Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 07, 2016 10:42 pm

Sta je to rekao ona budaletina Kemo? On je nama bio izbor za trenera... poluobrazovani trenerski diletant.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

1921.ba
Kontakt:

Haklapuc je napisao/la: Dodaj i mene ako ima mjesta :palacgore:
ubačen. :palacgore:

@pintol već računam na tebe :palacgore:

@ž'21, čim sredim tabele i rezultate a to je do 12 :mrgreen:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

LARSSON
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:Sta je to rekao ona budaletina Kemo? On je nama bio izbor za trenera... poluobrazovani trenerski diletant.
Da je Široki ostavio bolji utisak na njega.

exbabilon
Kontakt:

ned avg 07, 2016 10:46 pm

Covjek pogledao samo drugo poluvrijeme. Ruku na srce prvih 20 minuta mi igrali nismo, naguzili smo se i cekali da ga primimo, ovi ga nisu znali zabiti, uslijedila kazna, poslije drugog gola samo mi igrali, ali eto, to je kao mirna luka i to se ne pika. Objektivno drugo poluvrijeme je bilo bare bare, ako nisu bili i bolji oni, ali zato levat treba apostrofirati da prvo poluvrijeme nije gledao i da ne moze ocijeniti utakmicu kako treba.

fk1921

ned avg 07, 2016 10:47 pm

delinjo je napisao/la:welcome :D
sumnjivo mi je ovo delinjo, ili nekom od forumasa pozelio dobrodoslicu? :D
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

storm_raider
Kontakt:

ned avg 07, 2016 10:48 pm

On se toliko isprovaljivao sa izjavama prva 2 kola, a eto nastavlja i nakon treceg.

Sto se tice Bogicevica, guzicom zatvara vrata. Niti ce on reci nesto spektakularno, niti je pametan za to (doduse mozda nas iznenadi - poceo je nedavno citati knjige), niti je trebao biti u Zelji nakon onog naguravanja sa Acom dok je igrao za Olimpic. Tu je zatvorio vrata Grbavici za mene i opet se neko sjetio da ga dovede u Zelju. Propust je taj transfer definitivno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cikazubo
Kontakt:

ned avg 07, 2016 10:49 pm

Ima li negdje neki snimak navijanja od juce, stvarno je bilo top narocito prvih pola sata a i ona pjesma nova je ekstra.

LARSSON
Kontakt:

ned avg 07, 2016 10:51 pm

cikazubo je napisao/la:Ima li negdje neki snimak navijanja od juce, stvarno je bilo top narocito prvih pola sata a i ona pjesma nova je ekstra.
Imaš snimak utakmice bez komentatora, gledaš tekmu i slušaš navijanje :ganja:

Jaozinho22

ned avg 07, 2016 10:53 pm

Joj Keme brata :lol:
Od Čelika po priči pravi Evropsku ekipu,Zeljo prosjek naravno :kafa:
Mali Marin klasični smogovac, ja mislim da bi prije radio u Preventu za 5 stoja nego došao u Zelju :kafa:
Evo i Kolara stručnjaka :lol:
Misli ako promijeni stajling da će i igru promijenit :mrgreen:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

cikazubo
Kontakt:

ned avg 07, 2016 10:54 pm

LARS1921 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Ima li negdje neki snimak navijanja od juce, stvarno je bilo top narocito prvih pola sata a i ona pjesma nova je ekstra.
Imaš snimak utakmice bez komentatora, gledaš tekmu i slušaš navijanje :ganja:
Moze i ta varijanta, gledao sam reprizu na areni al je zvuk kao da nas je 15 na stadionu, kako su losi prenosi pa ne vidi se ni sta na onim reklamnim panelima pise, a opet su za onaj bht kvalitetom euro sport. Navijanje je stvarno bilo predobro juce, i parola za clanske i nova pjesma, onako treba uvijek raspolozenje da vlada na jugu :D

Haklapuc
Kontakt:

ned avg 07, 2016 10:59 pm

Pogledah još jednom utakmicu u miru i da napišem par crtica:
- kada igramo odbranu jako smo kompaktni, svi igrači su otprilike u 30-40 metara, pa Široki nije uspijevao zadržati loptu duže od 3-4 sekunde. Ono što nisam vidio sinoć, a uočio sam maloprije je to da je Beganović bio izuzetno važan u tom segmentu igre, ganjao je kreatore igre Širokog k'o lud. Moram u defanzivnom dijelu pohvaliti i Blagojevića, baš ima osjećaja za igru momak :palacgore:
- Siniša je odigrao najbolju utakmicu otkako je došao u Želju, odličan i ofanzivno i defanzivno :palacgore:
- Miroslav je imao samo jednu grešku, pri rezultatu 0:0 kada je ušao s krila u sredinu mogao je gurnuti Lendrića u 100% šansu, a on se spetljao i izabrao puno lošije rješenje. Mimo toga odlična utakmica
- Protivniku se jako teško braniti protiv ovakve formacije Želje jer bukvalno ne znaju odakle više možemo napasti. Nije to više kao prošle sezone, daj loptu Miri pa šta on uradi. Lendrić se otkriva u prostor, čeka ili dugi pas ili loptu u for, Nikolić se vraća na eventualni dupli pas, Siniša izuzetno aktivan u napadu, a Miroslav zuji i po krilu i kroz sredinu. Još to lijevo krilo i biće svega. Ovako Kostić igračima koji krpe lijevo krilo daje skroz neke druge zadatke. Ne izgleda ni to loše, ali bi bili puno opasniji s lijevim krilom i Kostić je naravno toga svjestan.
Vezni red Blagojević-Bekrić je funkcionisao izuzetno, odlično se slažu njih dvojica.
- Boccaccini je dobio bukvalno svaki zračni duel sa fizički nadmoćnijim i visočijim Krstanovićem. Općenito je momak jak u duelima i odlično se postavlja.
- Definitivno je dilema da li ostaviti Fejzića ili vratiti Kjosevskog protiv Slobode. Irfan je sve sigurniji i osim onog jednog izlijetanja i čini mi se jednog prekida gdje je krenuo pa stao, svoj posao odradio odlično. Iskreno, ja više naginjem ka tome da Vecu vratimo na gol protiv Viteza.
- U drugom poluvremenu nam se nije desio pad od 15 minuta, nego otprilike duplo manje.

LARSSON
Kontakt:

ned avg 07, 2016 11:00 pm

Čuj hoće da nam zabrane transfere :rofl:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned avg 07, 2016 11:01 pm

Isti taj Kemo je lajao po Makijatu na ovu upravu tako da me ne cudi. Isto vam moze @leon potvrditi zajedno smo sjedili :)

SWRA_1921
Kontakt:

ned avg 07, 2016 11:03 pm

Fejzic po meni nije nista spektakularno odbranio osim te jedne lopte koja ni u kom slucaju nije onako smjela proci pored Bevaba koji je katastrofalno reagovao u onoj situaciji.

Hurmasica
Kontakt:

ned avg 07, 2016 11:04 pm

LARS1921 je napisao/la:Čuj hoće da nam zabrane transfere :rofl:
O čemu ti?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

ned avg 07, 2016 11:04 pm

Hurmasica je napisao/la:
O čemu ti?
Imaš vijest na sinanovom portalu :rofl: :rofl:

Usput ko nije slušao stručnjaka:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=DPu7WVg ... e=youtu.be[/video]

cikazubo
Kontakt:

FK Željezničar

ned avg 07, 2016 11:05 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Fejzic po meni nije nista spektakularno odbranio osim te jedne lopte koja ni u kom slucaju nije onako smjela proci pored Bevaba koji je katastrofalno reagovao u onoj situaciji.
Bgmi odbrane Menalu, Barabanu, Benki su bile top, ali nije lik skoncentrisan sekunde kad su izlasci s gola u pitanju, a i ispucavanja su tanka skroz, ja sam svakako 100% za Vecu al ne treba Fejzu previse pljuvat, skino je u ove tri utakmice 2-3 cista gola.

Da nisam gledao utakmicu slusajuci Kemu mislio bi da je Siroki imao 2-3 stative i precke i da nismo mogli disat cijelo drugo poluvrijeme. Pravi pakas, nudio se ulizivo do prije mjesec dva a sad naravno pljuje svaki put, neka neka samo nek laju, Zeljo je prosjecna ekipa, pa sad Siroki je puno bolji, sljedece kolo ce neka druga izjava biti, a Zeljo ce gazit sve redom do kraja.. Laju kerovi sa svih strana na sve segmente kluba, to mj je samo jasan znak da je sve u najboljem redu. Sto se Bogija tice mrzak mi je lik od one tekme kad je Aci psovao, sad opet pokazuje pravo lice, al otpilice njega klub bez problema, nek ide kod Faika sad svakako da ce se odlicno uklapat.
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u ned avg 07, 2016 11:05 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Hurmasica
Kontakt:

ned avg 07, 2016 11:05 pm

LARS1921 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
O čemu ti?
Imaš vijest na sinanovom portalu :rofl: :rofl:

Usput ko nije slušao stručnjaka:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=DPu7WVg ... e=youtu.be[/video]
Bježi tamo ja kontam nešto ozbiljno :rofl1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

ned avg 07, 2016 11:07 pm

Hurmasica je napisao/la:
Bježi tamo ja kontam nešto ozbiljno :rofl1:
Gdje nije ozbiljno, koliko napredujemo hoće transfere da nam zabrane, zato pokupiti sad sve pa nek se puše :shisha:

Elegant
Kontakt:

ned avg 07, 2016 11:08 pm

Doci ce Celik na red samo polako !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava