Do kad će to bit konkretno?tm8782 je napisao/la:Ma nasi uvijek pregovaraju. Pogotovo sad. Nudi nam se mnogo igraca, vidjecemo na kraju.
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ma tu nikad ne znas. Taman kad si najsigurniji stvari se okrenu. Takvi su igraci i manadzeri. Nazalost...Dr. Kostic je napisao/la:Do kad će to bit konkretno?tm8782 je napisao/la:Ma nasi uvijek pregovaraju. Pogotovo sad. Nudi nam se mnogo igraca, vidjecemo na kraju.
Ma ja ću ga sam zašalovati ako potpišetm8782 je napisao/la:Jesi li ono ti dobrovoljac za istokGrbavica je napisao/la:ma ne treba nam lijevo krilo a ni jedan od štopera ako Štila potpiše![]()
Koliko znam da je ok sa Lazicem.cikazubo je napisao/la:Trenira li Lazic pod max opterecenjem il jos nije 100% oporavljen, on mi djeluje da ima ti drakost i damu da probija lijevo, i jel Husicu istekla suspenzija ? S Vecom i ovom gore dvojicom smo sigurno jos jaci.
Ma vala gledao sam sve ekipe i po meni se Pozder najviše sviđa na toj poziciji al eto dobro bih radi raje bilo da dodje neko zvučno imetm8782 je napisao/la:Ma tu nikad ne znas. Taman kad si najsigurniji stvari se okrenu. Takvi su igraci i manadzeri. Nazalost...Dr. Kostic je napisao/la:Do kad će to bit konkretno?tm8782 je napisao/la:Ma nasi uvijek pregovaraju. Pogotovo sad. Nudi nam se mnogo igraca, vidjecemo na kraju.
E tesko ti se onda ako izradis. Ne znam nista za Stilu fkt. Da ne pomislite nesto. Nego samo mu kazem...Grbavica je napisao/la:Ma ja ću ga sam zašalovati ako potpišetm8782 je napisao/la:Jesi li ono ti dobrovoljac za istokGrbavica je napisao/la:ma ne treba nam lijevo krilo a ni jedan od štopera ako Štila potpiše![]()
Meni je Belma rekla sredinom augusta bi trebali dresovi doć'.SIMA_SIMAU je napisao/la:Ima li naznaka kada bi mogli dresovi doci u fan shop?
Pozder je premasio moja ocekivanja kao i Boccaccini...Dr. Kostic je napisao/la:Ma vala gledao sam sve ekipe i po meni se Pozder najviše sviđa na toj poziciji al eto dobro bih radi raje bilo da dodje neko zvučno imetm8782 je napisao/la:Ma tu nikad ne znas. Taman kad si najsigurniji stvari se okrenu. Takvi su igraci i manadzeri. Nazalost...Dr. Kostic je napisao/la: Do kad će to bit konkretno?
Malo mu treba adaptacija dat će on golova ko i Ivetm8782 je napisao/la:Pozder je premasio moja ocekivanja kao i Boccaccini...Dr. Kostic je napisao/la:Ma vala gledao sam sve ekipe i po meni se Pozder najviše sviđa na toj poziciji al eto dobro bih radi raje bilo da dodje neko zvučno imetm8782 je napisao/la: Ma tu nikad ne znas. Taman kad si najsigurniji stvari se okrenu. Takvi su igraci i manadzeri. Nazalost...
Ja sta imamo ovih SehicaLARS1921 je napisao/la:Jusufi dao dva gola danas i tamo je nešto dao i na prijateljskoj, kao i Bijedić
Pores Lendrica izvini ali nema mjestaMasinovodja je napisao/la:sad kad kone hladno dadnu papire hodzicu i benki,trebamo ih hladno pokupit.Samo je lose sto je husara menadjer hodzicu,a benkaru im otet,to bi bilo dobro iz nekoliko razloga
Ma raspored više nije ni bitan, ovaj 'prvi' dio sezone će proći veoma brzo. Sad ćemo odigrati tri utakmice za samo sedam dana i tu će dosta toga biti jasnije. U subotu je Široki a u srijedu Sloboda, vjerujem da bi svi bili zadovoljni sa četiri boda i onda sve to zaključiti pobjedom protiv Viteza. To bi već bilo nešto, euforija, dobra posjeta, sve to dolazi sa dobrim rezultatima.salle86 je napisao/la:Kod nas vjerujem da će pravi test biti gostovanje na tušnju. Tu ako uzmemo bod(ove) zaista je sve moguće...
Drago mi je stosi potvrdio , ono sto vecinu ija saznam i prenesem da se pregovara , al hajd sacekajmo finis prelaznog mozda bude neki bumm koji ce raje vise privuc za zgrnu clanske godisnje itd ...tm8782 je napisao/la:Ma nasi uvijek pregovaraju. Pogotovo sad. Nudi nam se mnogo igraca, vidjecemo na kraju.
Ma ne bi suareza mjesto Lendre,nego cisto onako,protu-pitarski potezMrRiccoli je napisao/la:Pores Lendrica izvini ali nema mjestaMasinovodja je napisao/la:sad kad kone hladno dadnu papire hodzicu i benki,trebamo ih hladno pokupit.Samo je lose sto je husara menadjer hodzicu,a benkaru im otet,to bi bilo dobro iz nekoliko razloga
Sent from my C5303 using Tapatalk