Grah za vise dana.gavran je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Nesto se kuha...
grah za sutra
govori stormeDr. Kostic je napisao/la:Sta se kuha?storm_raider je napisao/la:Nesto se kuha...
benkoPlava Porodica je napisao/la:Jelllliiiii anndrijaaaaaa illliii stiiillllliccc illliii lllammmahhhh
taj ilmihal je 100%Plava Porodica je napisao/la:Jelllliiiii anndrijaaaaaa illliii stiiillllliccc illliii lllammmahhhh
benko hodzic i pavlovicstorm_raider je napisao/la:Grah za vise dana.gavran je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Nesto se kuha...
grah za sutra
LARS1921 je napisao/la:taj ilmihal je 100%Plava Porodica je napisao/la:Jelllliiiii anndrijaaaaaa illliii stiiillllliccc illliii lllammmahhhh
Nije, upravo sjedimo na pivi, bujrumgavran je napisao/la:benkoPlava Porodica je napisao/la:Jelllliiiii anndrijaaaaaa illliii stiiillllliccc illliii lllammmahhhh
Plava Porodica je napisao/la:Nije, upravo sjedimo na pivi, bujrumgavran je napisao/la:benkoPlava Porodica je napisao/la:Jelllliiiii anndrijaaaaaa illliii stiiillllliccc illliii lllammmahhhh
Opasnost uklonjena, zvao sam Radovca, bujrum.gavran je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la:Nije, upravo sjedimo na pivi, bujrumgavran je napisao/la:
benko
pa da me vidi hurtić
[video]https://www.youtube.com/watch?v=Sy54g8Y6kbA[/video]Leon_Professional je napisao/la:Ima li graha od jucer?! Storme zabiberi dobro, da bude bas BUM
Ako je istina sve sto je larson reko na prijasnjim stranicama mi cemo osvojit tu regionalnu ligu sljedece godineModel1964 je napisao/la:Reko vam je Lars na prijašnjim stranicama