Jaozinho22 je napisao/la:HAHAHAHAHAHHAHA YEBI SE,ja sam na periferijiPlava Porodica je napisao/la:Najavli su večeras nestanak struje u cijelom graduJaozinho22 je napisao/la:Večeras FM nakon 3 dana![]()
Pozdrav za ekipu

Jaozinho22 je napisao/la:HAHAHAHAHAHHAHA YEBI SE,ja sam na periferijiPlava Porodica je napisao/la:Najavli su večeras nestanak struje u cijelom graduJaozinho22 je napisao/la:Večeras FM nakon 3 dana![]()
Pozdrav za ekipu
Sve pobjede protiv njih i to lagane.Najlakši protivnik uz Borac do sada što igram.delinjo je napisao/la:ima lio neko familijo da Sirokog nije dobio 3 godine
brate ja evo 3 sezona dominiram usao u grupe lp ali da pobjedim siroki nema sanse....cak i sa ponavljanjima probao ma nema teoretske brate...uzmem napoliju bod ali Sirokom u 10 ponavljanja jednom uspijem bod uzeti i to je to ....znaci ne znam sta je u pianju ali ne moze nikako ....kuci haj bod tu i tamo uzmem ali na strani sve proazi i to uvjerljivi ...i to razlika u sutevima bude velika ....imaju po 15 suteva vise od menePlava Porodica je napisao/la:Sve pobjede protiv njih i to lagane.Najlakši protivnik uz Borac do sada što igram.delinjo je napisao/la:ima lio neko familijo da Sirokog nije dobio 3 godine
Čak je i široki ispao u drugu ligu,u drugoj sezoni igranja,u trećoj se vratio,evo opet sad četvrta u toku a oni opet u federalnoj.
navukli ste me....Jaozinho22 je napisao/la:Kod mene Širokom Mladina i dalje trener![]()
Najviše problema imam s Leotarom jer sam im u editoru stavio budžet od 3 miliona da ne bi bila liga dosadna,također sam Pandzu is Slavije prodao Dinamu za 4 miliona da se oni trznu i uzeo sarajevo i kupio im 7-8 igrača da bi bila liga interesantna,inače kod sebe ne pravim ilegalu jer mi to nije fer ali ovo gore moram jer bi pišao po ligi s juniorima...
To mi je i najveći problem igrice što me u suštini nervira da ima dosta dobrih slobodnih igrača koje mogu priuštit pola lige a oni kupuju Enisa Sadikovića i neke polovnjake...
Inače @delinjo skidaš li se ti s tog menadzera ikad
daj taj editor za pare ili mora skidati steam?Jaozinho22 je napisao/la:Kod mene Širokom Mladina i dalje trener![]()
Najviše problema imam s Leotarom jer sam im u editoru stavio budžet od 3 miliona da ne bi bila liga dosadna,također sam Pandzu is Slavije prodao Dinamu za 4 miliona da se oni trznu i uzeo sarajevo i kupio im 7-8 igrača da bi bila liga interesantna,inače kod sebe ne pravim ilegalu jer mi to nije fer ali ovo gore moram jer bi pišao po ligi s juniorima...
To mi je i najveći problem igrice što me u suštini nervira da ima dosta dobrih slobodnih igrača koje mogu priuštit pola lige a oni kupuju Enisa Sadikovića i neke polovnjake...
Ovo je fm15 editor,tako sam i prebacio igrače...LARS1921 je napisao/la:daj taj editor za pare ili mora skidati steam?Jaozinho22 je napisao/la:Kod mene Širokom Mladina i dalje trener![]()
LARS1921 je napisao/la:de **** ovaj editor sve mi bijelo ne mogu nista editovati
izvini i ja igram postenoPlava Porodica je napisao/la:Čiteri..odjavljujem se odavde,jedini ja pošteno igram
Otvorit ću temu samo za nas dvojicudelinjo je napisao/la:izvini i ja igram postenoPlava Porodica je napisao/la:Čiteri..odjavljujem se odavde,jedini ja pošteno igram
ČetrnaestiJaozinho22 je napisao/la:Ovdje neki attaci od ovih što završavaju na dvanaestim mjestima s svetinjom
ajde igraj jebes ispiteLeon_Professional je napisao/la:Kosti ostavio a 14. ali ipak premije su legle, sta te briga.
delinjo je napisao/la:ajde igraj jebes ispiteLeon_Professional je napisao/la:Kosti ostavio a 14. ali ipak premije su legle, sta te briga.