Vidim Kostic pratio Sarajevo, fino bgm, valjda je uocio nesto.

Storm me preduhitrio

jel igro benko dulja , znam da said nije igro cuva ga za zeljuLeon_Professional je napisao/la:@diego1921, bgm nekima je zao i petobanke pa pisu ovdje![]()
Vidim Kostic pratio Sarajevo, fino bgm, valjda je uocio nesto.
Storm me preduhitrio
Ne bih ja baš rekao da ne postoji strategija. Možda se nekome ne sviđaju igrači koji se dovode ali strategija itekako postoji.FKZ1921 je napisao/la:Nema tu nikakvih indicija niti umotavanja u celofan. Ekplicitno sam napisao da u klubu ne postoji strategija u skauting i transfer politika. Tako ja vidim te stvari i tako mislim. Da ne ponavljam ono sto sam danas pisao...To je po meni tako...da nije tako,danas ne bi gledali evropsku ligu na radio televiziji republike srpske.
BravoSouthboy je napisao/la:Kakva smo mi govna(generalno kao navijaci),kada nam je katanac visio za kapijom i da se klub ugasi skroz,ljudi od nas naprave zapadni sistem i trude se svaki dan da sve ide bolje i naprijed..
Ne pise se kako je nas trener isao i pratio protivnike na pripremama,kako treniraju po 2 puta po programima koji koriste najjaci klubovi,koriate preparati koje smo prije samo sanjali,trening opremu nismo ni imali(dok su komsije imale ovu opremu jos prije 2 sezone sto mi sad imamo,jos neke padobrane sa šprint i trcanje),dok prave stadion iz budjeta klub,jeftine sezonske karte....
Al ne ovdje se sere o Dadi i Enisu ko da su braca Boateng i tuguje 20 dana a nece nikad otici iz ove nase lige...
Oni koji su se prepali za prvo kolo i misle da cemo izgubiti nek ni ne dolaze na Grbavicu..apsolutno jasno
POYY YA HEJTERE !Southboy je napisao/la:Kakva smo mi govna(generalno kao navijaci),kada nam je katanac visio za kapijom i da se klub ugasi skroz,ljudi od nas naprave zapadni sistem i trude se svaki dan da sve ide bolje i naprijed..
Ne pise se kako je nas trener isao i pratio protivnike na pripremama,kako treniraju po 2 puta po programima koji koriste najjaci klubovi,koriate preparati koje smo prije samo sanjali,trening opremu nismo ni imali(dok su komsije imale ovu opremu jos prije 2 sezone sto mi sad imamo,jos neke padobrane sa šprint i trcanje),dok prave stadion iz budjeta klub,jeftine sezonske karte....
Al ne ovdje se sere o Dadi i Enisu ko da su braca Boateng i tuguje 20 dana a nece nikad otici iz ove nase lige...
Oni koji su se prepali za prvo kolo i misle da cemo izgubiti nek ni ne dolaze na Grbavicu..apsolutno jasno
Za boldiranostorm_raider je napisao/la:Diskutirajte, a ne komentarisite jedni druge. Umjesto toga, komentarisite postove, sa postovanjem naravno.
@rios, ja ovo pripisujem tome da je ljudima dosadno, da smo navikli na lose stanje u drzavi i drustvu generalno i nekako smo se "usmrdili" u tome svemu. Jos malo pa ce utakmice, strpljenja braco.
Ma ja samo pogledam situaciju kod prodanih kona i skontam koliko smo mi sretni s ovim ljudima u klubu.15 titula ja ne bih mijenjao za ovaj mir i sigurnost koju nam pruza ova uprava.NoKe je napisao/la:Kriticari ili lesinari mozete qrtzu sviratiOva rasprava prosipanje iz supljeg u prazno..pa jbt nije pocela sezona vec se neki nalozili da mudruju kako bi to moglo drugacije i pametnije. . imam i ja viziju da napravim od Zelje giganta i da bude Grbavica ko Stad de France,al jbg nemam repa. . sto se tice sadasnje uprave..najbolji dokaz koliko raja vjeruje ovim ljudima je bio odaziv za stolice.. raja je prepoznala rad i disciplinu. .. dosta suplje..jedva cekam derbi da naguzim kone po treci put zaredom
TO JE TO !!!Southboy je napisao/la:Kakva smo mi govna(generalno kao navijaci),kada nam je katanac visio za kapijom i da se klub ugasi skroz,ljudi od nas naprave zapadni sistem i trude se svaki dan da sve ide bolje i naprijed..
Ili dovesti Jakupovica, da zavrsi karijeru na Grbavici !Jaozinho22 je napisao/la:Mini sažetak ove igre kona što se vidjelo na ovom klipu s ovog portala.
Igraju nekakvu frljavu formaciju.
Igra im se sastoji da veznjaci prebacuju lopte na krila ili igraju u prazan prostor gdje se ubacuju krila i vraćaju u sredinu za napadače. Tako i daju golove![]()
Trebamo se nabit u bunker,eventualno slomit koju nogu i zabit ga iz neke frljoke.