Imam pravo dobar osjecaj za narednu sezonu...neznam jel sto sam inace optimistia (ali ne ludi optimista) ili sta, ali sve ovo sto se desavalo u zadnjih nekolika sedmica ili ti mjeseci mi daju nadu da ce to izaci sve kako treba! Sad je na redu uigravanje ekipe. Steta sto nismo mogli gledati mec pa da donesemo odluku kako je to izgledalo ali eto opet pobjeda je dobro dosla. Imamo dosta novi igraca ali prvi put u mnogo godina ocekujem da ce ti igraci (barem vecina) opravdati svoj dolazak dobrim igrama. Da se razumijemo, ovaj osjecaj nisam imao pred dolaske Djermanovica, Bogicevica, Stanica, Kramarica itd. Jedino sam se radovao Miroslavu, Ivanu i Mirzi. Ali ovaj put je osjecaj sasvim drugciji. Naravno veliki "krivac" za to je i Kostic koji me je do sada dosta impresionirao. Nema tu neki najava na smrt i slicno (ne zayebavam se na racun Edisa), nego to sve ide kako treba. Nadam se da ce se sezona otvoriti dobro jer mislim da ce mnogi izgubiti strpljenje ako sve ne krene kako treba, medjutim od mene ce imati podrsku! Rezultat i teren je mjerilo naravno ali za mene su svi ovi pomaci do sada itekako bitni! Jedva cekam pocetak sezone!!! VTZ!