Pratimo i Slobodu i Široki i Zrinjski pa da li to znaci da pratimo zbog igrača koji treba doći kod nas ili?Elegant je napisao/la:Pratite Radnik radi Memisevica a zar nije prije par dana neko pisao da on nakon europe ide van BiH ili se jos nadate da ce kod nas ?
Pratimo i Sarajevo, ali samo kad gubeLARS1921 je napisao/la:Pratimo i Slobodu i Široki i Zrinjski pa da li to znaci da pratimo zbog igrača koji treba doći kod nas ili?Elegant je napisao/la:Pratite Radnik radi Memisevica a zar nije prije par dana neko pisao da on nakon europe ide van BiH ili se jos nadate da ce kod nas ?
Pa to na neki način i očekujem od Pozdera,da su htjeli nekog prosjek ''TARGET MANA'' koji će biti rezerva mogao se naći takav u ligi ili gurat Mujagića kojem je tek 18 godina i ima vremena za napredak ali očigledno su vidjeli tu neku ''dimenziju više'' u odnosu na ovu ligu u Pozderu i doveli ga.sajo10 je napisao/la:Vidim da mnogi stavljaju Nikolica u prvu postavu ali ja imam neki osjecaj da bi Pozder mogao biti nas istinski joker u ovoj ekipi i dati dosta golova... Vidjetcemo(I ne, ovo ne govorim jer je dao dva gola jucer nasoj blijedoj kopiji iz Maribora
) Isto misljenje imam i za Secerovica... Bice to sve dobro akoBogda!
Btw, totalno ispravna odluka poslati i Dinu na posudbu! Bravo! Na njegovoj poziciji imamo dosta iskusniji i bolji igraca, tako da podrzavam posudbe Dine i Damira!Nadam se klubovima iz Premijer Lige.
Otvori taj link, gledaj par minuta u njega i razmisli hoce li bitiTimscho je napisao/la:Evo navodno biće ovdje stream: https://m.youtube.com/watch?v=RfnaSicjMrQ" target="_blank
I sta kazes otisla mu lozaNeandertalac je napisao/la:Pm 2
Bice ovo fin test, sigurno nas nece stediti. Tek ova tekma danas moze bar neke pokazatelje dati.
http://fkzeljeznicar.ba/prodaja-sezonsk ... ula/21053/" target="_blankshzna je napisao/la:Kad kreće prodaja sezonskih?
brat si mojshzna je napisao/la:Znači 12. po šesticu iz zayebanog predmeta i onda se nagraditi sezonskom.
Pisat ce na facebookuNeandertalac je napisao/la:Sastav?
NAJVECI IKAD ....JOS 2 MECA I MOJ AVATAR CE DA PROCVJETA SKROZLARS1921 je napisao/la:Offtopic, ali koji je Babo Federer