LarsLARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=6g-UOBrDWgw[/video]
Realno i nije bio.damirfile je napisao/la:Po ovome nista zeljo bolji nije bio.
U 5 deka. Mislim da je meni bitniji bio pojedinacni segment, tj kako ce pojedinci odgovoriti zadacima. Imalo se tu svasta vidjeti, ko je gledao detaljnije.rios je napisao/la:Realno i nije bio.damirfile je napisao/la:Po ovome nista zeljo bolji nije bio.
Slazem se,moglo je.I dobrog i manje dobrog.Danas sam nekad pisao opsirinije sta sam ja vidio od jednog i od drugog,pa da se ne ponavljam.Minjore je napisao/la:U 5 deka. Mislim da je meni bitniji bio pojedinacni segment, tj kako ce pojedinci odgovoriti zadacima. Imalo se tu svasta vidjeti, ko je gledao detaljnije.rios je napisao/la:Realno i nije bio.damirfile je napisao/la:Po ovome nista zeljo bolji nije bio.
Najgore od svega što smo imali sigurno 3,4 zrelije šanse gdje smo mogli gol dati a nismo. I onda ga damo iz ove frljoke, al eto i to je fudbalLeon_Professional je napisao/la:Ara je strasan. Prodat ce se aBd dobro.![]()
![]()
Ne znam ima li smisla komentarisati ovaj video i na tome temeljiti globalni zakljucak.
Jedino mi je krivo sto smo dali ovakav gol. Nije iz neke dobre akcije i realno, ovakav gol se daje jednom u 50 tekmi.
P.S. Nekako mi je dojam da smo lagano ispadali, ali ne mora biti kako i rekoh.
Dobro ce biti ovo. Mora biti
Produzili na 2 god.plavi1921 je napisao/la:Raja nisam upratio, šta je sa Sadikovićem, Bogićevićem i Stanićem?