Mislim da nema boljeg lika i fudbalera u poslijeratnoj istoriji našeg kluba,i i nekoga ko bi igrački zlatnim slovima trebao da bude upisan od Dzele Muharemovica. Ja tog lika igrački jednostavno obožavam. Pa ipak ne bi volio da se ponovo nadje blizu našeg kluba. Igračka legenda, poslije karijere nešto sasvim drugo. Nisam za to da se bilo ko pljuje,ali ko hoće da shvati poentu,shvatice. Ne uporedjujem ovde Zubana i njega,da ne bude pogrešno shvaćeno,uporedjujem sve bivše igrače našeg kluba generalno. Njima treba reci hvala za sve ono što su na terenu uradili za nas. Zbog njih smo se radovali.
Kada igrač završi karijeru počinje neko novo poglavlje u kojem treba i mora da se dokaže. Nažalost u masi slučajeva naši bivši igrači su zauvijek htjeli da budu zaslužni bivši igrači cak i ako rade sasvim drugi posao koji je vezan za klub i oko kluba. To je osjetljivo pitanje, i ja smatram da se tu odvaja ono igrački što je nekad bilo i ono poslije. Većinom je sa bivšim igračima to završavalo loše. Zbog samih bivših igrača . Zbog njihovih interesa ili njihove nesposobnosti da urade nešto drugo mimo terena. Hvalicu zato svakog igrača na igračkom polju koji je doprinijelo svojim igrama,ne pljujem tog lika,ali karakter koji oni uglavnom pokazu nakon karijere, često nije za pohvalu. Taj dio bih najradije da izbjegneM u komentaru.