Nije to lose sto raja nesto ocekuje, pod uslovom da svi koji imaju ocekivanja dodju sad protiv Sirokog.Velahalve je napisao/la:Slažem se s tobom da su ljudi prepoznali pošten i dobar rad ljudi koji vode naš klub, ali bgm moje mišljenje je da raja puno očekuje što se tiče rezultata u ovoj sezoni, zavladala je neka euforija, svi nešto očekuju i to može biti jako opasno, upravo zbog navedene euforije među rajom očekujem minimalno 7.000 protiv Širokog i novu pobjedu.vrbanjusa je napisao/la:Sami broj prodatih godišnjih karata govori u prilog tome da su ljudi prepoznali pošten rad i trud sadašnje garniture. Ima i cijena godišje svoju ulogu ali mislim da je bitnije što ljudi vide da se pošteno radi i da se ova uprava jako trudi da napravi pravi klub. Nadam se da će se i rezultati u narednim kolima poklopiti za još veću i jaču euforiju među plavim navijačima. Ne mislim na prodaju godišnjih nego na posjetu na stadionu i prodaju pojedinačnih karata.
Činjenica da je ovo druga najbolja prodaja godišnjih (više je bilo samo 2009 kad sa Brko vratio) ikad svima može poslužiti da vide koliko je ova uprava cijenjena među navijačima.