Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 07, 2016 12:17 pm

Željina kućica: Družite se sa Beganovićem, Memijom i Mujagićem

http://fkzeljeznicar.ba/zeljina-kucica- ... cem/21644/" target="_blank
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

baxuz87
Kontakt:

ned avg 07, 2016 12:18 pm

fcz je napisao/la:Radi li danas nasa kucica ispred BBI?
Radi. :)
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Leon_Professional
Kontakt:

ned avg 07, 2016 12:23 pm

Nakon neprespavane noci :mrgreen: da bacim koju recenicu prije spavanja..
Svaka cast ekipi, Kosticu na odlicnoj tekmi. Prvo pol. odlicno odradjeno, prvih minuta ispitivanje snaga onda ubacili u brzinu vise i stvorili pritisak i sanse. Gol dodje u dobro vrijeme umalo ofsajd ali nije, pohvale za sudiju koji nije digao.

Drugo pol.oni navalili mi se malo povukli ali majstorija Dzenisa, Lendre i odlicno kretanje Steve. Poslije nam je falila koncentracija, prije svega Pozdera i mogli smo jos jedan dati ali ja zadovoljan.

Igrace sve pojedinacno necu opisivati, samo cu reci da se Aco vratio, to su te partije kakve je pruzao prije povrede. Bekrica ko bude kritikovao onda stvarno ima licni problem s Tucetom. Bravo Samire, samo ovako brze dodaji lopte i to je to.
Sinisu sam glasao za MOM, jer perfektna tekma.
Blagi, Mico i Lendra standardno dobri, mada je Blagi imao napocetku nekih greskica ali kako da mu zamjerim to kad je majstor i bori se ko lav.

Licimo na nesto i ovo bi moglo valjati. Idemo uzeti i Slobodu, sto da ne.

P.S. Bocacinijeve skarice :klanjase2:
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u ned avg 07, 2016 12:24 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Blueworld21
Kontakt:

ned avg 07, 2016 12:24 pm

Parola na jugu za uclanjenje u klub :-) i navijanje kao u dobra stara vremena, sa tekomom zadovoljan idemo po bodove u Tuzlu.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned avg 07, 2016 12:39 pm

Sloboda će biti nova vrsta ispita za Kostića jer još nije igrao takvu tekmu. Dakle, u gostima protiv jake ekipe sa odličnim trenerom. Zna li se hoće li Husić biti spreman jer Bevab nažalost je najslabija karika ove ekipe. E sad ne znam ni kakav je Husić. Ako bi dobili nadoknadili bi gubitak bodova protiv pitara, mada je i X dobar. Bitno je samo od jakih ne gubiti, a dobijati slabije. Baš nam fali to lijevo krilo jer ovako igramo nahero, nagnuti smo na desnu stranu.

Tavas1921
Kontakt:

ned avg 07, 2016 12:45 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Sloboda će biti nova vrsta ispita za Kostića jer još nije igrao takvu tekmu. Dakle, u gostima protiv jake ekipe sa odličnim trenerom. Zna li se hoće li Husić biti spreman jer Bevab nažalost je najslabija karika ove ekipe. E sad ne znam ni kakav je Husić. Ako bi dobili nadoknadili bi gubitak bodova protiv pitara, mada je i X dobar. Bitno je samo od jakih ne gubiti, a dobijati slabije. Baš nam fali to lijevo krilo jer ovako igramo nahero, nagnuti smo na desnu stranu.
Formula za titulu :)

ellaxaz
Kontakt:

ned avg 07, 2016 12:51 pm

U srijedu, najnetrofejniji klub protiv najtrofejnijeg.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned avg 07, 2016 12:59 pm

pohvalicu i fejzica jer je u ove tri utakmice odbranio par zicera... gol koji je primio protiv pitara, ida na njegovu dusu, ali opet fino je odradio ove tri utakmice... e sada, mene niko ne moze ubjediti da je sve one suteve koje je maestralno odbranio, plod toga da su ga slucajno pogodili... takav utisak imam :D
100/94/37/34 - i to je to!

rodrigo87
Kontakt:

ned avg 07, 2016 1:00 pm

Blueworld21 je napisao/la:Parola na jugu za uclanjenje u klub :-) i navijanje kao u dobra stara vremena, sa tekomom zadovoljan idemo po bodove u Tuzlu.
Bas tako :palacgore:
Prava festa i prava atmosfera

sajo10
Kontakt:

ned avg 07, 2016 1:03 pm

Nove destinacije igraca koji su nas tokom ljeta napustili, odnosno s kojima je ugovor prekinut:

Tiago -> Cibalia
Mailson -> Bez kluba
Zahirovic -> Bez kluba
Turkovic -> Olimpic
Hadzovic -> Bez kluba
Hiros -> Gorazde
Midzic -> Gorazde
Alihodzic -> Bosna Sema
Sehic -> Gorazde
Hodzurda -> Vitez
E. Sadikovic -> Krupa
Kramaric -> Bez kluba
Djermanovic -> Zhetysu
Hervas -> Mirandes
Hasanovic -> Celik posudba
Cutahija -> Velez posudba
D. Sadikovic -> Krsko posudba (?)
Bogicevic -> Trenira sa omladincima
Stanic -> Trenira sa omladincima

Potajno se nadam da ce klub na posudbu poslati Halvadzica (jer mislim da je u ovom trenutku Lazic prije njega) kao i Mujagica u klub kao naprimjer Mladost, Olimpic... mozda cak i u FBIH. Zao mi je da Mirza do sada nista nije uradio ali i dalje se nadam za njega da ce se trgnuti i pokazati Kosticu sta vrijedi. Ne mogu da vjerujem da "evropski" trener kao Milos nije svjestan kakvog skolovanog i talentovanog igraca ima. Ali sve je na kraju krajeva na Mirzi. Vidjetcemo.

exbabilon
Kontakt:

ned avg 07, 2016 1:08 pm

Ma treba Durakovica i Mujagica poslati na posudbe.

South
Kontakt:

ned avg 07, 2016 1:09 pm

niko od onih koji su pljuvali po Bocaciniju kad je doveden da kaze da je pojeo g.. sto je pametovao prije vremena , a bilo ih je mnogo koliko se sjecam :D nego ide prica treba jos nekoliko kola da bi se utvrdilo da je ovo sve dobro , a za pljuvanje je svima bila dovoljna jedna prijateljska :D

1921.ba
Kontakt:

ned avg 07, 2016 1:11 pm

hoćete izvještaj ? :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Hurmasica
Kontakt:

ned avg 07, 2016 1:18 pm

1921.ba je napisao/la:hoćete izvještaj ? :D
Mog'o si vala i gluplje pitanje postaviti.. :ganja: :ganja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

1921.ba
Kontakt:

VIDEO/ FOTO: FK Željezničar – NK Široki Brijeg 2:0

Pogledajte prilike i golove, izjavu Nikolića i snimak slavlja iz ruku Dženisa Beganovića.

http://1921.ba/video-foto-fk-zeljeznica ... -20-2-2586" target="_blank
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Grbavica
Kontakt:

Odavno nisam bio na Željinoj utakmici ovako opušten kao sinoć. Devedeset minuta zadovoljstva, opuštanja i uživanja uz par sitnih izuzetaka gdje sam Valjiću spominjao užu i širu porodicu zbog nekih poteza, ali neise. Uglavnom, lijepo je sinoć bilo na Grbavici, lijepo na terenu, lijepo na tribinama. Sve pohvale za JUG, parole odlične, pjesme fantastične, podsjetilo me na najbolje dane grupe.

Ne znam da li je još neko primjetio, ali za mene najjača scena sa sinoćne utakmice je kada je čitav stadion skandirao "jebemo ti mater Ognjene", a "Ljeljak" ustaje sa klupe i počinje mahati rukama i hajcati raju da još glasnije i još jače nastave jebati mater Valjiću :rofl1:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

kontranogama
Kontakt:

ned avg 07, 2016 1:20 pm

Gledam na snimku ove kadrove Kostica, ubijo se facom za Hare Krishne, samo mu repic fali.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Okolele
Kontakt:

ned avg 07, 2016 1:22 pm

Leon_Professional je napisao/la:Nakon neprespavane noci :mrgreen: da bacim koju recenicu prije spavanja..
Svaka cast ekipi, Kosticu na odlicnoj tekmi. Prvo pol. odlicno odradjeno, prvih minuta ispitivanje snaga onda ubacili u brzinu vise i stvorili pritisak i sanse. Gol dodje u dobro vrijeme umalo ofsajd ali nije, pohvale za sudiju koji nije digao.

Drugo pol.oni navalili mi se malo povukli ali majstorija Dzenisa, Lendre i odlicno kretanje Steve. Poslije nam je falila koncentracija, prije svega Pozdera i mogli smo jos jedan dati ali ja zadovoljan.

Igrace sve pojedinacno necu opisivati, samo cu reci da se Aco vratio, to su te partije kakve je pruzao prije povrede. Bekrica ko bude kritikovao onda stvarno ima licni problem s Tucetom. Bravo Samire, samo ovako brze dodaji lopte i to je to.
Sinisu sam glasao za MOM, jer perfektna tekma.
Blagi, Mico i Lendra standardno dobri, mada je Blagi imao napocetku nekih greskica ali kako da mu zamjerim to kad je majstor i bori se ko lav.

Licimo na nesto i ovo bi moglo valjati. Idemo uzeti i Slobodu, sto da ne.

P.S. Bocacinijeve skarice :klanjase2:
Bekrić je prvenstveno ubrzao svoju igru,brze se oslobadjao lopte u odnosu na prethodne utakmice i to se odmah odrazilo i na ekipu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

mali plavisa
Kontakt:

ned avg 07, 2016 1:25 pm

Meni se ovo sinoc svidjelo,extra smo izgledali na terenu,lijepa utakmica!Moram da pozdravim maltu i porucim mu da mu je balavac u hlacama,ja sa 43 nisam sigurno i volim uzvicnike sta da se radi!Izvinjavam se ostalima ali tek sad vidjeh komentar od doticnog!

Okolele
Kontakt:

ned avg 07, 2016 1:36 pm

Gledaj Steve na kraju ko kakav tinejdžer a ne tridesetjednogodisnjak..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

Prijava