Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

za_zivot_cijeli
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 04, 2016 12:18 pm

"– Općina od samog početka podržava gradnju i rekonstrukciju stadiona Grbavica. Za to smo pripremili i finansijsku podršku. U budžetu za projektnu dokumentaciju je predviđeno 200.000 KM i 100.000 KM za gradnju istočne tribine. Uz to smo i najveći pojedinačni donatori u akciji nabavke stolice – bila je prva reakcija načelnika općine Novo Sarajevo Nedžada Koldže na zategnute odnose na relaciji FK Željezničar – SD Željezničar – Općina."

pa mater ti ***** seljacku s nasim parama se kurcis! nisu to tvoje pare pa da tako pricas! sve sto imate i cim se kurcite stvirili smo mi, gradjani, navijaci....

tudjim kurcem gloginje mlati
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Ajzea
Kontakt:

sri maj 04, 2016 12:23 pm

Mirek11 je napisao/la:
DANAN je napisao/la:Info je sa drugog foruma ali tacan.
"
Neće biti zajedničkog nastupa danas. Ovo je papanski smišljeno. Objave vijest na svojoj stranici, obavijeste medije, a direktora Šiljka nazovu telefonom u 10:28 da bi mu najavili sastanak u 13. Dio uprave ide u Zenicu na utakmicu, administracija radi na aktivnostima oko utakmice, drugi dio uprave ne ide u Zenicu jer imaju ranije preuzetih poslovnih obaveza tako da je sve ovo očito smišljeno da ispadne kako FK Željezničar nije spreman za dogovor."
Kao sto maloprije neko napisa, greska bi bila ne pojaviti se na sastanku pa i pressu. Ne moras se nista dogovoriti ako ti ne odgovara ali bolje je ako si tu, mozes ih ispraviti i ne dati da petljaju. A i ljudi ce drugacije gledati na sve ako se ne pojavis. Znam da je ovo supacki uradeno ali ne treba se dati isprovocirati, moze Siljak otici na press a poslije za Zenicu, nije daleko i stici na utakmicu.
Taman tako. ;)

Okolele
Kontakt:

sri maj 04, 2016 12:24 pm

Mirek11 je napisao/la:
"
Neće biti zajedničkog nastupa danas. Ovo je papanski smišljeno. Objave vijest na svojoj stranici, obavijeste medije, a direktora Šiljka nazovu telefonom u 10:28 da bi mu najavili sastanak u 13. Dio uprave ide u Zenicu na utakmicu, administracija radi na aktivnostima oko utakmice, drugi dio uprave ne ide u Zenicu jer imaju ranije preuzetih poslovnih obaveza tako da je sve ovo očito smišljeno da ispadne kako FK Željezničar nije spreman za dogovor."
Kao sto maloprije neko napisa, greska bi bila ne pojaviti se na sastanku pa i pressu. Ne moras se nista dogovoriti ako ti ne odgovara ali bolje je ako si tu, mozes ih ispraviti i ne dati da petljaju. A i ljudi ce drugacije gledati na sve ako se ne pojavis. Znam da je ovo supacki uradeno ali ne treba se dati isprovocirati, moze Siljak otici na press a poslije za Zenicu, nije daleko i stici na utakmicu.
U onoj objavi sto su iz opstine objavili pise da ce se na konferenciji obratiti predstavnici Željezničara i SD..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

nikson
Kontakt:

sri maj 04, 2016 12:26 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
nikson je napisao/la:Trebamo malo spustiti loptu izmedju sebe, svima nam je isti cilj, a to je da se pravi Grbavica ..Sad ako neko od nas smatra da to treba uraditi nekim protestima a ljudi koji su nas doveli do tog da se nadamo uopste toj grbavici smatraju da ne treba onda trebamo ispostovati njih..Onog trenutka kad neko iz uprave kaze ( i ako kaze) da se treba ici ispred opstine idem prvi...

Sto se tice faktora - novina u vlasnistvu SDA, SDA je sad svjestan da bi mogao izgubiti dosta glasova i u drugim opstinama, i pokusavaju predstaviti istinu drugacijom...a protiv Koldze ne mogu jer bi skocili sebi u stomak...

Sto se tice avaza, igrom slucaja znam nekog ko radi tamo, i dosad se o Koldzi bas nista nije smjelo pisati...

A nas zadatak je da nas dodje sto vise protiv rudara, da nas se uclani sto vise, i da prepustimo borbu s lopovima ljudima koji su se vec uvukli u to..
Ne moze ti niko iz kluba reci "idite na proteste".. Na taj nacin bi ljudi iz kluba na sebe preuzeli svu odgovornost za sve sto se moze desiti na protestima.. Niko iz kluba nije rekao ni da se ne prostestuje.. Ako neki protesti treba da se dese onda to treba biti "spontano" okupljanje navijaca i simpatizera kluba a ne nikako nesto sto klub treba organizovati..

Vidjecemo sta ce danas biti i kakvih ce se stavova Koldzo drzati.. Uprava zna da ima punu podrsku navijaca.. To smo konkretno dokazali brojnoscu na dosadasnjim utakmicama..
Ako ljudi koji su bliski klubu i sam klub poziva da se ne radi nista onda i ne treba raditi nista pa ni te proteste na svoju ruku..Zar ne???

A da ne moze reci svjestan sam ja toga zato i ima ova zagrada i zato je napisano tako kako jeste...
Nemam namjeru da se raspravljam prijatelju al u ovoj drzavi nijedan protest nije donio nista pa nece ni ovaj..Bolji je protest lijepit plakate protiv koldze svaku noc nego stajat ispred opstine i cekat da dodje murija i po nalogu otjera svakog, a svi znamo da bi to bilo...Ja sam prvi bio za to da se pokoljemo sa svima oko ovog al kako vrijeme odmice sve sam sigurniji da cee se ovo rijesiti u nasu korist pravno i onako kako je najispravnije...ulozi su veliki mnogima.
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Neandertalac

sri maj 04, 2016 12:29 pm

"

Ako neko zna sta je dogovoreno ili nije, neka javi.
Moze i u pp. Hvala.
Željeznicar za život cijeli!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri maj 04, 2016 12:31 pm

Mirek11 je napisao/la:
"
Ma neće se valjda na pressu dogovarati niti se ima šta dogovarati. Daš dozvolu ili ne daš. Ako su, a ja vjerujem da jesu, papiri na našoj strani nemamo mi šta s njima se dogovarati. Daj nam naše i ćao bela. A Koldžo ga je s ovim popušio kako god završilo.
Zadnja izmjena: Rodom s mejtaša, dana/u sri maj 04, 2016 12:33 pm, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

sri maj 04, 2016 12:31 pm

tačno je biće zvanično i obrazloženo vrlo brzo. bio je sastanak dva puta dogovoren za utorak prošle sedmice, a on otkazao i u međuvremenu već dao da se otkuca sa 20.04. rješenje kojim nas odbija...
gradi željo boli te *****

Neandertalac

sri maj 04, 2016 12:35 pm

ChWilla je napisao/la:tačno je biće zvanično i obrazloženo vrlo brzo. bio je sastanak dva puta dogovoren za utorak prošle sedmice, a on otkazao i u međuvremenu već dao da se otkuca sa 20.04. rješenje kojim nas odbija...
Znaci odbijenica je i danas, ovaj press samo da se sapere demagoskim govorom?

ChWilla
Kontakt:

sri maj 04, 2016 12:37 pm

vidjećemo, ali ovako na ha-hu nećemo i ne možemo...

http://fkzeljeznicar.ba/obavjestenje-po ... evo/19948/" target="_blank

Plavi orkestar
Kontakt:

sri maj 04, 2016 12:38 pm

Nadam se da ce neko od novinara koji ce danas prisustvovati pres konferenciji pogledati ovaj video a ja bih ih zamolio da upitaju Koldzu kako je mogao u ovom slucaju dati expresnu urbanisticku saglasnost i još javno to braniti i govoriti da je to jedini zakonit i ispravan put a u slucaju Grbavice sve raditi kontra ovoga što je rekao na ovom videu.
https://m.youtube.com/watch?v=sNbTfS1JHH8" target="_blank
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Ajzea
Kontakt:

sri maj 04, 2016 12:43 pm

Ma otići na press, pustiti ih da bulazne koliko god im je potrebno a zatim i sve papire koji dokazuju da je stadion u našem vlasništvu 1/1 prikazati medijima i išetati iz sale bez pozdrava.

Ustvari, neka primjene neku sočnu psovku.

Okolele
Kontakt:

sri maj 04, 2016 12:44 pm

Trebaju ih novinari upitati zasto je sjednica zakazana na dan odigravanja utakmice Čelik-Željezničar i zasto su jos pritome tek jutros uputili poziv celnicima FK Željezničar..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Mirek11
Kontakt:

sri maj 04, 2016 12:46 pm

ChWilla je napisao/la:vidjećemo, ali ovako na ha-hu nećemo i ne možemo...

http://fkzeljeznicar.ba/obavjestenje-po ... evo/19948/" target="_blank

Ovo je pogresan potez, treba li smo to pametnije odigrati pogotov kada imamo argumente na nasoj strani. Maloprije sam napisao zasto, ne vodi ovo rjesenju a nama je vise stalo da se ovo rijesi prije.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Neandertalac

sri maj 04, 2016 12:47 pm

Okolele je napisao/la:Trebaju ih novinari upitati zasto je sjednica zakazana na dan odigravanja utakmice Čelik-Željezničar i zasto su jos pritome tek jutros uputili poziv celnicima FK Željezničar..
Pa zato sto sada mogu spinovati da su za rjesenje a nasi odbijaju dijalog.

Republika
Kontakt:

FK Željezničar: Nećemo prisustvovati današnjem sastanku u opštini

Pročitajte više na: http://sport1.ba/fk-zeljeznicar-necemo- ... u-opstini/" target="_blank

Grbavica
Kontakt:

Kako je moguće da nigdje na internetu nema onog Koldžinog obećanja o "bagerima na Grbavici"? Nigdje tog snimka... Ako neko ima valjalo bi da ga postavi.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

sri maj 04, 2016 12:48 pm

nemojte se sekirati, biće i naš press, a ne možeš u 10:28 zvati telefonom da se dođe u 13:00 na dan gostujuće utakmice.

Plava Porodica
Kontakt:

sri maj 04, 2016 12:48 pm

NA GOSTOVANJE ŽELJO KREĆE!
ZENICA STRAHUJE,MANIJACI DOLAZE!
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Tryg
Kontakt:

sri maj 04, 2016 12:50 pm

Kliknite na clanak radi reda :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Neandertalac

sri maj 04, 2016 12:50 pm

Grbavica je napisao/la:Kako je moguće da nigdje na internetu nema onog Koldžinog obećanja o "bagerima na Grbavici"? Nigdje tog snimka... Ako neko ima valjalo bi da ga postavi.
Bravo. Ja prije dva dana trazio satima, nigdje ga. Samo izbaci nesto u onom Gredicevom intervju.
Ali nigdje ni zapisa, cudno bas.
Pa nista ni o donaciji.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava