Željina kućica: Družite se sa Beganovićem, Memijom i Mujagićem
http://fkzeljeznicar.ba/zeljina-kucica- ... cem/21644/" target="_blank
Radi.fcz je napisao/la:Radi li danas nasa kucica ispred BBI?
Formula za tituluRodom s mejtaša je napisao/la:Sloboda će biti nova vrsta ispita za Kostića jer još nije igrao takvu tekmu. Dakle, u gostima protiv jake ekipe sa odličnim trenerom. Zna li se hoće li Husić biti spreman jer Bevab nažalost je najslabija karika ove ekipe. E sad ne znam ni kakav je Husić. Ako bi dobili nadoknadili bi gubitak bodova protiv pitara, mada je i X dobar. Bitno je samo od jakih ne gubiti, a dobijati slabije. Baš nam fali to lijevo krilo jer ovako igramo nahero, nagnuti smo na desnu stranu.
Bas takoBlueworld21 je napisao/la:Parola na jugu za uclanjenje u klubi navijanje kao u dobra stara vremena, sa tekomom zadovoljan idemo po bodove u Tuzlu.
Mog'o si vala i gluplje pitanje postaviti..1921.ba je napisao/la:hoćete izvještaj ?
Bekrić je prvenstveno ubrzao svoju igru,brze se oslobadjao lopte u odnosu na prethodne utakmice i to se odmah odrazilo i na ekipu..Leon_Professional je napisao/la:Nakon neprespavane nocida bacim koju recenicu prije spavanja..
Svaka cast ekipi, Kosticu na odlicnoj tekmi. Prvo pol. odlicno odradjeno, prvih minuta ispitivanje snaga onda ubacili u brzinu vise i stvorili pritisak i sanse. Gol dodje u dobro vrijeme umalo ofsajd ali nije, pohvale za sudiju koji nije digao.
Drugo pol.oni navalili mi se malo povukli ali majstorija Dzenisa, Lendre i odlicno kretanje Steve. Poslije nam je falila koncentracija, prije svega Pozdera i mogli smo jos jedan dati ali ja zadovoljan.
Igrace sve pojedinacno necu opisivati, samo cu reci da se Aco vratio, to su te partije kakve je pruzao prije povrede. Bekrica ko bude kritikovao onda stvarno ima licni problem s Tucetom. Bravo Samire, samo ovako brze dodaji lopte i to je to.
Sinisu sam glasao za MOM, jer perfektna tekma.
Blagi, Mico i Lendra standardno dobri, mada je Blagi imao napocetku nekih greskica ali kako da mu zamjerim to kad je majstor i bori se ko lav.
Licimo na nesto i ovo bi moglo valjati. Idemo uzeti i Slobodu, sto da ne.
P.S. Bocacinijeve skarice