Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

cikazubo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 01, 2016 12:09 am

Trenira li Lazic pod max opterecenjem il jos nije 100% oporavljen, on mi djeluje da ima ti drakost i damu da probija lijevo, i jel Husicu istekla suspenzija ? S Vecom i ovom gore dvojicom smo sigurno jos jaci.

Dr. Adzem
Kontakt:

tm8782 je napisao/la:Ma nasi uvijek pregovaraju. Pogotovo sad. Nudi nam se mnogo igraca, vidjecemo na kraju.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Do kad će to bit konkretno?
Cuva Bog Zelju svog!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Ima li naznaka kada bi mogli dresovi doci u fan shop?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 01, 2016 12:10 am

Dr. Kostic je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Ma nasi uvijek pregovaraju. Pogotovo sad. Nudi nam se mnogo igraca, vidjecemo na kraju.

Ma tu nikad ne znas. Taman kad si najsigurniji stvari se okrenu. Takvi su igraci i manadzeri. Nazalost...

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Grbavica
Kontakt:

pon avg 01, 2016 12:11 am

tm8782 je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:ma ne treba nam lijevo krilo a ni jedan od štopera ako Štila potpiše
Jesi li ono ti dobrovoljac za istok :)

Ma ja ću ga sam zašalovati ako potpiše
Ko nas je kleo, nije dangubio.

tm8782
Kontakt:

pon avg 01, 2016 12:11 am

cikazubo je napisao/la:Trenira li Lazic pod max opterecenjem il jos nije 100% oporavljen, on mi djeluje da ima ti drakost i damu da probija lijevo, i jel Husicu istekla suspenzija ? S Vecom i ovom gore dvojicom smo sigurno jos jaci.
Koliko znam da je ok sa Lazicem.

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Dr. Adzem
Kontakt:

pon avg 01, 2016 12:12 am

tm8782 je napisao/la:

Ma tu nikad ne znas. Taman kad si najsigurniji stvari se okrenu. Takvi su igraci i manadzeri. Nazalost...

Ma vala gledao sam sve ekipe i po meni se Pozder najviše sviđa na toj poziciji al eto dobro bih radi raje bilo da dodje neko zvučno ime
Cuva Bog Zelju svog!

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 01, 2016 12:13 am

Grbavica je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:ma ne treba nam lijevo krilo a ni jedan od štopera ako Štila potpiše
Jesi li ono ti dobrovoljac za istok :)

Ma ja ću ga sam zašalovati ako potpiše
E tesko ti se onda ako izradis. Ne znam nista za Stilu fkt. Da ne pomislite nesto. Nego samo mu kazem...

Fatić Nermin
Kontakt:

pon avg 01, 2016 12:13 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:Ima li naznaka kada bi mogli dresovi doci u fan shop?
Meni je Belma rekla sredinom augusta bi trebali dresovi doć'.
A sektor je pravi sektor.

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon avg 01, 2016 12:14 am

Malog Lazića na lijevog beka i onda može i Bekrić biti krilo. Nesmijemo se pohasiti i sada od uprave tražit nemoguće da bi mi punili stadion, valjao bi nama Štila ali mi možemo i sa ovim kadrom na prvom mjestu zimu dočekati a onda se malo pojačati i to ciljano. Za Uski se nesmijemo opustiti u prvom poluvremenu i u utakmicu ući ozbiljno od prve minute, za Olimpic nije bilo karantine već su išli u Vogošću samo na okupljanje i dogovor, neka to sada prebace za Široki i budu 2 dana u karantinu, ovo je ozbiljnija utakmica od derbija.
イビチャ・オシム

tm8782
Kontakt:

pon avg 01, 2016 12:14 am

tm8782 je napisao/la:
Dr. Kostic je napisao/la: Do kad će to bit konkretno?

Ma vala gledao sam sve ekipe i po meni se Pozder najviše sviđa na toj poziciji al eto dobro bih radi raje bilo da dodje neko zvučno ime
Pozder je premasio moja ocekivanja kao i Boccaccini...

Dr. Adzem
Kontakt:

pon avg 01, 2016 12:16 am

tm8782 je napisao/la:
tm8782 je napisao/la: Ma tu nikad ne znas. Taman kad si najsigurniji stvari se okrenu. Takvi su igraci i manadzeri. Nazalost...

Pozder je premasio moja ocekivanja kao i Boccaccini...

Malo mu treba adaptacija dat će on golova ko i Ive
Cuva Bog Zelju svog!

Jaozinho22

pon avg 01, 2016 12:19 am

Ma dobro realno je bilo očekivat da u Denisu ima ono "nešta" sto ova liga nema...da nije bilo tako onda bi žestoko fulali jer smo već imali Mujagica i Dzenisa...Nekako bi Pozdu više volio vidjet u šesnaest i da čeka ubacaje pa napravi nesto vise a svakako ovo sto je do sad odigrao je dosta dosta dobro za naše standarde.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

mkulaglic
Kontakt:

pon avg 01, 2016 12:21 am

LARS1921 je napisao/la:Jusufi dao dva gola danas i tamo je nešto dao i na prijateljskoj, kao i Bijedić

slika
Ja sta imamo ovih Sehica :)

Sent from my C5303 using Tapatalk

salle86
Kontakt:

pon avg 01, 2016 12:30 am

Jeste floskula kako se titula uzima protiv malih ekipa ali ove godine bi fakat to moglo biti tako (a ono kad i nije?)
Mi, pite, Široki, Zrinjski, sloboda... Neće tu biti prevelike bodovne razlike a opet bi trebala biti u odnosu na šestoplasiranog... Ko god da bude, a biće nezahvalno prognozirati to mjesto do pred kraj regularnog dijela.
Kući se ne smiju bodovi prosipati, Široki je već dvije kući uprskao, ako još i mi ih dobijemo a nadam se da hoćemo, iako je blago reći daleko kraj sezone, ipak u situaciji kad imaš 5 izjednačenih ekipa, titula daleko.
Kod nas vjerujem da će pravi test biti gostovanje na tušnju. Tu ako uzmemo bod(ove) zaista je sve moguće...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

MrRiccoli
Kontakt:

pon avg 01, 2016 12:50 am

Masinovodja je napisao/la:sad kad kone hladno dadnu papire hodzicu i benki,trebamo ih hladno pokupit.Samo je lose sto je husara menadjer hodzicu,a benkaru im otet,to bi bilo dobro iz nekoliko razloga :D
Pores Lendrica izvini ali nema mjesta

LARSSON
Kontakt:

pon avg 01, 2016 12:54 am

ko smeta?

slika

Virtu4L

pon avg 01, 2016 12:55 am

salle86 je napisao/la:Kod nas vjerujem da će pravi test biti gostovanje na tušnju. Tu ako uzmemo bod(ove) zaista je sve moguće...
Ma raspored više nije ni bitan, ovaj 'prvi' dio sezone će proći veoma brzo. Sad ćemo odigrati tri utakmice za samo sedam dana i tu će dosta toga biti jasnije. U subotu je Široki a u srijedu Sloboda, vjerujem da bi svi bili zadovoljni sa četiri boda i onda sve to zaključiti pobjedom protiv Viteza. To bi već bilo nešto, euforija, dobra posjeta, sve to dolazi sa dobrim rezultatima.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Whisperer

pon avg 01, 2016 1:20 am

Drago mi je stosi potvrdio , ono sto vecinu ija saznam i prenesem da se pregovara , al hajd sacekajmo finis prelaznog mozda bude neki bumm koji ce raje vise privuc za zgrnu clanske godisnje itd ... :palacgore:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Masinovodja
Kontakt:

pon avg 01, 2016 1:28 am

MrRiccoli je napisao/la:
Masinovodja je napisao/la:sad kad kone hladno dadnu papire hodzicu i benki,trebamo ih hladno pokupit.Samo je lose sto je husara menadjer hodzicu,a benkaru im otet,to bi bilo dobro iz nekoliko razloga :D
Pores Lendrica izvini ali nema mjesta

Ma ne bi suareza mjesto Lendre,nego cisto onako,protu-pitarski potez :)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava