Zuta trava nije od kise jbm gaFaraonTM je napisao/la:Ma ovdje je kiša koja je neprestano padala od 22h sinoć pa sve do 15h danas učinila svoje, zato je loš teren.
I ja slicno razmisljam....mozda ne bi bilo lose da se odabere jedna pjesma za kraj utakmice kad se pobjedi da se pjeva...isto kao sto grbavicu pjevamo na pocetku...da ima neka lijepa za kraj....da sa igracima pjevamo....jer njima je bzvze pjevati slo slo slobodo..i tako te pjesme ...exbabilon je napisao/la:Eto kad smo se dotakli navijanja. Sinoc su se igraci na kraju trebali nagraditi na jedan bolji nacin za pobjedu. Sarajevska jalija... i Slo Slo Slobodo... mi nikako nisu prikladna proslava vazne pobjede. Gdje smo izgubili onaj osjecaj da s igracima fino proslavimo pobjedu? Da ih dostojno pozdravimo? S njima nesto otpjevamo kako treba, recimo "jer kada mi..."? Sjever jos uvijek ima taj osjecaj pa se moglo cuti "Ide vlak.." sto je opet super stvar i puno bolje od Slo Slo Slobodo..
Samo ne mogu hodat ni jedni ni drugi ovih zadnjih 15 minutaMinjore je napisao/la:Pozitivno sam iznenadjen utakmicom Mladost- Metaleghe. Dobar ritam, dosta sansi. Da je teren bolji vjerovatno bi jos bolja utakmica bila. Sve ekipe imaju svoje sanse protiv bilo koga, tako treba biti spreman na sve..
Cini ti se da ne mogu hodat jer si sinoc gledo atomskog zeljurodrigo87 je napisao/la:Samo ne mogu hodat ni jedni ni drugi ovih zadnjih 15 minutaMinjore je napisao/la:Pozitivno sam iznenadjen utakmicom Mladost- Metaleghe. Dobar ritam, dosta sansi. Da je teren bolji vjerovatno bi jos bolja utakmica bila. Sve ekipe imaju svoje sanse protiv bilo koga, tako treba biti spreman na sve..
Moze biti hahahah.irfo je napisao/la:Cini ti se da ne mogu hodat jer si sinoc gledo atomskog zeljurodrigo87 je napisao/la:Samo ne mogu hodat ni jedni ni drugi ovih zadnjih 15 minutaMinjore je napisao/la:Pozitivno sam iznenadjen utakmicom Mladost- Metaleghe. Dobar ritam, dosta sansi. Da je teren bolji vjerovatno bi jos bolja utakmica bila. Sve ekipe imaju svoje sanse protiv bilo koga, tako treba biti spreman na sve..