Ma Zrinja je veceras neozbiljan samo, vidjeces da ce uzeti iduce dvije do tekme sa nama.. A koju ruku ?Format je napisao/la:Sa potencijalom mislim da nam niko nije ni blizu,Zrinski je cirkus putujuci a kone nisu lose ima materijala i uboli su sa ovim drvetom u napadu izgleda.
Lijevo krilo i prvi smo ruku dajem
lijevu i to pisem i drkam istomMinjore je napisao/la:Ma Zrinja je veceras neozbiljan samo, vidjeces da ce uzeti iduce dvije do tekme sa nama.. A koju ruku ?Format je napisao/la:Sa potencijalom mislim da nam niko nije ni blizu,Zrinski je cirkus putujuci a kone nisu lose ima materijala i uboli su sa ovim drvetom u napadu izgleda.
Prihvatamo opkladuFormat je napisao/la:lijevu i to pisem i drkam istomMinjore je napisao/la:Ma Zrinja je veceras neozbiljan samo, vidjeces da ce uzeti iduce dvije do tekme sa nama.. A koju ruku ?Format je napisao/la:Sa potencijalom mislim da nam niko nije ni blizu,Zrinski je cirkus putujuci a kone nisu lose ima materijala i uboli su sa ovim drvetom u napadu izgleda.
e vala španskih 23:00 niko ne moze prekucati... Doduše nisam siguran jesu li igrali u tom terminu, ali znam da je bio prijedlogjovanmaksimovic je napisao/la:jel ikad kod nas ovako kasno utakmica pocela? pa ni spanci ovako kasno ne pocinju igrati
Ako se dobro sjećam, otvorili smo mi sezonu 11/12 sa Širokim na Pecari u ovom terminu.jovanmaksimovic je napisao/la:jel ikad kod nas ovako kasno utakmica pocela? pa ni spanci ovako kasno ne pocinju igrati