Vidiš pičoka da se ušutioAsharaK je napisao/la:gavran je napisao/la:gdje si optimistaAsharaK je napisao/la:Reko sam ja odma, Široki i Sloboda ko plitak potok
daj asocijaciju

Za bumove naletite na chat, naljutit ce se tersovi
Vidiš pičoka da se ušutioAsharaK je napisao/la:gavran je napisao/la:gdje si optimistaAsharaK je napisao/la:Reko sam ja odma, Široki i Sloboda ko plitak potok
daj asocijaciju
Roland Lamah, ima 5 trofeja.gavran je napisao/la:AsharaK je napisao/la:gavran je napisao/la: gdje si optimista
daj asocijaciju
pet
Pjanic broj 5AsharaK je napisao/la:Roland Lamah, ima 5 trofeja.gavran je napisao/la:AsharaK je napisao/la:
daj asocijaciju
pet
Fulio si brate, ja znam sta je u pitanju al necu iznjeti data je rijec za mene svetinjaAsharaK je napisao/la:Roland Lamah, ima 5 trofeja.gavran je napisao/la:AsharaK je napisao/la:
daj asocijaciju
pet
Lijepo je potomka ovako vidjetiHurmasica je napisao/la:
Gledaj djece đe su se uzverala
piše se "sijed"mirsad94 je napisao/la:gif hosting
Jado jadnisouth side je napisao/la:http://misamosjedimouredakciji.ba/vijesti/jadranko-bogi ... aru/116020
Reci šta treba, koga udarat?delinjo je napisao/la:pa gdje su ti mangupi da mu opale dvije vaspitne u gradu ne bi mu vise pala na pamet preskonferencija haha
hahaha sad kad model brat pozove na proteste ...cim ovo procitaLARS1921 je napisao/la:Reci šta treba, koga udarat?delinjo je napisao/la:pa gdje su ti mangupi da mu opale dvije vaspitne u gradu ne bi mu vise pala na pamet preskonferencija haha![]()
To se salis ili kruzi ta prica ccc.pinki je napisao/la:Je li istina da je Amar dolazio kod Misimovica i trazio da mu se isplati 400k?
Brkoo je napisao/la:Bogicevic vise nije clan naseg kluba tako da prica o njemu nije potrebna. Da je pametan mogao je biti trener, raditi u nasem klubu a on se odlucio da odrzava presskonferencije u prostorijama fks..