Jos jednom molim Boga da Husref poslusa malo Kemu i Kolara i da sprema ekipu za igru protiv prosjecnog Zelje.![]()
samo sto Huref nece nas podcijeniti budite sigurni. Kemo je poltron koji se sad uvlaci pitarima u guzicu jer konta da Hurtic nece dugo jos. Kolar je seoski trener i ne treba te izjave ni komentarisati.
Nama treba da je jasno da ce svi biti protiv nas. Dovodis najbolje igrace, imas finansijsku sigurnost, upravu koja ustrojava klub po evropskim standardima, ulazes u stadion, itd. Zavist je cudo, zato se trebamo samo baviti sobom i ne obracati paznju na Keme, Kolare, Bogije i sve slicne njima. Gurati ovu viziju nase uprave, podrzavati ekipu.
dobra formacija samo sto bi Bekric morao onda igrat na lijevom krilu.exbabilon je napisao/la:Ja bih se u ovoj utakmici rado vratio na 4-5-1
Veca -- Sinisa, Aco, Talijan, Bevab--- Miroslav, Ugljesa, Secer, Blagojevic, Bekric --- Lendric
Blagojevic je tu da igra sve sto Kostic trazi od njegaaddyno1 je napisao/la:dobra formacija samo sto bi Bekric morao onda igrat na lijevom krilu.exbabilon je napisao/la:Ja bih se u ovoj utakmici rado vratio na 4-5-1
Sto da ne, igrao je na pripremama. Moze i Blagojevic igrati lijevo pa ulaziti u sredinu, a Bekric da bude iza Lendrica. Znam samo da se Zeba i Ordagic ne bi vidjeli pored Ugljese, Secera i Blagojevica. Sinisa i Miroslav ustopaju Subica i Veselinovica, Talijan i Aco Karica i eto ti recepta za Slobodu.addyno1 je napisao/la:dobra formacija samo sto bi Bekric morao onda igrat na lijevom krilu.exbabilon je napisao/la:Ja bih se u ovoj utakmici rado vratio na 4-5-1
Eh kako se on pokusao prodati kod nekih navijaca i nekih ljudi u upravi moj drug... Drama. Vjeruj mi.Vrag je napisao/la:Kemo mi je tako odvratan lik, hinja stara. Nabijem ga na *****. Treba Celik ubiti nogama. Kod 6:0 napadati ko zidovi dok mreze ne popucaju
Hahahha kakav si ti kraljVrag je napisao/la:Kemo mi je tako odvratan lik, hinja stara. Nabijem ga na *****. Treba Celik ubiti nogama. Kod 6:0 napadati ko zidovi dok mreze ne popucaju