Naredni protivnici
[video]https://www.youtube.com/watch?v=WXFYi6S0_Ys[/video]
Mozemo ih uzeti minimalno samo se cuvati nekih glupih startova kao na derbiju, sem toga ovaj trenutni tim je jaci i uigraniji od Edisovog.boja mora je napisao/la:Ma samo da nastavimo sa dobrom igrom i borbom pa sve i da izgubimo od Slobode neče biti ništa strašno.
idemo izginutidelinjo je napisao/la:ma oni ce izgoriti
kosti ostavitigavran je napisao/la:idemo izginutidelinjo je napisao/la:ma oni ce izgoriti
Bas takodell21 je napisao/la:Jedva čekam tušanj, uzimam slobodan dan na poslu![]()
![]()
18 km nije puno , bice lijepo vrijeme svi u tuzlu.
jovanmaksimovic je napisao/la:opazih sada u svojim podacima... protiv sirokog brijega sada imamo 19 prvenstvenih pobjeda, 9 remija i 21 poraz...
19 9 21...datum osnivanja zeljeznicara!!!
gdje si optimistaAsharaK je napisao/la:Reko sam ja odma, Široki i Sloboda ko plitak potok
gavran je napisao/la:gdje si optimistaAsharaK je napisao/la:Reko sam ja odma, Široki i Sloboda ko plitak potok
AsharaK je napisao/la:gavran je napisao/la:gdje si optimistaAsharaK je napisao/la:Reko sam ja odma, Široki i Sloboda ko plitak potok
daj asocijaciju
Ocel slovenac izginuttttttt ako da nam odg za prelazak ?gavran je napisao/la:idemo izginutidelinjo je napisao/la:ma oni ce izgoriti