Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 07, 2016 12:14 am

Jel još nekom pogrešno probušen broj 1 na godišnjoj? U koloni kup umjesto za ligu?

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned avg 07, 2016 12:15 am

Ja mislim da Veca mora stati na gol. Okej, zna pravo dobro odbraniti Fejzic, ali je totalno nesiguran, lose se postavlja, a o izbijanju lopte u aut da ne govorim. Puno je bolji nego u prve dvije utakmice, nije to los golman, daleko od toga, ali Veca je nas i odlican je golman, bolji puno od Fejzica. Tu ne smije biti dileme.
Bevab je normala bio. Tezi je imao posao puno od Sinice, jer Dzenis ispadne, pa sam onda mora da se nosi, dok M Stevanovic trci ko lud nazad, pravi presing. Bevab uglavnom ima veoma tesku ulogu. Ulazi polako u formu, a vraca se i Husic, bit ce to zdrava konkurencija.
Lendric ubica. Nikolic stari lisac, drago mi je zbog njegovog gola. Pozder mi je bolje igrao lijevo, ali nije igrao nesto pretjerano dugo niti smo se ubijali od toga da damo gol, vec je bilo rijeseno. Nevjerovatno smireno, pametno igramo, sa pregrst lijepih poteza. Siroki smo nadigrali u svakom mogucem smislu. Odavno nisam gledao da smo ih ovako ponistili, sem onog pritiska na pocetku drugog poluvremena. Morate shvatit da protiv nas igraju uvijek sa 150% snage i zelje. Apsolvirali smo ih. Blagojevic, Stevanovic, klase od igraca. Iako je Sinisa dobar, volio bih Memiju gledati ubuduce, ali vjerovatno Sinisa i protiv Slobode. Stoperski par je vec stabilan i uopste se ne sekiram za taj dio ekipe.
Tacno u utakmici imamo odredjene faze igre, vidi se sta u kojem dijelu utakmice trener zeli od igraca, a oni to postizu. Nema izbijanja napamet. Rotacije u igri, zamjena pozicija krila. Odlicno zaista. Ovo samo moze biti jos puno bolje. Bekrija nije bio los, samo da je jos brzi. Secer usao onda kad je trebalo pokriti taj prostor da se presijece Siroki i onemoguci u fazi napada.
Odlicno uradjena utakmica, odusevljen sam zaista.
Ni u jednoj utakmici necemo znati sigurno koji ce sastav istrcati. Kostic prilagodjava ekipu zavisno od ekipe s kojom igramo. Imali smo i prije 25 igraca u ekipi, a 13 ih samo igra. Sada ce to biti dosta drugacije, vec se vidi u prva tri kola.
Protiv Slobode ce biti jedna veoma teska utakmica. Izgleda da cemo vidjeti dva destruktivca, Secera i Ugljesu na Tusnju i oni mogu sigurno kvalitetno zatvoriti opasni vezni red Slobode. Nalozit ce se oni pravo protiv nas, bit ce to tezak ispit za nas.
Uglavnom, odusevljen sam Kosticem. Odlicno se pokazao do sada. Eh sada, za koga glasati u anketi, nikad da Lendric pobijedi, a komotno je mogao za svako kolo :/
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Izlija
Moderator
Kontakt:

ned avg 07, 2016 12:15 am

SWRA_1921 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la: I naravno ne smijemo zaboraviti, opet su sudije navlacile i ostetile nas. Ono sto je Valjic svirao i ono sto nije svirao je smijesno. Ti moras biti duplo jaci da bi pobjedio protivnika kada su sudije protiv tebe. Strah me je tih sudija i nasi moraju lobirati da imamo svog covjeka u savezu. To ne samo da je logicna odluka nego i veoma poslovan potez. Treba ti neko ko ce zastititi tvoja ulaganja, novac i rad. To sto smo pobjedili Siroki 2:0 ne smije biti razlog da spomenjemo tendenciozno sudjenje!
Mislim da ne bi trebali toliko paranoisati. Nikakvo tendenciozno sudjenje nije bilo prisutno, gledao sam utakmicu na tv-u i nikakvih ocitih gresaka nije bilo, osim prestrogo dosudjenog zutog kartona Nikolicu.

Sto se tice lijevog krila, ja bih Lazica stavio tamo i mislim da bi on poginuo da pokaze zasto je tu. Isao bih sa 3 igraca u sredini i jednim napadacem, ali eto, opet trener zna najbolje.
Pogledaj utakmicu opet jer ništa nisi vidio.
イビチャ・オシム

delinjo
Kontakt:

ned avg 07, 2016 12:16 am

LARS1921 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:samo lijevo krilo da je bar 60 % kvalitetno kao Miroslav i ja mislim da ce titula sletiti u dolinu konacno !!
Meni u ovom trenutko samo zao bagrcavog :(
nista od njegove fizike moje Larse :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Okolele
Kontakt:

Gledam slobodase anamo na onom forumu,prpa ih ufatila.. :karanje:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

storm_raider
Kontakt:

SWRA_1921 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la: I naravno ne smijemo zaboraviti, opet su sudije navlacile i ostetile nas. Ono sto je Valjic svirao i ono sto nije svirao je smijesno. Ti moras biti duplo jaci da bi pobjedio protivnika kada su sudije protiv tebe. Strah me je tih sudija i nasi moraju lobirati da imamo svog covjeka u savezu. To ne samo da je logicna odluka nego i veoma poslovan potez. Treba ti neko ko ce zastititi tvoja ulaganja, novac i rad. To sto smo pobjedili Siroki 2:0 ne smije biti razlog da spomenjemo tendenciozno sudjenje!
Mislim da ne bi trebali toliko paranoisati. Nikakvo tendenciozno sudjenje nije bilo prisutno, gledao sam utakmicu na tv-u i nikakvih ocitih gresaka nije bilo, osim prestrogo dosudjenog zutog kartona Nikolicu.

Sto se tice lijevog krila, ja bih Lazica stavio tamo i mislim da bi on poginuo da pokaze zasto je tu. Isao bih sa 3 igraca u sredini i jednim napadacem, ali eto, opet trener zna najbolje.
Nije to paranoisanje. Da si bio na utakmici znao bi na sta mislim. Od nesviranja auta kada je lopta vani, preko sviranja kontrafaula, do toga da smo opet osteceni za jedanaesterac.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

baxuz87
Kontakt:

ned avg 07, 2016 12:17 am

Opet taj Stevo. :karanje:
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

shzna
Kontakt:

Čuj za koga glasati. :kafa:
1987

Plava Porodica
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

delinjo je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:
delinjo je napisao/la:samo lijevo krilo da je bar 60 % kvalitetno kao Miroslav i ja mislim da ce titula sletiti u dolinu konacno !!
Ma ja vjerujem da mozemo i sa ovakvom ekipom, sa konstantnim rotacijama.
Ali ne kazem da ne bi lego onaj Slovenac :DD:

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
jbg mozemo ali zamisli kako bi bolje bilo da smo opasni kao sa Micine strane ...prvo sto bi rasteretio njega i imao bi vise prostora a drugo ne bi protivnici znali odakle udaramo ...
Neka bude na 50% nivoa na kojem Sevilja igra, mi necemo imati problema ni sa jednom ekipom.
Ako se zavrsi onaj Slovenac,po onok vidjenom dobili bi nevjerovatno pojacanje, bas kec na desetku.

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned avg 07, 2016 12:18 am

Okej, Matjasic, i ja bih volio, ali samo da se produzi ugovor sa Stevanovicem!
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

tm8782
Kontakt:

ned avg 07, 2016 12:19 am

DaBogda mi uvijek imali sudjenje, i kod kuce i na strani, kao sto su imale ekipe protiv nas u ova tri kola... Samo cu to reci... Utakmica, odusevljen. Ukratko.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

sajo10
Kontakt:

ned avg 07, 2016 12:20 am

Hoceli biti gdje snimak meca da mogu da na miru pogledati mec?? :D Drago mi je citati ove pozitivne komentare! AkoBogda po prvu poziciju (oficijalno) u srijedu!! :titula: :titula: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

ned avg 07, 2016 12:21 am

Dupla ce da se proslavlja u Dolini!

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Roberto Baggio
Kontakt:

ned avg 07, 2016 12:22 am

Na lijevoj strani je na derbiju počeo Lendrić, a nakon crvenog igrao je tu i Pozder. Na Otoci lijevo bio Blagojević. Večeras Beganović (osim prvih 10-ak minuta, kada je tu bio Stevanović). Najbolje je odigrao na toj poziciji Blagojević (i to prije svega u drugom poluvremenu). Beganović večeras tanak, ali je imao onaj odličan pas. Tu se očigledno još tražimo, čekamo Lazića i Halvadžića, možda i neko pojačanje, ali je dobro da smo i ovako od 5 golova 2 dali zahvaljujući toj strani (to večeras, i na derbiju).
FK Željezničar 1921

delinjo
Kontakt:

ned avg 07, 2016 12:22 am

ali oplakao sam sad na slobodinoj temi kad frajer napisa bice jebeno Lendrica cuvati on iz jedne prilke zabije dva gola hahahahahhahahaha
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Jaozinho22

ned avg 07, 2016 12:23 am

LARS1921 je napisao/la:Jel još nekom pogrešno probušen broj 1 na godišnjoj? U koloni kup umjesto za ligu?
:lol: :lol: Ma stariji onaj čiko ne vidi :kafa:
I da ljudi,dajte naučite onu pjesmu o Ivanu kad dođemo do dijela ''A mi ćemo slavit uz bubanj do zore'' zaštopamo.
O utakmici sve ste rekli,očekujem da ga Denchy hekne kozoyebima a nas pošalje u trans :karanje:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

LARSSON
Kontakt:

ned avg 07, 2016 12:26 am

Jaozinho22 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Jel još nekom pogrešno probušen broj 1 na godišnjoj? U koloni kup umjesto za ligu?
I da ljudi,dajte naučite onu pjesmu o Ivanu kad dođemo do dijela ''A mi ćemo slavit uz bubanj do zore'' zaštopamo.
O utakmici sve ste rekli,očekujem da ga Denchy hekne kozoyebima a nas pošalje u trans :karanje:
Danas je dobro, ali tek kad mi rece da je pogresno onda skontah. Sad nece dati u kupu da gledam :ganja:

SWRA_1921
Kontakt:

ned avg 07, 2016 12:33 am

storm_raider je napisao/la: Nije to paranoisanje. Da si bio na utakmici znao bi na sta mislim. Od nesviranja auta kada je lopta vani, preko sviranja kontrafaula, do toga da smo opet osteceni za jedanaesterac.
Sigurno si bolje vidio sa tribine, sa 50 m udaljenosti, nego ja iz ponovljenih snimaka kamerom sa 3m, izvini... Penal i bio, i nije, tesko ocijeniti, niko se nije posebno ni zalio. Sudjenje sasvim ok, uz normalne greske, ali bitno je da nisu namjerne. Da su namjerne onda bi svirao penal kad se Krstanovic bacao u nasem jedanaestercu.

baxuz87
Kontakt:

ned avg 07, 2016 12:39 am

Jaozinho22 je napisao/la:
Fenomenomenalno osjecam se
Fenomenomenalno hm......hm....
Fenomenomenalno igras mi ti
Fenomenomenalno samo nastavi

Jedan na jedan igraj Ivane
Samo za nas ti daji golove
hm.......hm......hmmhm....
mmhmh....hm...pjesmicee

:lol: :lol: :lol:
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Izlija
Moderator
Kontakt:

ned avg 07, 2016 12:43 am

SWRA_1921 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la: Nije to paranoisanje. Da si bio na utakmici znao bi na sta mislim. Od nesviranja auta kada je lopta vani, preko sviranja kontrafaula, do toga da smo opet osteceni za jedanaesterac.
Sigurno si bolje vidio sa tribine, sa 50 m udaljenosti, nego ja iz ponovljenih snimaka kamerom sa 3m, izvini... Penal i bio, i nije, tesko ocijeniti, niko se nije posebno ni zalio. Sudjenje sasvim ok, uz normalne greske, ali bitno je da nisu namjerne. Da su namjerne onda bi svirao penal kad se Krstanovic bacao u nasem jedanaestercu.
Ti ba zapeo ko malo dijete, oštetio nas je debelo, ona 9 širokog je trebala 2x dobiti drugi žuti, pola metra preko aut linije pobjegne lopta igračima širokog on njima daje loptu, 3 x nam je prekidao akciju i vraćao na mjesto prekršaja iako smo mi jurili prema njihovom golu i kontrolisali loptu, onaj prekršaj nad beganovićem i šaka u lice je barem za žutog bio a on njima pušta prednost, igranje rukom igrača širokog u drugom poluvremenu u njihovom petercu na 2 metra ispred petod sudije. Bilo je još sijaset sitnih navlačenja samo što je Valjić klasa sudija pa vješto prikriva svoje nebuloze ali nas je oštetio i to debelo.
イビチャ・オシム

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava