Prošli smo drugo i treće pretkolo izbacivši neke welšane i Qarabag, u play offu Lige prvaka dobili smo Red Bull Salzburg i vjerujem da ćemo ih propisno namarisat jer su nas izbacili prošle godine u trećem pretkolu LP

Što se tiče akvizicija i prodaja, na ovom sejvu do sad najveća prodaja ! Nakon godinu i pol u timu isplaćena je klauzula za paklenog Oscara Ngoboa,dobio je u Herthi 3 puta veću platu ali će igrat u Cvajti dok je ovdje mogao igrat Evropu

POJAČANJA :
Dejo Nikolić je ljetovao u Tunisu i umjesto da ganja mlade dame koje se sunčaju on je zaganjao najboljeg štopera u državi.

Dok je Dejo ganjao kvalitetnu robu po Tunisu,Miske je skoknuo do strine u Ekvadoru i doveo nam najbolje krilo Ekvadorske lige

E pošto sam ja ljetovao u Turskoj pa sam malo razgledao i skautirao,sa mnom se vratio jedan veoma interesantan igrač,kaže da mu je ostala neostvarena želja da osvoji duplu krunu s Željezničarom.FM za njega kaze da je novi ''Ivica Osim''

Inače veliku ulogu u povratku ovog momka na Grbavicu imao je gospodin Amar Osim

AMIR I EKVADORAC STIZU DA ZAMIJENE NGOBOA,njih dvojica kao i ovaj Tunižanin imaju jako visoka primanja i ako ne uđemo u LP bit će rezova

Na kraju svi transferi :