Pogledaj utakmicu opet jer ništa nisi vidio.SWRA_1921 je napisao/la:Mislim da ne bi trebali toliko paranoisati. Nikakvo tendenciozno sudjenje nije bilo prisutno, gledao sam utakmicu na tv-u i nikakvih ocitih gresaka nije bilo, osim prestrogo dosudjenog zutog kartona Nikolicu.storm_raider je napisao/la: I naravno ne smijemo zaboraviti, opet su sudije navlacile i ostetile nas. Ono sto je Valjic svirao i ono sto nije svirao je smijesno. Ti moras biti duplo jaci da bi pobjedio protivnika kada su sudije protiv tebe. Strah me je tih sudija i nasi moraju lobirati da imamo svog covjeka u savezu. To ne samo da je logicna odluka nego i veoma poslovan potez. Treba ti neko ko ce zastititi tvoja ulaganja, novac i rad. To sto smo pobjedili Siroki 2:0 ne smije biti razlog da spomenjemo tendenciozno sudjenje!
Sto se tice lijevog krila, ja bih Lazica stavio tamo i mislim da bi on poginuo da pokaze zasto je tu. Isao bih sa 3 igraca u sredini i jednim napadacem, ali eto, opet trener zna najbolje.
nista od njegove fizike moje LarseLARS1921 je napisao/la:Meni u ovom trenutko samo zao bagrcavogdelinjo je napisao/la:samo lijevo krilo da je bar 60 % kvalitetno kao Miroslav i ja mislim da ce titula sletiti u dolinu konacno !!
Nije to paranoisanje. Da si bio na utakmici znao bi na sta mislim. Od nesviranja auta kada je lopta vani, preko sviranja kontrafaula, do toga da smo opet osteceni za jedanaesterac.SWRA_1921 je napisao/la:Mislim da ne bi trebali toliko paranoisati. Nikakvo tendenciozno sudjenje nije bilo prisutno, gledao sam utakmicu na tv-u i nikakvih ocitih gresaka nije bilo, osim prestrogo dosudjenog zutog kartona Nikolicu.storm_raider je napisao/la: I naravno ne smijemo zaboraviti, opet su sudije navlacile i ostetile nas. Ono sto je Valjic svirao i ono sto nije svirao je smijesno. Ti moras biti duplo jaci da bi pobjedio protivnika kada su sudije protiv tebe. Strah me je tih sudija i nasi moraju lobirati da imamo svog covjeka u savezu. To ne samo da je logicna odluka nego i veoma poslovan potez. Treba ti neko ko ce zastititi tvoja ulaganja, novac i rad. To sto smo pobjedili Siroki 2:0 ne smije biti razlog da spomenjemo tendenciozno sudjenje!
Sto se tice lijevog krila, ja bih Lazica stavio tamo i mislim da bi on poginuo da pokaze zasto je tu. Isao bih sa 3 igraca u sredini i jednim napadacem, ali eto, opet trener zna najbolje.
Neka bude na 50% nivoa na kojem Sevilja igra, mi necemo imati problema ni sa jednom ekipom.delinjo je napisao/la:jbg mozemo ali zamisli kako bi bolje bilo da smo opasni kao sa Micine strane ...prvo sto bi rasteretio njega i imao bi vise prostora a drugo ne bi protivnici znali odakle udaramo ...Plava Porodica je napisao/la:Ma ja vjerujem da mozemo i sa ovakvom ekipom, sa konstantnim rotacijama.delinjo je napisao/la:samo lijevo krilo da je bar 60 % kvalitetno kao Miroslav i ja mislim da ce titula sletiti u dolinu konacno !!
Ali ne kazem da ne bi lego onaj Slovenac
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
LARS1921 je napisao/la:Jel još nekom pogrešno probušen broj 1 na godišnjoj? U koloni kup umjesto za ligu?
Danas je dobro, ali tek kad mi rece da je pogresno onda skontah. Sad nece dati u kupu da gledamJaozinho22 je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:Jel još nekom pogrešno probušen broj 1 na godišnjoj? U koloni kup umjesto za ligu?![]()
Ma stariji onaj čiko ne vidi
I da ljudi,dajte naučite onu pjesmu o Ivanu kad dođemo do dijela ''A mi ćemo slavit uz bubanj do zore'' zaštopamo.
O utakmici sve ste rekli,očekujem da ga Denchy hekne kozoyebima a nas pošalje u trans
Sigurno si bolje vidio sa tribine, sa 50 m udaljenosti, nego ja iz ponovljenih snimaka kamerom sa 3m, izvini... Penal i bio, i nije, tesko ocijeniti, niko se nije posebno ni zalio. Sudjenje sasvim ok, uz normalne greske, ali bitno je da nisu namjerne. Da su namjerne onda bi svirao penal kad se Krstanovic bacao u nasem jedanaestercu.storm_raider je napisao/la: Nije to paranoisanje. Da si bio na utakmici znao bi na sta mislim. Od nesviranja auta kada je lopta vani, preko sviranja kontrafaula, do toga da smo opet osteceni za jedanaesterac.
Fenomenomenalno osjecam seJaozinho22 je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:Jel još nekom pogrešno probušen broj 1 na godišnjoj? U koloni kup umjesto za ligu?![]()
Ma stariji onaj čiko ne vidi
I da ljudi,dajte naučite onu pjesmu o Ivanu kad dođemo do dijela ''A mi ćemo slavit uz bubanj do zore'' zaštopamo.
O utakmici sve ste rekli,očekujem da ga Denchy hekne kozoyebima a nas pošalje u trans
Ti ba zapeo ko malo dijete, oštetio nas je debelo, ona 9 širokog je trebala 2x dobiti drugi žuti, pola metra preko aut linije pobjegne lopta igračima širokog on njima daje loptu, 3 x nam je prekidao akciju i vraćao na mjesto prekršaja iako smo mi jurili prema njihovom golu i kontrolisali loptu, onaj prekršaj nad beganovićem i šaka u lice je barem za žutog bio a on njima pušta prednost, igranje rukom igrača širokog u drugom poluvremenu u njihovom petercu na 2 metra ispred petod sudije. Bilo je još sijaset sitnih navlačenja samo što je Valjić klasa sudija pa vješto prikriva svoje nebuloze ali nas je oštetio i to debelo.SWRA_1921 je napisao/la:Sigurno si bolje vidio sa tribine, sa 50 m udaljenosti, nego ja iz ponovljenih snimaka kamerom sa 3m, izvini... Penal i bio, i nije, tesko ocijeniti, niko se nije posebno ni zalio. Sudjenje sasvim ok, uz normalne greske, ali bitno je da nisu namjerne. Da su namjerne onda bi svirao penal kad se Krstanovic bacao u nasem jedanaestercu.storm_raider je napisao/la: Nije to paranoisanje. Da si bio na utakmici znao bi na sta mislim. Od nesviranja auta kada je lopta vani, preko sviranja kontrafaula, do toga da smo opet osteceni za jedanaesterac.