Odlicna idejaRodom s mejtaša je napisao/la:Još da ne zaboravim, ima li šta od opreme da vam prijeko fali pa da mi ovdje se učipimo da se uzme. To je najmanje što možemo uraditi za vaš trud.
za_zivot_cijeli je napisao/la:Simply Blue je napisao/la:......Naravno, apelujem na sve trevezne glave da se zabrane centaršutevi vanjskim dijelom, zna se ko je baštinio taj potez i da se više ne skrnavi uspomena na velikom majstora![]()
![]()
Leon_Professional je napisao/la:Svaka cast momcima, vidim jos jedna kamera je prisutna. Ona proslava gola sa igracima, na kraju i Dzenis kamerman, ma prejako.
Joj sta uradi Stevi @1921, covjek se zbuni i opali se sam smijati svojoj recenici![]()
Lendrina reakcija na pitanje![]()
Gdje nestade ona tema sa statistikom?jovanmaksimovic je napisao/la:ko god misli da ce biti lako u tuzli, vara se... oprezno ali hrabrog srca i punog trka u tuzlu pod bod(ove)... mala opaska: zadnje tri prvenstvene u tuzli smo sve pobjedili
izbrisao, nije vas mnogo zanimalaHurmasica je napisao/la:Gdje nestade ona tema sa statistikom?jovanmaksimovic je napisao/la:ko god misli da ce biti lako u tuzli, vara se... oprezno ali hrabrog srca i punog trka u tuzlu pod bod(ove)... mala opaska: zadnje tri prvenstvene u tuzli smo sve pobjedili
E jebiga, ništa provuci onda neke zanimljivosti ovdje na glavnoj temi pred utakmice i to je tojovanmaksimovic je napisao/la:izbrisao, nije vas mnogo zanimalaHurmasica je napisao/la:Gdje nestade ona tema sa statistikom?jovanmaksimovic je napisao/la:ko god misli da ce biti lako u tuzli, vara se... oprezno ali hrabrog srca i punog trka u tuzlu pod bod(ove)... mala opaska: zadnje tri prvenstvene u tuzli smo sve pobjedili
Moze li se kako vratiti tema? Ja nisam tamo komentarisao, ali sam redovno posjecivao :/jovanmaksimovic je napisao/la:izbrisao, nije vas mnogo zanimalaHurmasica je napisao/la:Gdje nestade ona tema sa statistikom?jovanmaksimovic je napisao/la:ko god misli da ce biti lako u tuzli, vara se... oprezno ali hrabrog srca i punog trka u tuzlu pod bod(ove)... mala opaska: zadnje tri prvenstvene u tuzli smo sve pobjedili
hahahaChWilla je napisao/la:ja sam bio mnogo pijan. raja oko mene je generalno bila zadovoljna igrom.