23 po nasem,a kod njih je 22Eisenbahner1921 je napisao/la:e vala španskih 23:00 niko ne moze prekucati... Doduše nisam siguran jesu li igrali u tom terminu, ali znam da je bio prijedlogjovanmaksimovic je napisao/la:jel ikad kod nas ovako kasno utakmica pocela? pa ni spanci ovako kasno ne pocinju igrati
to bi bilo najidealnijedell21 je napisao/la:Nadam se da ce ova X zavrsiti.
trebala bi arena da prenosi tekmu sa sirokim...Format je napisao/la:Jel zna neko ocel bht prenosit protiv sirokog?
ma ista smo vremenska zona mi i oniMasinovodja je napisao/la: 23 po nasem,a kod njih je 22
Ne ne, ako je kod nas 23, u Barceloni je 22, a u Madridu 18. Protežu se ljudi u pet vremenskih zona...Masinovodja je napisao/la:23 po nasem,a kod njih je 22Eisenbahner1921 je napisao/la:e vala španskih 23:00 niko ne moze prekucati... Doduše nisam siguran jesu li igrali u tom terminu, ali znam da je bio prijedlogjovanmaksimovic je napisao/la:jel ikad kod nas ovako kasno utakmica pocela? pa ni spanci ovako kasno ne pocinju igrati
eo sad je komentator na areni spomenuo da ce prenositijovanmaksimovic je napisao/la:trebala bi arena da prenosi tekmu sa sirokim...Format je napisao/la:Jel zna neko ocel bht prenosit protiv sirokog?
e jbg... prošle godine od Olimpije na penaleMinjore je napisao/la:Izgubili od rijeke 3-2
kosti ostaviliLeon_Professional je napisao/la:Siroki 26 faulova... Kao da ih Sablja vodi
Imaju 2 boda iz 2 domace tekme. Moraju se vaditi protiv nas![]()
mene uvijek hastra onog wagnera... protiv nas igra ko da mu je 20 godina1921.ba je napisao/la:idemo dobiti siroki sada, u velikoj su krizi