bum, 22 godine, crnac, A reprezentativacModel1964 je napisao/la:Imali kakvog bombanjada zalijemo
bum, 22 godine, crnac, A reprezentativacModel1964 je napisao/la:Imali kakvog bombanjada zalijemo
Samo nek je AfrikaLARS1921 je napisao/la:bum, 22 godine, crnac, A reprezentativacModel1964 je napisao/la:Imali kakvog bombanjada zalijemo
Gradačac 1995ChWilla je napisao/la:uuuuu providni sadržaj...
Model1964 je napisao/la:Imali kakvog bombanjada zalijemo
Model1964 je napisao/la:@gavrane
nece on meni ništa jer je nas isprdak
on samo njihke gonja
Hoce li biti sutra u prodaji?arctg je napisao/la:Mislim da se blago zakasnilo. Ne primjetim da je raja zainteresovana toliko za dresove. Ovaj cirkus sa dobavljačem se više ne smije ponovoti. Prošle godine smo imali sličnu situaciju sa Jomom, samo što je tada zafalilo dresova, a sada ih nema nikako. Uz sve eventualne popuste, beneficije i isprike, ovaj put mislim da se neće prodati više od 500 dresova. Nažalost.baxuz87 je napisao/la:Stigli dresovi, zaletite se.
Gdje to?gavran je napisao/la:Model1964 je napisao/la:@gavrane
on samo njihke gonja
sta nas ovo prozivaju za istok
SIMA_SIMAU je napisao/la:Gdje to?gavran je napisao/la:Model1964 je napisao/la:@gavrane
on samo njihke gonja
Neka prozivaju, zaslužili smogavran je napisao/la:Model1964 je napisao/la:@gavrane
on samo njihke gonja
ja nisam sudiju nego regojaModel1964 je napisao/la:Neka prozivaju, zaslužili smogavran je napisao/la:Model1964 je napisao/la:@gavrane
on samo njihke gonja
sta nas ovo prozivaju za istok![]()
Sada nas vide kao sto su opisali
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumModel1964 je napisao/la:DAJJJ BUMMMM