nacelnik je najavio press za srijedudiego1921 je napisao/la:Nek objavi dokumente ako je to sto istina sto kaze,to je najlakse !! A vidio si i sam sta govori oni se tako ponasaju zato sto imaju masu iza sebe,ne bi voljeli da idemo na sud,to nam je zadnja opcija !! Dobro oni znaju kolko mi volimo Zelju i sta nam znaci taj Zeljo i ta GrbavicaTryg je napisao/la:Moram se sloziti sa virtualom, ima li novinar sa mudima u Sarajevu da nazove ovog istog i da mu postavi par pitanja. Evo mi cemo mu na forumu sastaviti 5. pitanja. A ne, on za ove placenike govorio sta je htio, i sta njemu ide u korist. A pri tome i laze!
Sent from my iPhone using TapatalkNadam se da ce klub organizovati press konferenciju,sad treba izvrsiti pritisak !
I onda ce ovi klošari 100% odstupiti...Ma hebe se njima i za SD,koje u suštini i ne postoji,i za Zeljom i za navijacima i za sportom... njih samo interesuje gdje šta mogu klepiti.fedeltafrotta je napisao/la:koji treba biti odgovor navijača ?
svi koji nisu UČLANITE SE !!!
Mislis skupit se dok traje presica, ne bi bilo lose.Hurmasica je napisao/la:Definitivno bi trebalo nakon govn.. ovaj koldžine pressice organizovati press kluba, neka vidi da nema zajebancije sa svetinjom. Još kada bi se skupili pred opštinom u srijedu..
Da, baš tadaterabajt je napisao/la:Mislis skupit se dok traje presica, ne bi bilo lose.Hurmasica je napisao/la:Definitivno bi trebalo nakon govn.. ovaj koldžine pressice organizovati press kluba, neka vidi da nema zajebancije sa svetinjom. Još kada bi se skupili pred opštinom u srijedu..
ANTIKOLDZO !!!!
JASNO DA PUCAM JER MI JE OVO ISTO KAO 1992 KADA JE GORILA DRVENA TRIBINATryg je napisao/la:De Modela neka neko smiri, puca po svim savovima.
Kontaktiraj Ajzeu on ce te uputit po provjerenoj recepturi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
tako je bice tu price sta je opstina do sada uradila i sta se planira uraditi klasicna politicka bljuvotina... nastoja ce na sve nacine sebe oprati bez ijednog valjanog dokaza jer ga nema.Vrag je napisao/la:Nasi moraju biti spremni na sve. On ce ponoviti isto sranje od neki dan. Mozda ce priloziti neke dokumente ili sta vec. Spinovat ce pricu, spomenuti neka ulaganja koja su u planu, sebe postaviti kao nevinasce.
Tako i treba biti, i biće. Jbg, svi mi reagujemo burno i emotivno kada se spomenu Željo i Grbavica pa tako i u ovom slučaju kada klošari hoće da nam ospore gradnju stadiona, a znaju da su šuplji sa svakog ćoška. Samo što oni ne znaju kolika je Željina armijaFKZ1921 je napisao/la:Ja mislim da nema potrebe za ovololiko nervoze.
Ovo sa zapadom će se nastaviti...Moraće i za istok izdati urbanistički saglasnost.
Ja vjerujem da se državni organi(opcina) neće smjeti igrati sa zakonima i procedurama.
Sasvim je jasno da su ljudi iz FK Željezničar u pravu. Barataju činjenicama,dokumentima,ugovorima...
Ovi iz SD barataju dogovorima...Šta je dogovor?
Potpuno nepoznata kategorija u pravnim procedurama.
Smirite se,Grbavica ide svojim prirodnim putem...U Evropu.