ned avg 07, 2016 1:32 am
Mi se samo trebamo pripaziti. Mislim da se ove 2 utakmice poprilicno mogu porediti sa utakmicama Sarajeva, gdje su bas bolji bili protiv Zrinjskog, zasluzeno pobijedili, a onda sljedeca utakmica protiv raspalog Celika (a Sloboda je 5x jaca) gdje su se ovi nalozili k'o bekani (a Sloboda ce se jos 5x vise naloziti jer su jos veci bekani) totalno drugacija igra bez ideje, nonsalantno, valjda mislili da ce ovi sami sebe pobijediti. U utakmicu treba uci maksimalno ozbiljno, odmah veceras zaboraviti Siroki, zatvoriti Ordagica (Ugljesa bi to odlicno odradio) i eventualno Zebu (Secerovic), sa maksimalnim zalaganjem, trkom, presingom. Bitno je ne primiti gol u prvom poluvremenu a u drugom cemo sigurno biti bolji jer smo fantasticno fizicki pripremljeni, imamo alternative sa klupe, itd. Ne sumnjam da ce Kostic i Lješnjak i ove odlicno izanalizirati i da cemo slaviti da im se osvetimo za one kup utakmice.
Ja Toskasa vidim kao zamjenu u slucaju povrede (ne daj Boze), suspenzije, kad nekog treba odmoriti i sl. A i Jahic je tu uskoro, nadam se. Previse mi se oteglo ovo sa njim.